Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiStudija pokazala da su covid „cjepiva“ uzrokovala veliku štetu norveškoj djeci

Studija pokazala da su covid „cjepiva“ uzrokovala veliku štetu norveškoj djeci

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Cjepni zločin

Norveška studija temeljena na registru diljem zemlje istraživala je učestalost 18 nuspojava kod adolescenata nakon primjene dvaju mRNA „cjepiva“ protiv COVID-19.

“Cjepiva” licencirana u Norveškoj bila su Comirnaty (BNT162b2, Pfizer-BioNTech) i Spikevax (mRNA-1273, Moderna). Ove su injekcije davane djeci od 12 do 19 godina već u travnju 2021. Injekcije su također davane djeci “visokog rizika” prije travnja, ali su ta djeca bila isključena iz studije. U studiju je bilo uključeno gotovo 500.000 djece.

Zdrava norveška djeca pate od Pfizerovog i Moderninog propalog programa cijepljenja protiv COVID-a

Prema studiji, ova bespotrebna, lažna cjepiva uzrokovala su široku štetu zdravim adolescentima. Najznačajnije nuspojave bile su anafilaksija, miokarditis, perikarditis, limfadenopatija (natečeni limfni čvorovi) i upala slijepog crijeva.

U zasebnim pod-analizama, istraživači su otkrili da su „cjepiva“ protiv COVID-a također uzrokovala porast epilepsije i konvulzija kod djece. Oštećenje od „cjepiva“ bilo je raširenije nakon druge doze, što sugerira da se kumulativna toksičnost može pojaviti od jedne doze do druge.

Studija je isključila djecu koja su patila od bilo kojeg od ovih zdravstvenih problema unutar četiri godine prije cijepljenja protiv COVID-a. To znači da šteta od „cjepiva“ za nezdravu djecu nije niti zabilježena u studiji. Šteta od „cjepiva“ mogla bi biti raširenija od onoga što je zabilježeno u ovoj studiji. Još jedno ograničenje studije bilo je izostavljanje sve djece koja su primila tri doze „cjepiva“ ili djece koja su primila cjepivo koje nije mRNA. Također, sva djeca koja su umrla tijekom razdoblja istraživanja nisu bila uključena u analizu.

Anafilaksija DESET puta veća kod cijepljene djece

Istraživači su koristili samokontroliranu analizu serije slučajeva (SCCS) i model poznat kao Poissonova regresija kako bi tražili porast nuspojava između cijepljene i necijepljene djece. Necijepljena djeca korištena su kao referentna točka u studiji.

Istraživači su otkrili da djeca cijepljena „cjepivom“ protiv COVID-19 imaju PET puta veću vjerojatnost da će patiti od anafilaktičke reakcije (teškog alergijskog šoka). Rizik se povećao gotovo DESET puta nakon druge doze „cjepiva“ protiv COVID-19. Prozor rizika za anafilaktički šok je samo dva dana nakon primjene „cjepiva“. Ovo je medicinski standard koji je postavila Svjetska zdravstvena organizacija (WHO). Rizik od anafilaktičkog šoka kod djece mogao bi biti još veći ako bi se prozor rizika proširio na 14 dana nakon cijepljenja. Kod mRNA „cjepiva“, šiljasti protein se možda neće odmah otopiti; može se replicirati i akumulirati u distalnim organima (uključujući srce) nekoliko tjedana nakon cijepljenja. To može uzrokovati druge nuspojave dugo nakon standardnog dvodnevnog prozora rizika SZO-a.

Miokarditis SEDAM puta veći kod cijepljene djece

Prozor rizika za limfadenopatiju bio je 14 dana nakon cijepljenja. Cijepljena djeca imala su 2,5 puta veću vjerojatnost da će patiti od natečenih limfnih čvorova u tom vremenskom razdoblju. Ovo je pokazatelj budućeg rizika od raka. Najšokantnije: cijepljena djeca imala su SEDAM puta veću vjerojatnost da će oboljeti od miokarditisa i/ili perikarditisa unutar 28-dnevnog prozora rizika nakon druge doze „cjepiva“ protiv COVID-a. To je zlostavljanje djece i liječnička nesavjesnost, što predstavlja zločin protiv djece na globalnoj razini.

U dodatnoj analizi, istraživači su otkrili povećan rizik od akutne upale slijepog crijeva nakon prve i druge doze „cjepiva“ protiv COVID-a. Također je došlo do izraženog porasta paralize facijalnog živca nakon „cjepiva“. Daljnje pod-analize otkrile su povećan rizik od epilepsije i konvulzija među 18- i 19-godišnjacima unutar 28-dnevnog prozora rizika od druge doze.

“Poznavanje potencijalnih štetnih događaja nakon cijepljenja ključno je za vaganje koristi i rizika te za buduće preporuke cjepiva”, napisao je German Tapia iz Norveškog instituta za javno zdravstvo. “Broj promatranih ishoda i statistički značajnih povezanosti općenito je bio nizak u ovoj studiji, uz neke iznimke koje bi trebalo dodatno pratiti.”

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije