Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiSvi već kao da znaju da će slijedeća „pandemija“ biti neka kombinacija...

Svi već kao da znaju da će slijedeća „pandemija“ biti neka kombinacija HIV-a, SARS-a i H5N1?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Pripreme u tijeku, cjepiva spremna

Globalistička elita, u suradnji s vladama diljem svijeta, sada planira sljedeću plandemiju, za koju mnogi stručnjaci tvrde da je već u potpunosti isplanirana i da samo čeka da bude puštena na čovječanstvo.

Neki od najvećih proizvođača cjepiva pripremaju svoje potpuno nove injekcije za ljudsku ptičju gripu H5N1 u pripremi za ono što dr. Paul Cottrell kaže da će biti oslobađanje neke vrste himernog biološkog oružja sastavljenog od SARS-a, HIV-a i ptičje gripe.

Divovi cjepiva GlaxoSmithKline (GSK), Moderna i CSL Seqirus rekli su Reutersu nedavno da su već započeli ili će uskoro početi testirati nove injekcije, koje su dizajnirane za borbu protiv hipotetske “mutirane” verzije H5N1 koja se prenosi na ljude.

Sanofi, još jedan farmaceutski konkurent, kaže da već ima lijekove za H5N1 na zalihama i da su “spremni”, što znači da su spremni za puštanje u promet u trenutku kada vlada bude spremna najaviti sljedeću pandemiju 2.0.

Moderna je naznačila da će se njezine injekcije H5N1 napraviti korištenjem iste tehnologije messenger RNA (mRNA) koja se nalazi u njezinim injekcijama za covid – to znači još više šiljastih proteina u ljudskim tijelima.

Raffael Nachbagauer, izvršni direktor tvrtke za zarazne bolesti, također je rekao da je spremna započeti s testiranjem svojih eksperimentalnih injekcija ptičje gripe na ljudima u prvoj polovici 2023. te da je sposobna to učiniti “vrlo brzo” u slučaju proglašenja epidemije .

Prema “znanstvenicima”, ptičja gripa već se brzo širi Europom i nedavno je prešla na Sjevernu i Južnu Ameriku, ubivši pritom gotovo 200 milijuna ptica i drugih životinja. Prvo izbijanje se navodno dogodilo u listopadu 2022. na farmi nerca u sjeverozapadnoj Španjolskoj.

U SAD-u oko 52 milijuna ptica u 46 saveznih država ili je uginulo ili je spušteno nakon izlaganja virusu. Nije jasno jesu li isti lažni PCR testovi korišteni tijekom covida korišteni i za uzimanje briseva ovih ptica na bolest.

Ovo je izgovor koji sada daju za nestašicu jaja, tvrdeći da su deseci milijuna kokoši morali biti ugašeni zbog opasnosti od ptičje gripe. Sada jaja koštaju dvostruko više i sve ih je teže pronaći u trgovinama.

Prema Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO), rizik od ptičje gripe za ljude praktički ne postoji. Samo četiri slučaja ljudske infekcije ptičjom gripom prijavljena su prošle godine, od toga dva u Španjolskoj, jedan u Kini i jedan u SAD-u

Teško je reći što nas to očekuje u narednom periodu, no ne možemo a da se ne upitamo hoće li materijal koji je ubačen u „cijepljene“ ljude tijekom operacije covid-19, biti iskorišten za pokretanje nove „pandemije“?

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

  1. Prosto je neverovatno kako su mnogi naseli na priču da je ovo delo nekih farmaceutskih kuća ili čak pojedinaca. Za operaciju ovakvog obima neophodna je dozvola države odnosno bezbednosnog sektora… a onda dolazimo i do vojske… a znamo da vojska neprestano usavršava biološka oružja…

    Farmaceutske kompanije i njihova “gain of function” istraživanja su u stvari samo paravan za sprovođenje biološkog rata. Od svinjskog gripa pa do pojave ovog ozbiljnijeg patogena je pripremna faza koja ima za cilj opravdavanje pojave tog patogena kao i opravdavanje masovne vakcinacije a sada vidimo i nebulozan pokušaj opravdavanja proizvodnje vakcine protiv patogena KOJI ĆE SE TEK POJAVITI?!?

    Da nije ovako opasno bilo bi komično – ne samo zbog toga što pokušavaju da nas u ovo ubede nego zato što smo spremni da u to poverujemo! Ako ostavimo svo znanje iz biologije po strani i koristimo samo statistiku, gledano šta se sa virusima događa samo u poslednje tri godine… život na ovoj planeti nije imao nikakve šanse za opstanak.

VEZANO

najnovije