Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiSve brojnija sakaćenja djece transrodnim operacijama

Sve brojnija sakaćenja djece transrodnim operacijama

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Paklena noćna mora

Dominacija ljevičarskih ideologa i licemjera dovela je Američki zdravstveni sustav do toga da je dobrobit pacijenata na posljednjem mjestu, a na prvom politika i novac.

To objašnjava zašto sve veći broj bolnica sudjeluje u operacijama trajnih promjena spola za djecu, koje bi na kraju mogle dovesti do epidemije broja slučajeva depresije i mentalnih bolesti.

Jedna od njih, Dječja bolnica u Seattleu, nedavno je udvostručila svoju “misiju” uklanjanja spolnih organa djece u razvoju “čak i dok raste pritisak na zdravstvene sustave da prestanu s prisilnim operacijama na adolescentima”, izvijestio je ovaj tjedan The Daily Caller .

Na svojoj internetskoj stranici, medicinska ustanova se hvali da je “jedini pedijatrijski akademski medicinski centar s plastičnim kirurzima obučenim uz stipendiju koji pružaju rodno afirmirane operacije u regiji – Washington, Wyoming, Aljaska, Montana i Idaho.” Glasnogovornik bolnice rekao je za The Daily Caller da će usprkos povećanom pritisku i napetosti oko trajnih postupaka koji mijenjaju živote, ustanova nastaviti pružati “njegu koja afirmira spol” za djecu.

“Nastavit ćemo nuditi skrb utemeljenu na dokazima koja afirmira spol jer je to skrb koja spašava život i usklađena je s našom misijom pomoći svakom pacijentu da živi svoj najzdraviji i najispunjeniji mogući život”, rekao je glasnogovornik, te dodao: “Pružatelji usluga Seattle Children’s posebno su obučeni za brigu o jedinstvenim potrebama adolescenata, tinejdžera i mladih odraslih osoba. To našem timu omogućuje da ponudi personaliziranu skrb koja je prilagođena individualnim potrebama i ciljevima svakog pacijenta.”

“Kirurški program afirmacije spola” u bolnici kaže da “tretira tinejdžere i mlade odrasle osobe” koji navodno imaju problema s rodnim identitetom koristeći “složene postupke, uključujući operaciju lica i vrata, gornju operaciju (dojke/prsa), donju operaciju (genitalije) i oblikovanje tijela.”

Billboard Chris, otac dvoje djece i aktivist koji putuje zemljom kako bi upozorio na ove štetne operacije koje mijenjaju živote, na Twitteru je zabilježio: “Sakupljanje tkiva za izgradnju falusa. Prvo se moraju napraviti histerektomije koje potvrđuju spol, što WPATH sada preporučuje za 17-godišnje djevojke. Ovaj se postupak provodi u dječjim bolnicama diljem zemlje.”

“Naravno da @BostonChildrens pušta inspirativnu glazbu u pozadini kada reklamira ove usluge djeci. Možda ne bi zaradili toliko novca da pokažu ove slike”, dodao je u drugom tweetu, navodeći da dječja bolnica u Bostonu također nudi slične operacije.

Dok Seattle Children’s tvrdi da pacijenti moraju čekati dok ne navrše 18 godina da se podvrgnu operaciji rekonstrukcije genitalija koja uključuje intestinalnu vaginoplastiku pomoću dijelova crijeva za stvaranje lažne vagine, institucija također tvrdi da je “tipična srednja tinejdžerska dob ili stariji” za druge zahvate.

Dakle, ove operacije koje mijenjaju život izvode se na mladim ljudima i djeci bez ikakvog razmišljanja o tome hoće li jednog dana požaliti ili promijeniti mišljenje – kada bude prekasno.

Ovi ljudi su bolesni! Oni nisu nikakvi „pružatelji zdravstvenih usluga“!

Provjeri/naturalnews.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije