Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upTehnokracija će ustati iz pepela Zapadne civilizacije

Tehnokracija će ustati iz pepela Zapadne civilizacije

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Plan uvođenja diktature

Nevjerojatna politika otvorenih granica koja se provodi u Europi i SAD-u je potpuno ista. U SAD-u je južna granica s Meksikom praktički širom otvorena za bilo koga tko želi ilegalno u zemlju, dok je Europa već praktički potpuno preplavljena… je li za nju „igra“ zauvijek izgubljena?.

Sam suosnivač Trilateralne komisije David Rockefeller još 1998. godine je rekao:

“Još ranih sedamdesetih, nada za ujedinjeniju EUROPU već je bila u punom porastu – zahvaljujući na mnogo načina individualnoj energiji koju su prethodno uložili mnogi od najranijih članova Trilateralne komisije.” (Rockefeller, U početku – Trilateralna komisija na 25., 1998., str. 11.)

Rockefeller je bio skroman. Godine 2002. član Trilateralne komisije Vallery d’Estaing bio je autor ustava EU-a dok je bio predsjednik Konvencije o budućnosti Europe.

No, energija sadašnjih članova Trilateralne komisije (i njihovih globalističkih prijatelja) promijenila je polje. Sada guraju i provode politike koje Europu pretvaraju u željezničku olupinu.

Peter Sutherland, bivši predsjednik Goldman Sachs Internationala, predsjednik BP-a, glavni direktor Svjetske trgovinske organizacije i počasni predsjednik Trilateralne komisije, od 2006. služi kao posebni predstavnik glavnog tajnika UN-a za međunarodne migracije. On je otvoreno govorio o politici neograničene imigracije u Europi:

„Sjedinjene Države, ili Australija i Novi Zeland, su migrantska društva i stoga lakše prihvaćaju one iz drugih sredina nego mi sami, koji još uvijek njegujemo osjećaj naše homogenosti i različitosti od drugih. I to je upravo ono što bi Europska unija, po mom mišljenju, trebala dati sve od sebe da potkopa.”

Nadalje, na vrhuncu europske krize krajem 2015., Sutherland je napisao:

„Ljudska mobilnost koristi ne samo migrantima i njihovim obiteljima, već i njihovim zemljama podrijetla i odredišta… Niti jedna druga sila – ni trgovina, ni tijek kapitala nema potencijal transformirati živote na održive, pozitivne načine i u mjeri u kojoj to čine migracije.”

Sutherland vjeruje da je imigracija ključ za provedbu održivog razvoja, ekonomskog modela koji zapravo predstavlja tehnokraciju. To je ono na što je Trilateralna komisija prvi put aludirala 1973. kao svoj “Novi međunarodni ekonomski poredak”.

Zaboravite slobodno poduzetništvo/kapitalizam

Ideja je da održivi razvoj (tehnokracija) zamijeni kapitalizam i slobodno poduzetništvo, dok potonje mora biti potpuno uništeno. Da, dobro ste pročitali.

Pročitajte riječi Christiane Figures, bivše izvršne tajnice Okvirne konvencije Ujedinjenih naroda o klimatskim promjenama:

“Ovo je prvi put u povijesti čovječanstva da si postavljamo zadatak da  namjerno u određenom vremenskom roku promijenimo model ekonomskog razvoja koji vlada najmanje 150 godina, od industrijske revolucije… Ovo je vjerojatno najteži zadatak koji smo si ikada zadali, a to je namjerna transformacija modela ekonomskog razvoja, po prvi put u ljudskoj povijesti”(Figueres, konferencija za novinare veljače 2015.)

Dakle, da sažmemo – Ujedinjeni narodi imaju:

 • Namjeru  – Ukinuti kapitalizam i slobodno poduzetništvo i zamijeniti ih održivim razvojem
 • Raspored – Nije naveden, ali vremenski okvir postoji negdje u utrobi Ujedinjenih naroda
 • Sposobnost  – to su ipak Ujedinjeni narodi. Imaju 193 nacije svijeta koje su potpisale ovu agendu
 • Akciju  – Ujedinjeni narodi su već poduzeli korake za izvršenje svog plana.

Zvuči kao plan i ne trebate biti iznenađeni ovakvim razvojem događaja.

Ako se Zapad želi dekonstruirati kako bi se napravio put za tehnokraciju, ima li boljeg načina za to od masovne invazije radikalnih islamskih džihadista, zaluđenih marksističkom filozofijom socijalne pravde i koje nije briga hoće li umrijeti u pucnjavi, sve dok pritom uzrokuju kaos i razaranje.

To je vjekovni program silovanja i pljačke, moderniziran i kodificiran u religijskim terminima, koji opravdava svoje postupke.

Dakle, Europu njezini tvorci ‘bacaju pod autobus’? Da, i dokazi su jasni.

Što je posljedica? Tehnokracija kao ekonomski sustav i znanstvena diktatura kao model upravljanja društvom.

Uskoro na kontinentu u vašoj blizini…

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot technocracy.news

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. Sutherland je umro 2018.

  en.wikipedia.org/wiki/Peter_Sutherland

  bio je jedan od najvećih mafijaških globalčina u samom vrhu kulta, povezan sa FED-om, CFR-om i Rockefellerima
  Irac, pohađao isusovačku školu (kao i Biden, Mario Draghi, Fauci, Trudeau– i mnogi drugi globalo-katolici u službi kulta).
  bio je EU komesar, direktor WTO-a (Svjetske trgovinske organizacije), predsjednik Goldman Saksa, član glavnog odbora grupe Bilderberg,, počasni predsjednik Trilateralne komisije, potpredsjednik Europoskog okruglog stola Industrijalista-ERT…
  bio je posebni izaslanik UN-a za migraciju, osobni savjetnik Bergoglia za migraciju, i savjetnik Vatikanske banke
  također je bio i predsjednik “International Catholic Migration Commission (ICMC)” (međunarodna katolička komisija za migraciju).. ova organizacija postoji još od 1951. i ima ured i u Zagrebu

  – njegovo ime nalazi se i na listi članova “Comitee of 300”, koja je objavljivana na mnogim stranim a i na nekim hrvatskim nezavisnim portalima.
  Tu su pored njega, inače sve najveće zvjerke kulta, Jacob Rostchild, Rockefeller, Soros, Gates, kraljica Elizabeta, novi kralj Charles..i mnogi drugi

  na skupu CFR-a u New Yorku prije 7-8 godina, Sutherland je rekao: “Optužuju me da želim uništiti države i nacije. Da, do vraga, imaju pravo! Da to mogu odmah bi ukinuo sve nacije, počevši od moje vlastite!”
  Okupljeni mafijaši na skupu burno su mu aplaudirali

VEZANO

najnovije