Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovije„Transplantacije mladosti“ dokazuju da adrenakrom nije bio tek teorija zavjere?

„Transplantacije mladosti“ dokazuju da adrenakrom nije bio tek teorija zavjere?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Vampiri

Godinama se to nazivalo suludom teorijom zavjere. Ali ideja da “elita” crpi krv i životnu esenciju mladih ljudi u nastojanju da žive vječno sada je potvrđena.

Otkako je The Telegraph objavio da takozvane “transplantacije mladosti” mogu pomoći u preokretu procesa starenja, koncept „elitnih vampira“ koji sišu krv mladima odjednom je postao stvarniji nego ikad.

Pokušavajući ga bezazleno brendirati, nazivajući ga “procesom protiv starenja”, nastoje sakriti njegovu bit od očiju javnosti. No, stvarnost je da su ove „transplantacije“ vrlo srodne skandalu adrenokroma koji se pojavio u Americi tijekom Trumpove vladavine.

I dok The Telegraph piše da „nitko ne sugerira da se tjelesne tekućine iz mladih ubrizgavaju u starije osobe“, „transplantacije mladosti“ nisu ništa drugo nego eufemizam upravo za to – isisavanje vitalnih tekućina iz beba ili dječjih „donora“ i njihovo ubrizgavanje ostarjelim primateljima.

Naravno, main stream mediji ovakve stvari prezentiraju javnosti na način kao da se radi o nekom novom otkriću koje se još uvijek u fazi istraživanja i čija „dostignuća“ će se koristiti u nekoj „bliskoj budućnosti“.

Na sličan način su pokušali predstaviti i chemtrails (ili geoinženjering) i to godinama nakon što se već odvijao. Nakon što više nisu mogli sakriti činjenice od očiju javnosti, pretvarali su se kao da se to nije događalo čitavo vrijeme nego kao da će se uskoro početi s tim.

U oba slučaja, mediji ovakvu uznemirujuću stvarnost pokušavaju predstavljati u pozitivnom svjetlu. Dok će „transplantacije mladosti“ spasiti stare i bolesne, geoinženjering će, kažu, spasiti Zemlju od „globalnog zatopljenja“.

Evidentno je da se ovakve stvari događaju već dugi niz godina, pa se postavlja pitanje zašto mediji pod kontrolom „mračne elite“ sad odjednom govore istinu? Je li moguće da je društvo doseglo točku takve degradacije da ove stvari više uopće ne šokiraju prosječnog čovjeka, potpuno desenzibiliranog na svaki oblik zla koji prožima Zapad?

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije