Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeSve luđe – cjepivo u hrani! Tko želi ostati normalan motiku u...

Sve luđe – cjepivo u hrani! Tko želi ostati normalan motiku u ruke…

Nevjerojatna vijest, koja potvrđuje da cjepomanija ide dalje, stiže iz SAD-a. Naime, kalifornijsko Sveučilište objavilo je da rade na razvoju tehnologije koja će omogućiti ugradnju cjepiva u biljne stanice, osobito salatu i špinat!?

„Budućnost cjepiva možda više nalikuje na zdjelu salate, nego na ubod u ruku. Znanstvenici sa sveučilišta proučavaju mogu li jestive biljke, poput salate, pretvoriti u tvornice cjepiva za mRNA. U idealnom slučaju, jedna biljka proizvela bi dovoljno mRNA za cijepljenje jedne osobe“, izjavio je Juan Pablo Giraldo, izvanredni profesor na Odsjeku za botaniku i biljne znanosti.

Konvencionalna cjepiva djeluju ubacivanjem i djelovanjem patogena (virusa ili klica) u ljudskom tijelu, što potiče imunološki sustav na proizvodnju antitijela. Nasuprot tome, messenger RNA cjepivo djeluje na drugačiji način. Ono koristi geneteski modificirani oblik mRNA kakao bi vašim stanicama dalo upute o tome kako napraviti protein koji potiče tijelo na stvaranje antitijela i borbu protiv virusa.

„Testiramo ovaj pristup na zelenoj salati i špinatu, a što će omogućiti poljoprivrednicima da krenu u masovnu proizvodnju. Ključ za ovaj posao su kloroplasti – sićušni organi u biljnim stanicama koji pretvaraju sunčevu svjetlost u energiju koju biljke koriste“, dodao je Giraldo.

Inače, projekt je financiran bespovratnim sredstvima u iznosu od 500.000 američkih dolara od strane Nacionalne zaklade za znanost.

Možda je sada jasnije zašto je Bill Gates postao najveći vlasnik poljoprivrednog zemljišta u Americi i što misli na njemu uzgajati…

Moramo priznati da je mašta globalista nevjerojatna i pitanje je što će sve biti potrebno čovjeku napraviti u bliskoj budućnosti da bi ostao normalan i preživio. Očito je da bez uzgoja vlastite „necijepljene“  hrane ništa od toga neće biti moguće…

Podijeli!  

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije