Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiTedros: „Kraj pandemije Covida-19 je na vidiku!“

Tedros: „Kraj pandemije Covida-19 je na vidiku!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Bla, bla, bla…

Svijet nikada nije bio u boljoj situaciji da okonča pandemiju covida-19, rekao je u srijedu glavni direktor Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i pozvao zemlje da ustraju u borbi protiv virusa koji je usmrtio više od šest milijuna ljudi.

“Nismo još tu, ali kraj se nazire”, kazao je Tedros Adhanom Ghebreyesus na virtualnoj konferenciji za novinare.

Broj smrti od covida-19 je prošli tjedan bio najniži od ožujka 2020., izvijestio je WHO.

Dužnosnica WHO-a Maria Kerkhove je kazala da se budući valovi covida-19 i dalje očekuju, ali da svijet ima svoje načine borbe, poput „cjepiva“ i antivirusnih lijekova kako bi se spriječila ozbiljna stanja pacijenata.

Pada i broj oboljelih od majmunskih boginja, no Tedros poziva na budnost i nastavak borbe protiv te bolesti.

“Kao i u slučaju covida-19, ovo nije trenutak za opuštanje, moramo ostati oprezni”, rekao je Tedros.

Zato se ne opuštajte i ostanite oprezni…kakav lik!

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. izgleda da mafija, ili barem jedna frakcija unutar mafijaškog kulta, želi postepeno okončati plandemiju.

  Dr. Hendrik Streeck, jedan od glavnih njemačkih takozvanih virusologa je izjavio, da se on neće cjepiti po četvrti put.
  Ta izjava ima težinu-
  Jer, nije to rekla neka obična osoba, već jedan od glavnih virusologa, koji zastupaju narativ plandemije, više od 2 godine.

  Streeck, naravno također povezan sa farmaceustkom industrijom, kao i svi ostali “virsuolozi” koji službeno tupe o plandemiji, je od početka zastupnik kao nekakve umjerene frakcije, unutar svih tih šarlatana, virusologa, infektiologa, epidemiologa.. i ostalih izmišljenih “-ologa”.
  Za razliku od poznatog tvrdolnijaša, njemačkog ministra zdravlja, Karla Lauterbacha, koji je glavni predvodnik tvrdolinijaške linije, tvrdolonijaške frakcije, koji poziva sve, ne samo starije osobe, da uzmu četvrtu, pa i petu dozu lažnog cjepiva, tojest sada novog cjepiva, koje je kofol prilagođeno za kofol soj omikrona, kofol podsoja BŽĆŠLJ ĆŠĐđ 703920yx…

  Ljepuškasti, mlađani Streeck, koji izgleda ljubazno i prijazno, je od početka bio “good guy”, dok je stariji Lauterbach, koji izgleda kao psihopat, od početka “bad guy”, onaj koji je najviše sijao paniku po medijima i uvijek lupao najcrnje prognoze, još dok nije postao ministar, slično kao i kod nas Đikić, Trobonjača, Srića i ostala ekipa.

  ako ovoj vijesti, dodamo i onu da je Novi Zeland ukinuo ograničenja i obavezu potvrde o cjepljenju za ulazak u tu državu, kao i neke druge vijesti–izgleda dakle, da mafija polako, postepeno se povlači iz plandemije.
  Jer je očito da sada želi potpuno prešaltati na igrice lažne geopolitike i lažnih sukoba i namještenih ratova, kao onaj u Ukrajini, ali sa stvarnim stradanjima , koje naravno pogađaju samo stoku sitnog zuba,- i da se toj stoci, želi još više naškoditi, još većim pojačavanjem namjerno izazvane ekonomske i energetske krize, nestašica, inflacija..itd..

  Narativ plandemije, a posebno sve katastrofalnijih posljedica cjepljenja, očito ne mogu više održavati, jer sve više izlazi na vidjelo, pa valjda žele to sada na vrijeme postepeno okončati, dok ne bude kasno, dok sve nije prokuljalo na javnost i potpuno se okrenuti starom dobrom krvavom kazalištu geopolitike, namjernim izazivanjima sukoba, ratova, kriza i gladi. To je slijedeća faza u planu velikog reseta. Ukrajina-Rusija je već bio dobar krvavi igrokaz za stoku, a ima ih još koje možemo očekivati, prije svih Kina-Tajvan.
  A oni zaslijepljeni geopolitikom, korisni idioti, navijači još uvijek ne kuže to.

VEZANO

najnovije