Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upSva apsurdnost trans(rodne) ideologije

Sva apsurdnost trans(rodne) ideologije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

O metodama depopulacije, odnosno o provedbi planova elite za smanjenje i ultimativno porobljavanje stanovništva, ekipa autora okupljena na ovom portalu gotovo svakodnevno piše. Ukoliko nas redovno pratite mislim da ste jako dobro upućeni u sve.

Ti planovi elite, uglavnom su osmišljeni kako bi ciljali onaj većinski dio populacije za kojeg se pristojno može reći da nema sreće u razmišljanju. No, ponekad su ti planovi toliko glupi i apsurdni da bi ih svi, pa i ova prije spomenuta skupina, trebala moći prepoznati. Evo jednog primjera…

Valjda je jasno da su rodna i transrodna ideologija također osmišljene kao metode koje za cilj imaju u prvom redu uništiti obitelj, kao primarnu jedinicu od kojeg je sazdano stabilno ljudsko društvo, te direktno utjecati na depopulaciju putem eliminacije osobne prokreacije. U promicanju ovih ideologija, globalistička klika je spremna ići toliko daleko pod svaku cijenu, da ponekad, kao u ovom primjeru, putem potpuno pogube njihov smisao. Ili možda to rade namjerno? To je sad za raspravu… nešto kasnije.

Transrodne lezbijke

Koliko je apsurdna trans(rodna) ideologija koja se nameće sa svih strana, govori kampanja vrhovne organizacije globalističke klike – UN-a, kojom se promovira trend TRANSRODNIH LEZBIJKI.

Kad sam prvi put pročitao ovo, nije mi baš bilo potpuno jasno što to piše, vjerojatno kao ni vama sada. Pa, evo da ponovim… Dakle, UN promovira transrodne lezbijke, odnosno potiče muškarce kojima se (u seksualnom smislu) sviđaju žene, da postanu transrodne žene kako bi mogli (sada mogle) imati odnos sa ženom ili još bolje s drugom transrodnom ženom, odnosno bivšim muškarcem koji također voli žene?!!!

Ne znam za vas, ali meni se nakon nekoliko minuta smijeha javilo pitanje zašto bi netko uopće mijenjao spol ako mu se i dalje sviđa suprotni spol? Jednostavno ne razumijem logiku… I što su onda te kvazi-žene, odnosno “bivši” muškarci koji su zajedno? Jesu li one lezbijke ili što već?

Rat za djecu

Iako se transrodnost gura pod firmom ukidanja nekakvih nepostojećih diskriminacija, očigledno je da čitava priča dovodi do daleko veće diskriminacije protiv cijele ove transrodne agende. Ona je više usmjerena na stvaranje podjela nego na okončanje ikakvih diskriminacija. U tom kontekstu treba razmotriti i gore postavljeno pitanje je li sve i osmišljeno da bude glupo i nelogično kako bi se ciljala određena skupina ljudi?

Ako je to tako, tada bi netko ciničan mogao reći da ovaj njihov plan „nije toliko ni loš“…

Ali, ne smijemo zaboraviti činjenicu da se ove ideologije nameću već djeci vrtićke dobi. Dakle, tu ne možemo govoriti samo o odraslima s manjkom sreće u razmišljanju. Ovdje se radi o indoktrinaciji od malih nogu, a potencijalno i fiziološkom ili fizičkom utjecaju putem cjepiva ili hrane ili čega već…   

Kao što to uobičajeno rade po nekim drugim pitanjima, globalistička elita je vrlo vjerojatno izabrala Tajland kao laboratorij za eksperiment transrodne ideologije. Naime, dobro je poznato da je Tajland svjetska prijestolnica promjene spola i transrodnih osoba. Ta stvar je tamo otišla toliko daleko da se praktički više niti ne trude definirati tko je žena, a tko ne. Sebe jednostavno zovu Ladyboys… pitajte nekog pomorca koji je tamo boravio, sigurno će imati koju zanimljivu anegdotu…

Implikacije

Koliko god bili osupnuti svim ovim nastojanjima globalističke elite da neprirodno uspostavi kao nešto sasvim uobičajeno, morate biti svjesni da pripadate ogromnoj većini ljudi koja sve to i dalje smatra nečim potpuno nenormalnim i neprirodnim. Je li takav koncept stvaranja jaza između „normalnog“ i „nenormalnog“ osmišljen otpočetka, teško je sa sigurnošću reći.

Iz današnje perspektive, čini se kao da se iz sve veće diskriminacije akumulira pritisak nezadovoljstva prema neprirodnim ideologijama. Hoće li to doprinijeti „točki pucanja“, u kojoj će biti pometeni svi oni koji su prekršili prirodne (ili božanske) zakone i je li to bio cilj kreatora iz sjene, ostaje nam tek da vidimo.

Foto naslovnice: web screenshot

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije