Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeŠOKANTNO! Studija otkriva da mRNA „cjepiva“ ulaze u jetrene stanične jezgre mijenjajući...

ŠOKANTNO! Studija otkriva da mRNA „cjepiva“ ulaze u jetrene stanične jezgre mijenjajući kromosome, protivno tvrdnjama CDC-a i HZJZ-a

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Lagali su!

Švedski istraživači sa Sveučilišta Lund otkrili su da sadržaj Pfizerovog “cjepiva” protiv koronavirusa ulazi u ljudske jetrene stanice i pretvara se u DNA.

Kada se spike proteini mRNA „cjepiva“ ubrizgaju u tijelo, oni putuju do jetre i pokreću DNA koja se nalazi unutar jezgri jetrenih stanica. To povećava ekspresiju LINE-1 gena kojeg stvara mRNA.

Nakon što se to završi, mRNA napušta jezgre i ulazi u citoplazmu stanica, pretvarajući se u protein LINE-1. Segment ovog proteina koji se naziva OPEN READING FRAME-1 (ORF-1) zatim se vraća u jezgre jetrenih stanica gdje se veže na mRNA i obrnuto ih transkribira u spike DNA.

“U ovoj studiji predstavljamo dokaze da je cjepivo mRNA COVID-19 BNT162b2 sposobno ući u staničnu liniju ljudske jetre Huh7 in vitro. BNT162b2 mRNA se reverzno transkribira intracelularno u DNA već za 6 sati nakon izlaganja BNT162b2″, napisali su znanstvenici u radu koji je objavljen u časopisu Current Issues of Molecular Biology.

BNT162b2 je drugi naziv za injekciju Comirnaty tvrtke Pfizer-BioNTech.

Američki CDC i HZJZ su lagali kada su tvrdili suprotno

Cijeli gore opisani proces odvija se u samo 6 sati! Sadržaj mRNA injekcije Pfizer-BioNTech tijekom čitavog tog vremena pretvara se u umjetnu DNA, što je u suprotnosti s onim što je američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) iznosio kao istinu.

Hrvatski zavod za javno zdravstvo je (HZJZ) je u svojoj Uputi/pripremi za cijepljenje protiv COVID-19 u dijelu teksta s podnaslovom Informacije o Pfizer/BioNTech COVID-19 cjepivu, vrlo vjerojatno samo prenio CDC-ovu uputu i na taj način se direktno priključio sudjelovanju u laži.

“…poznato je da mRNA ne ulazi u stanične jezgre cijepljene osobe i ne integrira se u genom stanica domaćina“, stoji u uputama koje su još uvijek na stranicama Vlade RHkoronavirus.hr.

Naravno, glasnogovornik Pfizera odgovorio je na otkrića nove studije tvrdeći da njihova injekcija mRNA “ne mijenja sekvencu DNA ljudskih stanica”.

Još jedna stvar koju je švedska studija otkrila je da mRNA spike proteini na površini stanica jetre mogu uzrokovati autoimuni hepatitis.

“Ovdje su prikazani slučajevi pojedinaca koji su razvili autoimuni hepatitis nakon cijepljenja BNT162b2”, napisali su autori studije, pri čemu su predstavili prvi prijavljeni slučaj zdrave 35-godišnje žene koja je razvila autoimuni hepatitis tjedan dana nakon prve “doze” Pfizerove injekcije.

U zaključku studije, autori napominju mogućnost da “antitijela koja se razviju ‘cijepljenjem’ mogu izazvati autoimuna stanja kod određenih osoba.”

Imamo samo jedno pitanje…Tko će odgovarati?

P R O V J E R I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije