Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upStudija - Izloženost 5G frekvencijama uzrokuje depresiju

Studija – Izloženost 5G frekvencijama uzrokuje depresiju

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Opasna tehnologija

Službeno istraživanje pokazalo je da izloženost frekvencijama koje koristi 5G komunikacija uzrokuje kognitivne probleme kod ljudi, uključujući razvoj depresije i drugih neuroloških poremećaja.

Studija „Učinci radiofrekvencijskog polja iz 5G komunikacije na prostornu memoriju i emocionalnost kod miševa“, objavljena je u International Journal of Environmental Health Research 22. studenog 2022 .

Istraživači su također otkrili da izlaganje ovim štetnim frekvencijama može dovesti do piroptoze, upalne stanične smrti koja je rezultirala promjenom morfologije amigdale.

Kako izvještava expose-news.com, kineski istraživači predstavili su još jednu studiju, Narayanan et al. 2018., koji je štakore izlagao zračenju od 900 MHz – 1 sat/dan, SAR: 1,15 W/kg tijekom 28 dana. Narayanan i sur. su otkrili smanjenje neurona u amigdali, što je bilo u skladu s ovom najnovijom studijom.

Vezano: Stručnjaci pozivaju na pauzu uvođenja 5G nakon što je studija otkrila da su regulatori ignorirali zdravstvene rizike radijacije

“Ova vrsta izloženosti 5G dovela je do oštećenja mozga kod miševa. Zaključak je da sigurnost nije zajamčena. Vlade moraju zaustaviti implementaciju 5G jer je rizik za buduće generacije jednostavno prevelik. Ne smijemo nastaviti žuriti s uvođenjem novih tehnologija bez odgovarajućeg testiranja sigurnosti”izjavila je dr. Devra Davis, MPH predsjednica Environmental Health Trust.

Za čitatelje koji nisu zabrinuti zbog rezultata ove nove studije, istraživanje je već prije mnogo godina utvrdilo daje izlaganje 5G zračenju štetno za ljude. Zapravo, od 2017. liječnici i znanstvenici traže moratorij na ovu tehnologiju zbog bioloških i ekoloških zdravstvenih rizika, a većina znanstvenika se protivi njenoj implementaciji.

Napomena: Gornji video isječak preuzet je iz predavanja dr. Lennarta Hardella, profesora onkologije i epidemiologije raka u Sveučilišnoj bolnici u Orebru, Švedska, koje je održao u Tallinnu, Estonija, 3. lipnja 2019. Možete pogledati cijeli 71- minutno predavanje ovdje.

U siječnju 2020. dr. Hardell je napisao pismo  predsjedniku Švicarske Konfederacije u kojem navodi da stručne procjene zdravstvenih rizika od radiofrekventnih elektromagnetskih polja (“RF-EMF”) i 5G moraju obavljati stručnjaci bez sukoba interesa. Pismo je podržalo nekoliko međunarodnih stručnjaka.

Dr. Hardell je objavio nekoliko radova o tim sukobima interesa, kao što su “Svjetska zdravstvena organizacija, radiofrekventno zračenje i zdravlje – tvrd orah (pregled)“ objavljen u  International Journal of Oncology i “Tajne veze s industrijom i sukobljeni interesi u istraživanje raka“ objavljeno u American Journal of Industrial Medicine.  

Vezano: (VIDEO) Opasnosti 5G mreže u pet minuta

Od 2018. također postoje izvješća o ljudima i životinjama koji su imali simptome i bolesti nakon što je 5G aktiviran.  

Osim toga, 2019. voditelji telekomunikacija svjedočili su u Kongresu da nemaju neovisne znanstvene dokaze da je 5G siguran. Nedavno su neki istraživači također upozorili da aktivacija može pridonijeti infekcijama Covid-19 kao istotinama tisuća, ako ne i milijunima smrti ptica.

Vezano: Zračenje 5G mreže ubija životinje u divljini

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije