Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠpanjolski „Možemo“ dekriminalizira spolne odnose sa životinjama

Španjolski „Možemo“ dekriminalizira spolne odnose sa životinjama

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sunovrat civilizacije

Novi Zakon o dobrobiti životinja koji je predložilaIone Belarra, španjolska ministrica za socijalna prava i Agendu 2030. iz redova radikalno lijevestranke Podemos (Možemo) dekriminalizirat će seksualni odnos sa životinjama ako rezultat istoga ne budu ozljede životinja.

Općenito, ovim se zakonom pooštravaju sve kazne za zločine koji uzrokuju ozljede ili smrt bilo kojeg kralježnjaka, kao i njihovo napuštanje. Međutim, bestijalnost, spolni odnos sa životinjama, koji se do sada smatrao kaznenim djelom, prestat će to biti sreformom Kaznenog zakona o zlostavljanju životinjaodobrenom u Kongresu 9. veljače, sve dok takvo ponašanje ne uzrokuje ozljede životinje.

Reformom Kaznenog zakona nedavno odobrenom u Kongresu, briše se članak 337. i uvodi se novi pod naslovom: “Zločini protiv životinja” te glasi:

“Kaznit će se kaznom zatvora od tri do osamnaest mjeseci ili novčanom kaznom od šest do dvanaest mjeseci te kaznom posebne zabrane prava od jedne do pet godina za obavljanje zanimanja, obrta ili obrta glede životinja, posjedovanje životinja kojim se, izvan zakonom propisanih radnji, bilo kojim sredstvom ili postupkom, uključujući radnjama spolne naravi, uzrokuje ozljeda kralježnjaka zbog koje je potrebna veterinarska obrada.”

Drugim riječima, spolno iskorištavanje životinja eliminira se kao samostalno kazneno djelo. Od sada će biti kažnjivo samo u slučaju da ozlijedi životinju, prenosi Libertad Digital.

Vezano: Njemački zoofili, koji prakticiraju seks s psima, konjima i drugim životinjama, traže jednaka prava kao i pripadnici LGBTQ zajednice

Španjolska ministrica tvrdi da djeca mogu imati odnose s kim god žele ako postoji pristanak

Podsjetimo, prošle godine ministrica jednakosti iz iste stranke ustvrdila je tijekom parlamentarne rasprave o pobačaju i “reproduktivnim pravima” da djeca mogu imati seksualne odnose s kim god žele ako postoji pristanak.

”Ali razgovarati o spolnom odgoju, na primjer, što je pravo dječaka i djevojčica, bez obzira na to tko su im obitelji”, rekla je Montero. ”Svaki dječak, svaka djevojčica, svako trans dijete u ovoj zemlji ima pravo upoznati svoje tijelo, znati da nijedna odrasla osoba ne može dodirivati ​​njihovo tijelo ako oni to ne žele, i da je to oblik nasilja”.

”Imaju pravo znati da mogu voljeti i imati seksualne odnose s kim god žele, na temelju obostranog pristanka”, ustvrdila je tada.

To je Europa danas…

Provjeri/narod.hr/libertaddigital.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

 1. podemos, možemo, kao i grčka Syriza su umjetne stranke globalističkog kulta, tojest Sorosev stranke.. ima i u Srbiji neka slična, novonstala stranka, poput Možemo kod nas, zaboravio sam kako se zove, ali isto također liberalno-progresivno-globalističko-gejevsko-dženderskog usmjerenja
  kao i Macronov En Marche u Francuskoj, rotšildov umjetni proizvod, samo većeg kalibra od ovih nabrojanih, na čelu sa Rotšildovim isprdkom Macronom

  Možemo, Podemos i slične su stvorene za izvršenje nekih zadataka i zato ih mainstream mediji kulta guraju i zato te nove stranke, podvalama brzo kofol ostvare uspjeh, tek što se osnuju eto ih odmah u parlamentima..

  Stranke Zelenih nastala kasnih 70-ih u Njemačkoj, Francuskoj i još nekim zapadnim zemljama, od ostataka nekadašnjih šezdestosmaša, već je bila takav prvi umjetni isprdak globalističkog kulta. tojest i do danas je to.

  I ta stranka je se u Njemačkoj, Francuskoj, Austriji, otvoreno zalagala za legalizaciju pedofilije.. sve tamo skoro do sredine 90-ih, kada je pedofilna ofanziva koja je u nekim zapadnim zemljama trajala cijelih 70-ih i 80-ih godina, naprasno prekinuta, nakon što je na svjetlo dana izišao strašni slučaj Dutroux…zbog straha od reakcije javnosti..

  U javnosti se sticao dojam, da su to samo šačica ljevičarskih otkačenjaka u redovima Zelenih, koji su propagirali legalizaciju svakojakih perverzija.. ali naravno da su oni imali zaštitu kulta, zato im se nikada ništa nije desilo, i nitko od njih nije nikada odgovorao za to…
  prije nekoliko godina preminuli član njemačkih Zelenih, jedan od suosnivača stranke, stari šezdestosmaš, Christian Stroebele, u njemačkom je parlamentu prije 10-ak godina zahtjevao legalizaciju incesta.
  a što je sve nekada otvoreno radio perjanica njemačkih i francuskih Zelenih, Daniel Cohn-Bendit (inače jedan od savjetnika Macrona), može svatko o njemu pronaći informacije na tražilicama

  pokušaj jedne takve umjetne strančice kulta, zapakovane u istu foru nekakve progresivno-alterantivne strake kao i zeleni, bio je i ona strančica “Pirati”, koja je prije 1o-ak godina, se niotkuda pojavila i također je brzo postigla neke lokalne uspjehe u njemačkoj, nizozemskoj i skandinavskim zemljama.. tada je osnivač švedske piratske stranke bio rekao, da je posjed dječije pornografije ljudsko pravo…

  međutim kult opet pokušava sa ovakvim umjetnmim manjim strankama, koje pokušavaju ubacivati u javnost takve “skandalozne” stvari.
  a što se tiće Španjolske… pored Italije, jedna od najdebilnih država za vrijem plandemije… faktički šaptom pala, 80 ili 90% procjepanih, skoro nikakvih prosvjeda..protiv plandemije tamo nije bilo
  navodno nekadašnje predziđe katoličanstva, jad i bijeda
  odavno su španjolci zadebilizirani… odavno država u raljama kulta..

  španjolska kraljevska kuća je u samom vrhu kulta, često sudjeluju na skupovima Bilderberga.. ranije du sudjelovali bivši kralj Juan Carlos i žena mu Sofia, a sada njihov sin i novi kralj Felipe.. Koji je kada je preuzimao krunu od ćaće, prije 10-ak godina odbio da polaže prisegu na Bibliju, već je prisegnuo na španjolski ustav. I na svečanu ceremoniju krunisanja bili su pozvane i dvije LGBT organizacije..
  A premjer Španjolske, Pedro Sanchez, također isprdak iz velikog Sorosevog čmara,
  Sanchez je također bio na skupovima Bilderberga

 2. i stranka Neos u austriji, također relativno novija manja stranka je iz iste kuhinje kulta, novonastalih stranaka sa istim musterom: lijevo liberalne globalističke gejevske dženderske,.. i slično

  a im još takvih manjih stranaka, koje sve čim se osnuju odmah brzo ulaze u parlamente

VEZANO

najnovije