Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiŠvicarski liječnik zatvoren u mentalnu ustanovu jer je govorio protiv zakona o...

Švicarski liječnik zatvoren u mentalnu ustanovu jer je govorio protiv zakona o COVID-u

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

„Korona ludilo“

Dr. Thomas Binder je švicarski kardiolog s više od 34 godine iskustva u liječenju respiratornih infekcija. Doktorirao je imunologiju i virologiju, specijalizirao internu medicinu i kardiologiju, na Sveučilištu u Zürichu. Binder je inteligentan čovjek kojeg je švicarska vlada proglasila ludim jer je javno govorio protiv propisa o COVID-u.

Dr. Binder je otvoreni kritičar ograničenja vezanih uz COVID od početka pandemije. 9. travnja 2020. Kardiolog je kritizirao vladin odgovor na COVID i dao vlastitu analizu virusa. Svoja razmišljanja objavio je na svojoj privatnoj web stranici, a objava je imala više od 20.000 pregleda.

Tri dana kasnije, dan prije Uskrsa, 60 naoružanih policajaca i 20 pripadnika antiterorističke jedinice Kantonspolizei Aargau nasilno su udaljili dr. Bindera iz njegove kuće. Vlasti su pretražile liječnikove online aktivnosti i nisu mogle pronaći ništa što bi moglo upotrijebiti protiv njega. Međutim, stigao je liječnik hitne pomoći koji je surađivao s vlastima i dijagnosticirao dr. Binderu “korona ludilo“. Bio je zatvoren u mentalnu ustanovu zbog ispitivanja priče o COVID-u.

Ipak, on odbija da ga se ušutka. Sada je član Doctors for COVID Ethics i Njemački liječnici i znanstvenici za zdravlje, slobodu i demokraciju i  dalje govori protiv mandata u vezi s koronavirusom unatoč jadnom pokušaju vlade da ga ušutka.

Provjeri/armstrongeconomics.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. član ovog “Njemački liječnici i znanstvenici za zdravlje, slobodu i demokraciju ” (kratica MWFGD) je i poznati dr Sucharit Bhakdi, te još puno nezavisnih liječnika i aktivista. Među njima i dr. Ronald Weikl, kojega je banda također tužila sudu.

  Ovoj organizaciji MWGFD se obraća sve više ljudi, masovno se javljaju oni čije je zdravlje oštećeno cjepljenjem ili koji su od cjepiva izgubili svoje najbliže pripadnike obitelji i rodbine

  Član MWFGD-a je i dr Arne Burkahardt, stari pošteni liječnik, tojest patolog (sudski medicinar) u mirovini.
  prije oko godinu dana, pojedini pripadnici obitelji osoba koje su umrle nakon cjepljenja, počeli su mu se obraćati da istraže, jer žele biti sigurni što je bio uzrok smrti. jer su rekli da ne vjeruju da su njihovi bližnji prirodnom smrću, kako im je saopćeno od službenih njemačkih zdravstenih državnih institucija.

  Tako su dr Burkhardt i nekoliko kolega vršili obudkciju i ispitivanje na tijelima 15 osoba, koje su umrle nakon cjepljenja.
  radi se većinom o osobama koje su umrle iznenada i bez da su imale neki komoborbiditet, neku terapiju, neko liječenje
  koje su npr, naprosto kolabrirale kod kuće ili u autu. U svim slučajevima je uzrok smrti nejasan i ustanovljneo je da nije bio prirodni uzrok

  i rezultat je bio ovaj od ukpuno tjela tih 15 osoba, koje su ispitali:

  – uzročna povezanost (smrti) sa cjepljenjem vrlo vjerojatna – kod 5 osoba
  – uzročna povezanost sa cjepljenjem vjerojatna – 7 osoba
  – uzročna povezanost sa cjepljenjem nejasna, ali moguća – 2 osobe
  – nema uzročne povezanosti – 1 osoba
  dakle, samo kod jedne osobe nisu pronašli nešto da ukazuje na to fa je uzrok smrti bilo cjepivo, kod svih ostalih 14 su pronašli neku uzročnu povezanost
  Ono što su pronašli, kaže dr. Burkahardt
  -oštećenje krvnih sudova, na malim i velikim sudovima, tromboza, upale sudova…
  -promjene, štitnjače, miokardtitis, limfocitarna upala pluća, nakupina limfocita u nelimoficitnim organima, mikro i makroembolije i neidenteficirana strana tijela
  na nekoliko mjesta su pronašli i spajk proteine i takozvani nukleokapasit

  Burkhardta je napala organizacija “Njemačko društvo za patologiju” (DGP). Da se radi o režimskoj, organizaciji, koja pripada gustoj mreži kulta, farmakomafije i rokefelerovske-gejtsovske medicine to je odmah jasno… Jer, partneri i donatori DGP-a su faramaceustke firme: AstraZeneca, Agilent, Pharma Roche, Pfizer, MSD, dianova i IQ Network”

  dr. Burkhardt je 7. ožujka 2022. je govorio o ovome i u državnom parlamentu Saske na javnoj raspravi na temu: Ima li znatno više smrtnih slučajeva od cjepiva nego što je službeno poznato?..”

  ovde ima kratki članak o tomu i kratki video, isječak iz tog izlaganja doktora Burkhardta u parlemantu Saske.

  croativ.net/prof-dr-burkhardt-nesto-je-cudno-u-cjepivu-protiv-covida-3272

VEZANO

najnovije