Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentarTucker Carlson: „Držite djecu dalje od vašeg seksualnog života, bolesnici!“

Tucker Carlson: „Držite djecu dalje od vašeg seksualnog života, bolesnici!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Izopačenici

Poznati američki politički komentator i voditelj talk showa na Fox News-u, Tucker Carlson, pokazao je nedavno kako su američka djeca diljem zemlje, u školama i na drag showovima, izložena seksualno neprimjerenom sadržaju.

„Da bude jasno što je ovo, djeca se koriste kao rekviziti u seksualnim fantazijama odraslih“, objašnjava Carlson, te na kraju oštro poručuje: „Držite djecu dalje od vašeg seksualnog života, bolesnici!“

Samo da bude potpuno jasno, iza čitavog ovog nametanja bolesnih stavova LGBTQ+ zajednice, te promoviranja rodne ideologije, seksualizacije i dotjerivanja (grooming) djece, tzv. „woke“ pokreta, stoje isti oni izopačeni umovi koji su nam podvalili i pokušali prodati „spasonosne“ injekcije, „klimatske promjene“, ratove…

Sve njih vodi i usmjerava ista ekipa transhumanističkih bolesnika koji se povremeno sastaju u švicarskim Alpama…

Izvor videa: SimunNewsRoom

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. sekualizacija djece i legalizacija pedofilije jednoga dana – je stari san globalističkih sotonjara iz kulta kabale.
  Prvi put su pokušali “seksualnu revoluciju”, sa Kinseyem odmah nakon 2. sv. rata. Umobolni luđak, pedofil, zločinac i silovatelj djece, Kinsey, bio je štićenik Rockefellera i Carnegijea. Koji su mu sa parama pomogli na sudu i spasili ga od robije i onda ga preko svojih instuitucija i medija, promovirali u “znastvenika” a, njegova pro-pedofilna “znanost”, danas je faktički službena u WHO-u i EU-u. Sa parama Rockefellera i Carnegieja, sagrađen je i Kinseyev institut, nakon njegove smrti (1956.). Koji je postao svjetski centar “akademskog” pedofilnog lobija, pod krinkom znanosti- kako je to nazvala pokojna Judith Reisman. Koja je prilikom svog boravka u hrvatskoj 2013. tada povodom uvođenja tzv. “zdravstvenog odgoja” u Hrvatskoj (po nalogu iz Brisela kao jedan od uvjeta za ulazak Hrvatske u EU), tada neupućenoj hrvatskoj javnosti otkrila šokantne detalje o Kinseyu i vezama glavnih hrvatskih “seksologa”, autora “zdravstvenog odgoja” sa tim institutom. Citat iz 4. modula tog ZO-a koji je tada izazvao buru, zapravo označava stav pedofilnog lobija i globalističkog kulta. Citat u kojem se kaže, da djeca trebaju uživati u seksu i da im to nitko ne smije zabranjivati, ni okolina, ni zakoni, ni roditelji.

  Kinsey je za života bio prijatelj sa poznatim eltnim okultistom i satanistom, Alistairom Crawleyem. koji mu je davao detaljne opise ritualnih satanističkih orgija. Kinsey je također bio u poznantsvu sa bivšim njemačkim nacističkim oficirem, Fritzom von Balluseckom. Koji je za vrijeme rata u koncetracijskom logoru zlostvaljao djecu i sve to detaljno opisivao u svojim dnevnicima, Na zamolbu Kinseya, on je te dnevnike negdje početkom 50-ih poslao Kinseyu. Dnevnici se i danas skriveno čuvaju u Kinseyevom institutu. Von Balluseck je 50-ih u Njemačkoj osuđen za ratne zločine na doživotnu robiju.
  Kinesy je također vodio razgovore sa stotinama američkih osuđenih pedofila, koji su na najbrutalnija načine zlostavljali djecu i njhove opise je sve to zapisao u svojoj kjnjizi “Kinsey Report”. Koja je zapravo najbrutalnije kriminalno pedofilno djelo, ali pomoću svojih moćnih štićenika, njihovoih institucija i mainstream medija, ta je knjiga provomirana u nekakvo znastveno djelo. 2004. i hollywood je napravio film o njemua. U kojem su ga prikazalo kao malo čudnog otkačenog, ali zapravo navodno kao genijalnog “znastvenika”, koji je navodno donio seksualno osllobađanje dotada konzervativnom strogom religioznom američkom društvu. Za ulogu Kinsey su izabrali poznatog irskog glumca, holivudsku zvijezdu, Liama Neesona. Očito su njega svjesno odabrali da Kinsey prikažu simpatičnijim, jer Neeson ima sasvim drugačiji, blagi izgled lica, za razliku od stvarnog Kinseya, koji je imao ne samo strog i opak izgled, već nekako i mračan i demonski.

  Drugi pokušaj seksualne revolucuije i u okviru nje pokušaja legalizacije pedofilije, bo je za vrijem šezdestosmaških pokreta i hipi pokreta kasnih 60-ih i ranih 70-ih godina. Pedofili i njihove organizacije tada su otvoreno zahtjevali legalizaciju pedofilije u zapadnim zemljama, a u tome su ih otvoreno podržavali pojedini ljevičarski, marxistički salonski intelektualci kao Simone de Beauvoar i Andre Gide u Francuskoj i mnogi drugi. A i pojedini ljevičarski mainstream listovi, objavljivali su otvoreno članke za legalizaciju poedofilije, među njima, francuski Liberation, njemački Spiegel i Die Zeit itd.. Prije 7-8 godina, Die Zeit se javno ispričao zbog toga. osim njih, još otvorenije su tada zahtjevali legalizaciju pedofilije, skoro svi gej magazini na Zapadu.
  glavni predvodnici 70-ih i cijelih 80-ih godina u borbi za legalizaciju pedofilije, bili su LGBT skupine, podpomognute novonstalom strankom zelenih u Njemačkoj i Francuskoj, koja je 80-ih postala tako reći institucionalizirano leglo pedofilnog pokreta.
  I iza sekuslane revolucije 60-ih i 70-ih godina, naravno tajno je vukao konnce isti globalistički kulta kabale. Kao i iza stranke Zelenih, koja je u svojim početcima glumila kao neke ljevičarske anarhiste.
  Seksualna revolucija za vrijeme hipi pokreta i šezdestosmaša, bila je tako reći, “druga ofenziva” globalnog kulta kabale, drugi pokušaj, postepene legalizacie pedofilije, nakon prvog pokušaja sa Kinseyem. I u toj su revoluciji, korisni idioti bili radikalni ljevičari, koje je Icke, davno nazvao najvećim idotima za globalističku elitu. Icke je rekao da nije sreo već idiote, koje globalna elita lako koristi za sve njihove revolucije i prevrate.

  Šokirajuća ispovijest njemačke književnice Sophie Dannenberg, prije 10-ak goodina, potvrđuje ovo što je rekao Icke. Danneberg je ranih 70-ih bila mala djevojčica, a njeni roditelji su bili uvjereni radikalni ljevičari, koji su živjeli u jednoj od takozavnih “komuna” tada i vjerovali u Mao Ce Tunga i svjetsku komunističku revoliciju i ostalo. I njeni vlastiti roditelji su je zlostvaljali,–jer su, kako ona kaže,. vjerovali da su sve moralne društvene i obiteljske norme izmišljotina starog zaostalog patrijarhalnog društva i religija i da je incest ustvari normalan i zdrav.
  Treći pokušaj globalnog kulta za legalkizaciju pedofilije bio je 80-ih, kada su od ostataka nekadašnjih šezdesetosmaša nastale starnke zelenih. Koje su onda sasvim otvoreno preko institucija počeli zahtjevati legalizaciju pedofilije. I to cijelih 80-ih , čak do sredine 90-ih. Ova “3. ofenziva” naparsno je prekinuta sredinom 90-ih, nakon što je u Belgiji na javnost izašao strašni sluačaj Dutroux. Marc Dutroux koji je zlostavljao i ubio više djece. Zna se i tada se već šuškalo, da su iza Dutrouxa stajali moćni visoki političari iz Belgije iz EU-a, iz kraljevskih obitelji, ali sve je to zataškano. Tijekom procesa Dutrouxu i njegovoj ženi, u Belgiji , “iznenad” su umrla 23 svjedoka!!!. Koji su trebali svjedočiti na tom procesu i iznjeti neke informacije. Tko su bili naredbodavci Dutrouxu, za ke ja radio, nikad se nije saznalo.
  Dakle, u strahu od reakcija javnosti, zbog strašnog slučaja Dutroux, elita tada naprasno perkida tu dugodipšinju ofanzivu. naprasno se gasi i pedofilni časopis Paidika u Nizozemskoj, koji je legalno izlazio 8 godina, kao i drugi časopisi, i povlače se pedofilne knjige iz knjižnicam, kao ona Ruedigera Lautmanna (člana Kinsey Instituta), “Žudnja za djetetom”.
  A i Planned Parenthood i njegova njemačka podružnica Pro Familia, prestali su tiskati prodpedofilne članke u svojim časopisima.

  Međutim, odmah malo kasnije, mafijaši su nastavili sve te rabote, ali sada na drugi način, da se vlasi ne dosjete. Ovaj put ne otvoreno kao 70-ih i 80-ih godina, već ovaj put, onako sakriveno preko “znanosti” i raznih rezolucija i dokumenata. Još 1995. u pekingu na konferencioji UN-a o obitelji, po prvi puta je usvojen dokument u kojem se spominje “gender mainstreamning”-rodna ideologija i kofol potreba uvođenja. Onako kofol “neobavezno”.Kao što je 2011. i Vijeće Europe u istanbulu usvojilo rezoluciju o tzv. istanbulskoj konvenciji, također kofol neobavezno.
  Seksualiazcija djece je sastavni dio rodne ideologije. Kasnije tijekom zadnjih 27 godina, će ta ofenziva preko furanja rodne ideologije i takozavnijh “seksualnih odgoja” u školama i takozavne borbe za tolearnciju porema LGBT osobama, postati sve agresivnija…
  Ali većina mase nezaintersiranih ovaca još uvijek samo bleji u mobitele i ništa ne poduzima, kao što ti mobitelci nisu ništa poduzimali ni za vrijeme plandemije.

VEZANO

najnovije