Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upŠto se događa? Najbogatiji odlaze iz Britanije

Što se događa? Najbogatiji odlaze iz Britanije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Nagovještaj čega?

Više od pola milijuna bogatih poreznih obveznika napustilo je Britaniju prošle godine, a zamijenilo ih je više od milijun imigranata u potrazi za besplatnim novcem i smještajem. Krajnji rezultat je neto porast broja stanovnika od preko 700.000, te pad kvalitete nacionalne infrastrukture (ceste, transport, kanalizacije, vodovoda…), zdravstvene skrbi, obrazovanja… Kamo idu bogati pomalo je misterij budući da nema više sigurnih zemalja i sve zemlje uvode iste lude zakone gotovo istom brzinom. Velike su šanse da će, ako napustite zemlju A i odete u zemlju B kako biste pobjegli od užasnih novih ograničenja, ista ograničenja biti uvedena u zemlji B prije nego što stignete raspakirati stvari i pronaći mjesto za život.

Međutim, čini se da je život u velikom mjestu ili gradu najgori izbor. U gradu je veća vjerojatnost da ćete biti prepušteni na milost i nemilost urbanista i političara koji su odlučni staviti kontrolu nad vašim životom i ograničiti vam kretanje. U divljini sela, prijevoz bi vam mogao biti otežan ako su automobili zabranjeni ili zalihe goriva strogo kontrolirane. Najbolji izbor je vjerojatno mali grad ili veliko selo negdje s kućom unutar biciklističke udaljenosti od željezničke stanice i supermarketa. I manje CCTV kamera nego što ćete vjerojatno pronaći u gradu.

Na kraju će, naravno, mali gradovi i sela biti zatvoreni, a stanovnici iseljeni. Zgrade će biti ostavljene, napuštene, na kraju će izgledati kao ona potopljena sela koja nastaju kada akumulacije presuše tijekom dugih, vrućih ljeta.

Svi moramo preispitati svoje prioritete i shvatiti da se ništa od toga ne događa slučajno. Previše se pažnje pridaje učinku, a nedovoljno uzroku.

Tijekom mjeseci i godina koji su pred nama bit će mnogo više straha i izgovarat će se mnogo više laži. Mediji će pokušati odvratiti javnost od istine naizgled beskrajnim nizom beznačajnih priča, dok će strahove stvoriti stručnjaci za ispiranje mozga, psihijatri i psiholozi koje su posebno angažirale vlade, kao što se dogodilo tijekom prvih dana lažne pandemije.

Ako nas ne mogu dovoljno uplašiti, oni će poduzeti korake da nas unište, a ako to ne mogu učiniti, jednostavno će nas ubiti još više. Ako u to ne vjerujete, onda jednostavno niste dovoljno obraćali pozornost proteklih godina.

Bit će sve više i više poreza, globalnih klimatskih poreza, posebnih zdravstvenih upozorenja na mesu i mesnim proizvodima… ni vegetarijanci nisu sigurni, jer konačni cilj je da nam proguraju prehranu na bazi osa, skakavaca i tvorničkog smeća.

Mala poduzeća i samozaposleni osuđeni su na dugu borbu s neizbježnim. Pivnice, kafići i mali samostalni dućani nemaju budućnost jer za njih nema mjesta u “Novoj normali”. Veliki reset nema mjesta za neovisne tvrtke kao što nema mjesta za neovisno razmišljanje. Milenijalci, koji misle da se vraćamo niskim kamatama i niskoj inflaciji, žive u zemlji Petra Pana. Više neće biti jeftinog uvoza iz Kine.

Ako brzo ne poduzmemo nešto, sve će uskoro biti gotovo. Dok bez imalo savjesti prelazimo u digitalni svijet bez gotovine, geta za one koji se neće moći prilagoditi već su spremna. Nema heroja koji će nas spasiti. To moramo sami napraviti.

Moramo ostati na oprezu. Najnovija opasnost je plan o proglašenju „ratnim zločinom“ izgovaranje istine o cjepivima, svih vrsta, ili o prevari globalnog zatopljenja. Govorenje istine bit će obilježeno zajedno s terorizmom kao zločin protiv čovječanstva.

A pravi dokaz, zapamtite, kao i kod cijepljenja, jest da oni neće raspravljati o klimatskim promjenama. Nikakva rasprava nije dopuštena. Mainstream mediji zabranili su svaku raspravu i dovođenje u pitanje cijepljenja. I prilično su dobro zabranili sve rasprave o „globalnom zatopljenju“. Oni se pretvaraju da su ta pitanja prihvaćena. Ali prihvaćaju ih samo zavjerenici.
Zapamtite, svijet je preplavljen gomilom dokaza da cjepiva čine više štete nego koristi, ali establišment i dalje niječe da takvi dokazi uopće postoje. Ali sustav ispranih mozgova medicinara nastavljaju ih davati i tako namjerno truju svoje pacijente i za to su plaćeni. A pacijente koji trebaju transfuziju krvi i koji traže necijepljenu krv bivaju zlostavljani. Roditeljima koji traže da se njihovoj djeci da „čista“ krv vjerojatno će ista biti oduzeta. Nemamo slobodu i nemamo slobodu govora. Stvari su toliko loše da se mnogi znanstvenici koji pišu istraživačke radove autocenzuriraju jer se boje gubitka karijere. Svijet je postao mjesto za ljude koji vole primati naredbe od zloćudnih, kriptorhidnih kretena.

I zapamtite, kada vidite da se nešto loše događa, morate se zauzeti za ono što vjerujete da je ispravno. Ako to ne učinite, vrlo brzo ćete biti 2 metra ispod zemlje.

Zapamtite i ovo – većina ljudi koji nisu vjerovali u slučajnosti još su živi. To nije nikakva slučajnost.

Provjeri/expose-news.com

Foto naslovnice: pexel.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije