Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaWake upŠto se zapravo događa u Izraelu

Što se zapravo događa u Izraelu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Izraelski 9/11

Još jednom dolazi do pokolja nedužnih civila s obje zaraćene strane… ovaj put radi se o Izraelcima i Palestincima… a oni koji stoje iza svega nalaze se, kao i uvijek, na sigurnom mjestu. Ništa novo, rekli bi mnogi…

Službena verzija priče glasi ukratko: 400-tinjak pripadnika palestinskog Hamasa ušlo je na teritorij Izraela i ispalilo rakete na izraelske civile…

Kao prvo, ovdje se ne radi o „iznenadnom napadu“. Da biste povjerovali u tu priču morali biste biti totalni idiot… evo zašto…

Izraelske obrambene snage (IDF) imaju jednu od najjačih, najopremljenijih i najspremnijih vojski na svijetu, koja kontrolira relativno maleno područje kao što je država Izrael. Nadalje, Mosad ima jednu od najsofisticiranijih i najraširenijih obavještajnih službi na svijetu, koja posjeduje sve što se može nazvati „zadnjom riječi“ tehnologije. Oni praktično znaju sve što se događa u tom području… Usprkos tome, nekako im je uspjelo „promaknuti“ na stotine Hamasovih militanata koji su se zmajevima provukli na teritorij Izraela da bi ispalili na tisuće raketa na njihove civile.

Smanjena razina predostrožnosti

Podsjeća li vas ova priča na događaj iz New Yorka od 9. rujna 2001. godine?

I tada je rečeno kako je došlo do „iznenadnog napada“. I tada je rečeno kako najmoćnija obavještajna služba na svijetu – CIA „nije znala ništa“, iako se kasnije tvrdilo da su pripreme za otmicu aviona kojima su izvršeni napadi trajale jako dugo…

Prema izjavi bivše pripadnice izraelskih obrambenih snaga, koja je radila kao granična promatračica s najsofisticiranijom tehnološkom opremom, „ako i ptica dođe u blizinu granice mi to znamo, pa čak i ako žohar priđe graničnoj ogradi!“ Postavlja se pitanje kako je 400 Hamasovih pripadnika uspjelo „neopaženo prijeći“ granicu?

Odgovor je vrlo jednostavan – TO IM JE BILO DOZVOLJENO! Ali to ne negira činjenicu da je napad za izraelske civile, pa i za veći dio vojske, bio neočekivan.

Fletcher Prouty, šef specijalnih operacija u vrijeme predsjednika J.F. Kennedyja jednom je rekao: “Nitko ne mora narediti ubojstvo da bi se ono dogodilo. Aktivna uloga se odigrava na način da se ono potajno dozvoli. Ključ je u rukama onoga tko ima moć ublažiti ili smanjiti uobičajenu razinu predostrožnosti.“

Zauzimanje pogrešnih strana

Onaj tko ima ovakvu moć u Izraelu bi trebao doći pod svjetlo reflektora i ispitan zašto je to napravio i dozvolio. Ono što oni žele od vas da napravite u situacijama poput ove je da zauzmete stranu. No, trebate biti svjesni da je nužno zauzeti stranu isključivo nedužnih civila u Izraelu, ali i civila u Gazi koji upravo sada trpe zbog odgovora Izraela na ove napade.

Iako je povijest sukoba palestinskog naroda i Izraela dugogodišnja, uzrocima tih sukoba i samim sukobima dirigira jedna centralna organizacija, pa bi zauzimanje strana bio samo dodatna voda na mlin ovog globalnog kulta. Nešto slično se događa i u ukrajinsko-ruskom sukobu…

No, ono što je naročito bitno je da vrhuška ovog kulta koja kontrolira državu Izrael, zapravo prezire Židove i želi ih uništiti i to je ono što se upravo sada i događa. To je naročito bilo vidljivo tijekom plandemije koronavirusa, kada je država Izrael provodila teror nad „svojim“ stanovništvom, prisiljavajući ih na smrtonosno „cijepljenje“. Sada se to događa na drugi način i to je razlog zašto su dozvolili da se dogodi ovaj napad.

U isto vrijeme, globalni kult također kontrolira i suprotnu stranu, odnosno Hamas i na taj način kreira novi sukob. Ovo je koncept na kojem funkcionira naš svijet… primjera je bezbroj… a žrtve su uvijek civili.

Moćna elita koja vodi svijet

Fletcher Prouty također je rekao: „Kennedyjevo ubojstvo je demonstriralo kako su značajni događaji u povijesti planirani i organizirani od strane elitnih kultova enormno moćnih ljudi, koji nemaju nacionalnost i koji su poslovno udruženi i za koje drugi rade. Korijeni ove moćne elite sežu u daleku povijest.“

To je globalni kult koji vuče ovaj svijet u distopiju, a da bi to ostvario mora uništiti postojeći status quo. To je nešto što bi se uvjetno moglo nazvati „kreativno uništenje“ ili ono što Klaun Schwab naziva Veliki resetom. Pri tome koriste rutinu problem-reakcija-rješenje, kao svoj najbolji „proizvod“ ili oružje.

Pored rutine problem-reakcija-rješenje, koriste i drugu taktiku, a to je kreiranje lažnih narativa za uspostavu željenih ciljeva, kao što su na primjer plandemija koronavirusa i čovjekom uzrokovane „klimatske promjene“.

Cilj je sukob s Iranom i Treći svjetski rat

Sada već možemo čuti kako izraelski premijer Netanyahu poručuje da nakon što „srede Hamas“, mogu se okrenuti svom drugom “neprijetelju” – Iranu, za kojeg govore da stoji iza Hamasa. Naravno, i Iran je kontroliran od strane globalnog kulta… i da, pogađate – žele zapaliti novi sukob, onaj između Izraela i Irana.

Krajnji cilj globalnog kulta je stvoriti masivni sukob između Istoka i Zapada. Istoku pripadaju Kina, Rusija i druge zemlje BRICS-a, a Iran je nedavno pozvan da im se pridruži. Također, posrednički rat između Zapada i Rusije, ukrajinsko-ruski sukob, samo je dodatno gurnuo Rusiju prema svojem savezniku Kini, poput vrlo dobro odigranog poteza u šahu.

S kakvim sotonističkim psihopatima imamo posla, govori pismo kojeg je američki mason Albert Pike uputio talijanskom kolegi Guissepe Mazziniju 1871. godine, u kojem otkriva plan o tri svjetska rata koja će transformirati društvo u distopiju. Prvi i drugi svjetski rat su sada dio povijesti i odigrali su se po, u pismu, točno opisanom scenariju. Za Treći svjetski rat se kaže:

„Treći svjetski rat mora biti potaknut iskorištavanjem razlika koje su prouzročili agenti Iluminata između političkih cionista i vođa islamskog svijeta. Rat se mora voditi tako da se islam (arapski muslimanski svijet) i politički cionizam (država Izrael) međusobno unište. U međuvremenu će drugi narodi, ponovo podijeljeni oko ove okolnosti, biti prisiljeni boriti se do točke potpune fizičke, moralne, duhovne i ekonomske iscrpljenosti… oslobodit ćemo nihiliste i ateste i izazvati društvenu kataklizmu koja će u svoj svojoj strahoti jasno pokazati narodima učinak apsolutnog ateizma, podrijetlo žestine i najkrvavije agitacije. Zatim će građani posvuda, prisiljeni braniti se od globalne manjine revolucionara, ovih razarača civilizacije, i mnoštva razočaranih kršćanstvom, čiji će štovatelji od tog trenutka biti lišeni orijentacije u potrazi za idealom, ne znajući više kamo usmjeriti svoja štovanja, oni će primiti istinsko svjetlo kroz univerzalnu manifestaciju čiste Luciferove doktrine konačno otkrivene očima javnosti, manifestaciju nakon koje će uslijediti uništenje kršćanstva i ateizma pobijeđenog i slomljenog u isto vrijeme.“

Zaključak

Dakle, još jednom svjedočimo međusobnom klanju dviju naoko suprotstavljenih tabora, dok psihopatski kreatori u pozadini doziraju količinu krvi koju žele s obje strane.

Sve što kao razumna ljudska bića moramo napraviti je shvatiti da naše „vođe“ ne služe nama, već Agendi sotonističkog globalnog kulta, a sve kako bi nas porobili kao nikad prije u povijesti. I da, još jednom… ovdje ne postoje strane… žrtve smo svi mi!

Tu počinje OTPOR! Ovo moraju SVI SHVATITI! SVI STE POTREBNI DA PODIJELITE ISTINU!

 

Provjeri/davidicke.com

Foto naslovnice: screenshot nytimes.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije