Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upŠto ako je plan o depopulaciji samo prikrivena potreba za kontinuiranom patnjom...

Što ako je plan o depopulaciji samo prikrivena potreba za kontinuiranom patnjom i smrću

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pravo buđenje

Na stranicama ovog portala već se jako dugo piše o tzv. agendi depopulacije. I stvarno, ljudi koji otvorenih očiju promatraju svijet oko sebe i logički razmišljaju, ne mogu a da ne dođu do zaključka kako je upravo u tijeku ova agenda. Njeni provedbeni planovi disperzirani su u širokoj lepezi od onih sasvim očitih, poput ratova, nešto prikrivenijih u obliku straha od bolesti i rješenja u injekcijama, do onih potpuno skrivenih, poput trovanja hranom, lijekovima, vodom, zrakom…

No, što ako depopulacija nije cilj sama po sebi?

Ako je depopulacija primarni cilj ove agenda, mnogi bi mogli primijetiti kako se plan ne odvija baš nekom zavidnom brzinom, imajući na umu poznate riječi „Održavati čovječanstvo ispod 500 000 000 u trajnoj ravnoteži s prirodom“, uklesane u stijene Georgia Guidestonea. S druge strane, oprezni bi mogli reći da bi brzina depopulacije mogla probuditi ljude da shvate što im se radi i događa, a ako se probudi dovoljna masa ona bi mogla napravit veliku štetu njenim organizatorima. Nadalje, kako se u sve to uklapaju narativi rodne, transgender i LGBT… agende? Pa sve za cilj imaju smanjenje prokreacije, zar ne?

Sve to stoji, ali…

Postavimo li si pitanje – što je konačni cilj smanjenja populacije, mogli bismo doći do niza zaključaka, među kojima bi prvi bio onaj o porobljavanju, zapravo o lakšem porobljavanju i upravljanju preostalom populacijom. Ali što ako vam kažem nešto, što ionako već intuitivno i sami znate, a to je da smo kao društvo već pokoreni i porobljeni i da nama poprilično lako upravljaju već izvjesno dugo vremena?

Tada premisao o depopulaciji kao primarnom cilju agende stoji na vrlo klimavim nogama, zar ne?

No, depopulacija, odnosno, budimo sasvim otvoreni, masovna ubijanja događaju se svakodnevno. To nitko ne može poreći. Dovoljno je da pogledate mainstream vijesti i da shvatite da u njima nema gotovo ničeg drugog osim smrti, straha i patnje. Rat – smrt, strah, patnja; Virusi i bolesti – smrt, strah i patnja; Klimatske promjene – smrt, strah i patnja; i tako dalje i tako dalje…

Vratimo se na trenutak na rodnu, transgender, LGBT… agendu, koje naoko imaju za cilj samo  smanjenje prokreacije. Promatramo li ove agende samo površno, mnogi će reći onu antologijsku – „Svatko ima pravo na svoj izbor“. I uistinu, to je tako, svatko odabire svoj put. No, zavirimo li malo intimnije u svaku u tih pojedinih priča, shvaćamo da se iza svih tih „zidova“ krije duboka nesreća i patnja. I upravo je ta patnja primarni cilj ovih agendi.

E sad dolazimo na pravo pitanje, ako je to tako, zašto je to tako?

Da bismo ovo shvatili, moramo potpuno promijeniti percepciju svijeta oko sebe i postavke njegovog funkcioniranja. A to nije nimalo lagan zadatak, jer je ta percepcija META naših „gospodara“ od trenutka kada dođemo na ovaj svijet, pa sve do trenutka kada s njega privremeno otiđemo… U određenim povijesnim trenucima „događale“ bi se osobe koje bi proniknule ovu zamku, čak štoviše, bile bi prosvijećene i znanjima kako ju izbjeći. O tome pišu redom sve svjetske religije… barem u onome što nam je dozvoljeno da vidimo.

Na nama je da se zaista probudimo i da shvatimo tko smo uistinu i da nismo samo ovo tijelo i samo ovaj um, već nešto puno, puno veće. Nešto što je dio jedne Velike cjeline. Isto tako, moramo shvatiti da iza svega stoji “nešto” što nas želi odvojiti od našeg bitka i te Velike cjeline, “nešto” što se hrani našom patnjom i strahom.

Kad to shvatimo, kad se uistinu probudimo, strah i patnja će nestati i dogodit će se istinsko oslobođenje!

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !  

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije