Subota, 20 srpnja, 2024
NaslovnicaSamo pozitivaSve što želite, već je vaše

Sve što želite, već je vaše

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Zakon privlačenja

Kad ste zamislili želju, ili u glavi odredili neki cilj, niste vjerojatno ni bili svjesni toga da ste svu pozitivnu energiju vezanu uz tu želju/cilj odaslali. U tom momentu, u glavi ste kreirali slike sebe ondje negdje, na putu ka ostvarenju svega što želite. Osjetili ste ushit, toplinu, entuzijazam, strast se polagano širila vašim venama, kao i nada. Ne slutite, pošiljka je od tog trenutka u pripremi, spremna da ju jednog dana, kad budete svjesni moći misli i energije, zgrabite…

Kako je to moje, kad trenutno nemam ništa?

To je dio vas, vaše suštine, vaši snovi, vaša energija koju dijelite s ostatkom svijeta. Možda ste nesvjesni učinka misli i energije. Možda ne želite vjerovati u to, jer uvijek ”stojite čvrsto na nogama”. Možda smatrate da vam nije dopušteno osjećati povezanost s izvorom, osjećati da imate sve mogućnosti ostvariti se i dobiti zatraženo.

- Advertisement -

S vremenom, kad naučite kreirati misli, tako da one negativne zamijenite sa što više moguće pozitivnim mislima, kako bi privukli obilje i povećali energiju, shvatit ćete. Sve ono što smo zamišljali, u što smo davali nepovratno dijelove sebe, dijelove naše ljubavi, emocija, nadanja, od tog trena nam je stavljeno na put i traži nas.

Kad će se manifestirati željeno, kako ćete to prepoznati?

Manifestirat će se onda kad otvorite svoje srce i um da prepoznate koliko je energija beskonačna i moćna. Onda kad prihvatite da ste sami jednako odgovorni i krivi za većinu onoga što vam se dogodilo, jer ste svojim reakcijama na iskustva prizvali posljedice, bilo dobre ili loše. Doći će onda kad se budete najmanje nadali, i zaista zaboravili da ste poneke želje uspjeli izraziti/ispoljiti.

Život će se raspetljavati u tome smjeru, navoditi vas ondje gdje ste željeli biti. Čak i kad se vaša energija i vjera poljuljaju, ono što je bitno jest da vaše više JA vjeruje u tu želju. Da vjeruje da će ostvarenje nastupiti s vremenom, kad otkrijete sve svoje oblike. Kad ono traženo pronađe put do vas, otvorite svoje ruke i prigrlite sve prilike. Nemojte propustiti spoznati taj trenutak za promjenu i rast. Nemojte od silne ushićenosti ili zatečenosti sami sebi uskratiti ono dobro, jer niste programirani da vjerujete u čuda.

Shvatite, sami stvarate svoja čuda!

Ne, nije dovoljno samo poželjeti nešto. Morate shvatiti da sve što želite ima tendenciju rasti i doći k vama, ako je odaslano mnogo jake energije. Također, budite svjesni svojih misli, jer kao što možete privući ono dobro, možete privući i ono loše ukoliko dopustite negativnim emocijama da prevladaju u određenim momentima.

- Advertisement -

Iz dana u dan, bitno je jačati svoju dobru energiju

Bitno je naučiti osluškivati svoju dušu, svoju intuiciju. Ne znači to živjeti u laži, praviti se da ste dobro ako niste dobro. To znači ne pogoršavati one već loše situacije koje smo izazvali. Nego, naučiti im se prikloniti iz drugog kuta, kako bi sagledali sveukupnu sliku, raščlanili na dijelove, te shvatili što moramo promijeniti kako ne bi ostali zatočeni u krugu loših emocija i iscrpljujuće energije.

Ako ste trenutno loše volje, ne znate što dalje, mučite se s nedoumicama, neodlučni ste – nemojte forsirati sebe ni druge. Stanite na loptu, odvojite vrijeme za sebe, radite ono što će vas udaljiti od negativnih misli, ili jednostavno samo sklopite oči na tren i dišite. Živite na trenutak, neopterećeni, svjesni da će ono što treba doći kada naučite otpustiti kočnice, prepustiti kontrolu i mijenjati tek ono što zaista možemo – sebe.

Kad prihvatite sebe sa svim svojim promjenama raspoloženja, nesigurnostima i nedoumicama, lakše ćete otvoriti vrata drugima i dopustiti iscjeljenje.

Što kad ono željeno postane stvarnost?

Tad, dijelite svoju radost s drugima. Tad, budite zahvalni i sretni, svaki dan živite s osmijehom na licu, kreirajte svaki dan ona mala čuda, kako bi isto tako i privukli.

- Advertisement -

Ne možete izgubiti ono što ste si postavili, ono je vaše ako to istinski naučite živjeti i željeti. Ono neće dospjeti u ruke drugih ljudi, jer vi ste kreator, svatko od nas na drukčiji način kreira svoju sadašnjost, pritom i budućnost.

Ne zaboravite na sadašnji trenutak

On je najbitniji, bitniji od prošlosti, i od onoga što će sutra doći. Ovdje i sad je sve što imamo, jedino oružje kojim možemo postići ono što želimo. Tako što ćemo svaki dan činiti male korake ka željama, pripremati sebe na ono što je zatraženo i čekati da nam bude isporučeno.

Provjeri/atma.hr

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

Spremni za istinu?

Svidio vam se članak? Trebamo i vašu pomoć da nastavimo iznositi istinu!
VEZANO

najnovije