Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaWake upSva cjepiva čine djecu i odrasle nezdravijima

Sva cjepiva čine djecu i odrasle nezdravijima

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Budite ponosni antivakser!

Tri neovisne studije objavljene 2020. uspoređivale su cjelokupno zdravlje cijepljenih, s bilo kojim cjepivom, i necijepljenih ljudi i rezultati su zapanjujući. Svatko tko razmišlja o cijepljenju za sebe ili svoju obitelj trebao bi odvagnuti rezultate ovih izvješća prije donošenja odluke.

Tri studije proveli su:

  1. Brian Hooker i Neil Miller
  2. James Lyon-Weiler i dr. Paul Thomas
  3. The Control Group (Kontrolna skupina)

The Control Group

The Control Group pokrenula je saveznu tužbu, koristeći svoju studiju kao dokaz, kako bi zaustavila svaku diskriminaciju protiv Amerikanaca na temelju njihovog statusa cijepljenja. Ranije ovog mjeseca američki vrhovni sud odbio je zahtjev The Control Group za reviziju prethodne odluke o odbacivanju njihovog slučaja.

“Ovaj slučaj zdravstvene zaštite sada je zatvoren jer se četiri suca Vrhovnog suda nisu željela okupiti da saslušaju naš slučaj”, napisala je The Control Group.

U veljači 2021. Okružni sud Kalifornije odbacio je slučaj The Control Group s obrazloženjem da ne mogu tužiti predsjednika za navodna kršenja ustava, već da trebaju tužiti nekog drugog.

Najjači argument Ministarstva pravosuđa bio je da bi znanstveni dokazi koji dokazuju da je američka populacija desetkovana cjepivima osramotili političku elitu u Washingtonu, primijetila je The Control Group. Odvjetnik predsjednika Bidena napisao je u svom podnesku: “Svaka sugestija suda da cjepiva nisu sigurna izazvala bi ‘sramotu zbog mnoštva izjava raznih odjela o jednom pitanju’.”

Godinu dana kasnije sudac je preinačio odluku o odbacivanju. To se dogodilo nakon što su tužitelji istaknuli da sudac posjeduje približno 500.000 dolara u dionicama proizvođača cjepiva. Ali žalbeni sud 9. okružnog suda i Vrhovni sud SAD-a odbili su dopustiti da se slučaj pokrene, tvrdeći da se predsjednik ne može smatrati odgovornim za obavezna cjepiva.

Statistički potvrđeni dokazi naše necijepljene kontrolne skupine (predstavljeni s više od 99% pouzdanosti) da su necijepljeni Amerikanci preko 1200% zdraviji od cijepljenih Amerikanaca.

Budući da cjepiva prema rasporedu CDC-a uzrokuju preko 90% kroničnih bolesti danas kod cijepljenih ljudi, i dok sudovi okreću leđa necijepljenima, gdje se američki narod može obratiti za provedbu osnovnih prava? Koliko će još dugo prinošenje ljudskih žrtava biti "legalno" sve dok je oružje cjepivo?

Parnica kontrolne grupe , obrana informiranim pristankom, 4. listopada 2022

Ispod su slike koje je The Control Group predala sudovima kao dokaz.

Dr. Paul Thomas

Pet dana nakon što je dr. Paul Thomas objavio svoju studiju, oduzeta mu je liječnička licenca. U veljači 2022., tijekom intervjua sa švedskom Agom Wilson iz News Voicea, dr. Thomas je govorio o svojoj studiji, ratu protiv informiranog pristanka i cjepivu protiv covida i njegovim nuspojavama.

“Izgubio sam dozvolu 5 dana nakon što je ova studija postala dostupna online 3. prosinca 2020. Ponovno je postavljena uz ograničenja 3. lipnja, a ja ću dobiti svoj dan na sudu u studenom 2022.!” rekao je dr. Thomas. Na optužbe je odgovorio pokretanjem svoje tjedne emisije pod nazivom „Protiv vjetra“.

Dr. Thomas započeo je svoj intervju za News Voice raspravom o tome kako je došao do točke u kojoj je posumnjao da su cjepiva rizična i kao rezultat toga otvorio vlastitu praksu kako bi mogao slijediti svoju etiku davanja informiranog izbora roditeljima. Tijekom ovog dijela rekao je:

“Nikada, baš nikada nisu proveli studiju samog rasporeda cjepiva za djecu. Od CDC-a je zatraženo da to učini, oni su to odbili učiniti, oni to neće učiniti. I mogu vam reći zašto. Ako pogledate neke od podataka, vrlo je jasno da mi (SAD) imamo problem s našim rasporedom cijepljenja.

I sad čak razumijemo zašto. Previše toga prerano. To je izravna toksičnost od stvari koje se nalaze u cjepivima, ali također i aktivacija imuniteta. Ovaj dio za aktivaciju imunološkog sustava je mjesto gdje prerano ubrizgate previše stvari koje aktiviraju imunološki sustav. A imunološki sustav se pomiče prema autoimunosti i alergiji, te počinje napadati vlastito tijelo.

Ono što smo otkrili bilo je da se radilo o astmi, alergijama, problemima s disanjem, problemima u ponašanju, ADHD-u, infekciji … bilo kojoj infekciji ili alergijama poput problema s kožom ekcema, pa čak i anemije u djetinjstvu – sva ta stanja … što više vremena, to više cjepiva , to više problema. I gotovo ravna linija, gotovo bez problema za necijepljene.

Ta se studija temelji na stvarnim pacijentima. To je ono što se naziva podacima iz stvarnog svijeta… ovo je bila moja populacija pacijenata. Znao sam da se ovo događa jer živim s time… Trenutačno imam 10 000 aktivnih pacijenata, a vjerojatno je jedna trećina do polovice potpuno cijepljena (prema rasporedu CDC-a za djecu). Samo oko 1000 njih je necijepljeno, što je oko 10%.

Došlo je vrijeme da svoje zdravlje i zdravlje svoje djece uzmemo u svoje ruke. Prošli su dani kada ste mogli slijepo slijediti preporuke svog liječnika ili računati da će vaš zdravstveni plan ili neka državna agencija staviti vaše najbolje interese na prvo mjesto. Dugujemo sebi i svojoj djeci stalno se educirati i informirati kako bismo mogli donositi najbolje zdravstvene odluke za sebe i svoje obitelji.”

Provjeri/expose-news.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije