Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaSamo pozitivaŠto god je pred vama, budite spremni na borbu da biste pobijedili

Što god je pred vama, budite spremni na borbu da biste pobijedili

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Život je borba

Svaki dan, svladavajući poteškoće, boreći se s nedaćama, postajemo jači. Učimo pobjeđivati. To je jedini način da ostvarimo svoj san. Nakon svakog poraza ustanite, riskirajte i pijte život pohlepnim gutljajima, ne dopustite da vam ukradu san i još jedan dan života kakav želite.

Trudite se, usudite se i pobijedite! Da biste se jednog dana, kada krenete na svoje posljednje putovanje, osvrnuli na svoj život i mogli reći sebi “hvala”! Što niste odustali, što ste se odvažili i učinili sve što je o vama ovisilo.

Na ovaj ili onaj način svaki dan se moramo nositi s pobjedama i porazima. I ne postoji osoba koja bi se iskreno radovala porazu da iza njega ne stoje neke koristi.

Želja za pobjedom je prirodna. Svi želimo pobjedu. Čak i u banalnim svakodnevnim stvarima. Svaki dan moramo svladavati poteškoće, razvijati svoju snagu, a teška razdoblja pretvaraju se u stalnu bitku. Svatko ima svoju čašu patnje, svoju težinu onog tereta koji može podnijeti.

Koliko god svjesno činili korake, teškoće u životu nas neće mimoići. Dakle, pobjeda je prirodni uvjet normalnog života, iako uvijek postoji neki drugi izbor. Pobjeda nije stvar borbe s nekim, stvar je ostvarivanja – ostvariti svoje planove, proći kroz svoje poteškoće, stvoriti život svojih snova.

Pobjeda podrazumijeva borbu. A nije lako. Možete odustati od borbe, ali tada nikada nećete znati koliko vrijedite. Cijena odustajanja od pobjede je poraz koji trpimo u borbi sa samim sobom – ne postajemo bolji, ne stječemo dragocjeno iskustvo koje nas čini mudrijima i jačima, odričemo se onoga što volimo. Kad pobjeđujemo, svaki put naš život postaje malo više “NAŠ” život, a “NAŠ” život uključuje sve što volimo.

Svaka sekunda VAŠEG života vrjednija je od sveg novca na svijetu!

I kad vam se učini da ste sami na svom putu, zapamtite: milijuni srca idu u istom smjeru kao i vi. Odlučili su ne odustati, bez obzira na sve i usprkos tome.

Ne propustite niti jednu sekundu koju možete potrošiti na stvaranje života iz snova – sve neprocjenjivo sadržano je u ovoj sekundi.

Počnite živjeti SVOJ život već danas!

Provjeri/atma.hr

Foto naslovnice: pixabay.com

Provjeri

VEZANO

najnovije