Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiStudije očekivanog životnog vijeka razotkrivaju CIJEPLJENJE kao jedno od najvećih ZLA u...

Studije očekivanog životnog vijeka razotkrivaju CIJEPLJENJE kao jedno od najvećih ZLA u ljudskoj povijesti

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Bitka za čovječanstvo

Drugu godinu zaredom očekivani životni vijek u SAD-u opada, kako za muškarce, tako i za žene. Sada iznosi samo 76 godina, a uglavnom su kriva cjepiva.

Vijesti su nešto bolje za žene, koje sada u prosjeku žive do 79. godine. S druge strane, očekuje se da će muškarci živjeti samo do otprilike 73. godine, što je najveći jaz između muškaraca i žena od 1997.

Iako nije ništa novo da žene u prosjeku žive dulje od muškaraca, činjenica da se u SAD-u više niti ne očekuje da će oba spola doživjeti 80 godina vrijedna je pažnje s obzirom na očekivani životni vijek starijih osoba u drugim zemljama.

U Japanu, na primjer, mnogi stariji ljudi žive duboko u svojim 80-ima, što je očito slučaj i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Prema Marku Crispinu Milleru, “cijepljenje” protiv covida-19 igra veliku ulogu u smanjenju očekivanog životnog vijeka u cijelom svijetu, a posebno u SAD-u.

Nedavne studije ukazuju i na druge čimbenike, uključujući epidemiju opioida, probleme s mentalnim zdravljem i kronične metaboličke bolesti, koji su također predvodnici pada očekivanog životnog vijeka u Americi.

Globalni holokaust „cjepivima“

„Cjepiva“ općenito već neko vrijeme uništavaju ljudsku genetiku, a ono protiv covida bilo je kap koja je prelila čašu mnogim starijim ljudima.

To je globalni holokaust „cjepivima“ koji je započeo prije nekoliko desetljeća i dostiže vrhunac kako Big Pharma ulazi u mRNA sektor genetskog reprogramiranja. Injekcije protiv covida napravljene od strane Pfizer-BioNTech-a i Moderne bile su inauguracijske injekcije, a uskoro će uslijediti i mnoge druge.

Ono što je također vrijedno pažnje, a doprinosi sve nižim prosjecima očekivanog životnog vijeka, jesu visoko korumpirani zapadni medicinski sustavi, koji se usredotočuju samo na suzbijanje simptoma umjetnim „lijekovima“ i „cjepivima“, dok s druge strane zanemaruju pravu prevenciju. Preventivni pregledi za otkrivanje bolesti nisu prevencija.

“Imamo zdravstveni sustav koji je vrlo napredan u liječenju bolesti i uznapredovalih bolesti, ali je katastrofalan po pitanju prave preventive”, kaže dr. Brandon Yan, autor nove studije o ovoj temi.

Po cijelom svijetu, od Ujedinjenog Kraljevstva do Europe, Azije i dalje, nastavljaju pritjecati podaci koji pokazuju da su stope očekivanog životnog vijeka stvarno opale od pokretanja operacije Warp Speed (uvođenja „cjepiva“ protiv covida).

Kronične bolesti također znatno rastu od lansiranja ovih injekcija, kao što su poremećaji krvi, bolesti uha, urinarni problemi, problemi s prostatom, dok se “turbo rakovi“ širi poput šumskih požara.

„Cijepljenje“ protiv navodnog “virusa” sa stopom smrtnosti od 0,00 posto zaista je bio test inteligencije. I mnogi su na njemu pali… od kojih mnogi više nisu među živima.

Ovo je duhovna bitka. Bitka za budućnost čovječanstva.

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije