Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiTrudeau – „Vlada mora cenzurirati internet jer zavjere 'ravnozemljaša' uzrokuju prave probleme“

Trudeau – „Vlada mora cenzurirati internet jer zavjere ‘ravnozemljaša’ uzrokuju prave probleme“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Diktatura

Prema kanadskom premijeru Justinu Trudeau, vlade diljem svijeta moraju cenzurirati internet jer su teorije zavjere poput teorije o ravnoj zemlji zapravo “stvarno opasne” i “uzrokuju stvarne probleme” u društvu.

Prema Trudeau, koji postaje sve očajniji zbog zakona koji će mu omogućiti cenzuru interneta u Kanadi, ljudima sa stavovima koje vlada ne odobrava ne smije se dopustiti da o tim stavovima raspravljaju s drugima.

Ključne političke osobe u Kanadi slažu se s Trudeom i podržavaju njegove autoritarne planove. Prema Blacklock’s Reporteru, čelnik NDP-a Jagmeet Singh ne misli da Trudeauovi planovi za kontrolu interneta idu dovoljno daleko.

Dvadeset i pet zastupnika Novih demokrata vršit će pritisak na vladu da ove godine donese zakon kojim bi se regulirao legalan internetski sadržaj, rekao je jučer čelnik stranke Jagmeet Singh. Propisi bi trebali uključivati ​​cenzuru “dezinformacija”, rekao je.

“Liberalna vlada nije obavila posao osiguravanja da platforme slijede pravila oko osiguravanja da se mržnja i dezinformacije ne šire”, rekao je Singh novinarima. “To vraća odgovornost na vladu da radi ono što bi trebala raditi. Nastavit ćemo vršiti pritisak na vladu da to učini.”

“Vlada ima odgovornost igrati u osiguravanju da se platforme društvenih medija pridržavaju odgovarajućih smjernica u vezi s dezinformacijama, oko mržnje i zašto smo već dugo govorili da odgovornost za zaštitu ljudi od dezinformacija i radikalizacije ne može biti u rukama privatnih tvrtki”, rekao je Singh. “Vlada mora preuzeti odgovornost.”

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

  1. Kako utopiti istinu?
    Pustiš laž ,npr. o ravnoj Zemlji…. i onda svu istinu o plandemijama, globalnom kultu sotonista, svjetskoj vladi, depopulaciji, čipiranju i kontroli … Sve to proglasiš teorijom zavjere i dezinformacijama… A svoju lažljivu propagandu putem kupljenih medija i korumpiranih novinara svaki dan narodnim masama prezentiraš kao neprikosnovenu istinu. Zašto ne, kad ima naroda koji pije na pojilu tu lažljivu vodu i jede iz jasli zatrovanu hranu … Kad ima onih koji od crnog vide bijelo, a od bijelog crno, koji od gorkog vide slatko, a slatko pretvaraju u gorko… Kojima je tama svjetlo, a svjetlo tama… Takvima možeš bez problema prezentirati laž i da je prihvate ko istinu.
    Što je napisao Jakov u biblijskoj poslanici… Ti su ljudi,kao valovi morski, koje guraju svakojaki vjetrovi krivih učenja…dok ih ne razbiju od stijene

VEZANO

najnovije