Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiTucker Carlson: „Neprijateljski demonski entiteti kontroliraju čovječanstvo!“

Tucker Carlson: „Neprijateljski demonski entiteti kontroliraju čovječanstvo!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Oduvijek s nama?

Tucker Carlson upozorava da “zli međudimenzionalni demonski entiteti utječu na čovječanstvo na tako dubok način da se kontrolirani okoliš u kojem postoji čovječanstvo može usporediti s farmom mrava”. 

Odgovarajući na pitanje o izvanzemaljcima, NLO-ima i duhovnom ratu u kojem se mnogi sada nalaze, Carlson je iznio ono za što vjeruje da je prava priroda ovih skrivenih entiteta.

“Oni nisu vanzemaljci, oduvijek su bili ovdje. Mislim da je duhovno”izjavio je Carlson na Timcast IRL. “Postoji dobro i zlo na koje se uvijek djeluje… Vi ste podložni silama izvan sebe.”

“Postoje sile koje nisu ljudske, a postoje u duhovnom carstvu neke vrste koje ne možemo vidjeti i zbog kojih, kada razmislite o tome, kao da živimo na farmi mrava.”

Carlson je također spomenuo “tešku” spoznaju onoga što dolazi s mogućnošću da je američka vlada sklopila ugovor s tim bićima.

Naime, ranije ove godine Carlson je ispričao kako mu je čitanje Biblije olakšalo zaključak da “nevidljive sile djeluju na ljude”.

“Čitanje Biblije je najzanimljivija stvar koju sam ikad radio. Dvije stvari do kojih sam došao nakon čitanja cijelog Novog zavjeta i Ponovljenog zakona iz Starog zavjetu su: da je svaka osoba, s izuzetkom Isusa, svaka figura stvarno manjkava, manjkava na način na koji bi mogli reći: ‘Mislim da ne bih mogao biti prijatelj s tom osobom!’

Druga stvar koju primjećujem je: ljudi, dok imaju slobodnu volju… gdje mogu donositi odluke i živjeti s posljedicama tih odluka, oni zapravo uopće nisu zaduženi za tijek povijesti. Na njih se djeluje, puno. 

Nikad to nisam stvarno cijenio… Ljudski su izbori važni, morate raditi neke stvari, a druge ne. S druge strane, ti nisi glavni, na tebe djeluje svijet koji ne vidiš. I to je, usput rečeno, u skladu s mojim životnim iskustvom.”

Ove glavne zaključke do kojih je došao Carlson opširno je priopćio Alex Jones u lipnju, kada je iznio snažnu analizu o tome kako se glavni igrači protiv Novog svjetskog poretka bude za duhovni aspekt borbe protiv globalizma.

“Postoji razlog zašto Tucker Carlson govori o Bogu. Postoji razlog zašto Robert F. Kennedy Jr. govori o Bogu”, rekao je Jones, naglasivši da trenutni kolektivni poziv mnogih da se prizna Bog koji se događa u tandemu s porastom otvorenog sotonizma diljem svijeta nije puka slučajnost.

“Kada Target prodaje sotonističku robu djeci i to ozbiljno misli, to je stvarno, u redu?”, rekao je Jones. “Kako se veo podigne i dok Bog ukloni svoju zaštitu, vidjet ćete stvari koje drugi ljudi vide već dugo vremena.”

“Uskoro ćete saznati da se pakao otvara… samo oko trećina demona trenutno je na Zemlji… Ali više ih se pušta unutra… to je međudimenzionalno. Zapamtite, vaš vid je mala traka vidljive svjetlosti – a sama svjetlost je samo sićušna traka svih ostalih energija. Postoji toliko energije da ju je teško kvantificirati. Recimo samo da vidimo 1% onoga što se događa… Vaše su očne jabučice postavljene da pokupe jako malu količinu stvari koje se događaju”, rekao je Jones.

Zanimljivo, David Icke nešto slično govori od 80-tih godina prošlog stoljeća, ali je sustavno proglašavan „potpunim idiot“. Sada je očigledno dobio vrlo jaku konkurenciju…

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

3 KOMENTARI

 1. naravno da globalistički okultni kult ima neku nadnaravnu, moćnu, zlu, okultnu silu, koja mu pomaže da vlada svijetom i cijelim čovječanstvom. To je sasvim logični zaključak, koji se nameće, jer je potpuno nemoguće da jedna mala skupina, zapravo šačica osoba (u usporedbi sa cijelim svjetskim stanovništvom), tako drži svijet u šaci, bez neke moćne sile u pozadini. Tu silu možemo zvati demon, Bafomet, Moloh, Baal, Lucifer, Sotona, Satan…ili nekako drugačije, ali defintivno je da ona postoji.
  Pripadnici kulta, manje ili više otvoreno, se poigravaju sa tom nekom simbolikom. Kao npr. tri šestice u logou World Economic Forum, u logou Chrome Google, u logou Trilateralne komisije.. Ili 3, odnosno 6 šestica u obliku novih zgrada UN-a u Senegalu., Bafomatova skupltura pred paralmentom u Michiganu u SAD-u,… ili npr i logo Muskove firme Tesla, slovo T, koje ustvari predstavlja stiliziranu glavu jarca, tojest bafometa. A i onaj logo WHO-a sa zmijom na štapu a u pozadini obris karte svijeta, na prvi pogled izgleda kao tipični simbol farmacije, ali može se protumačiti i tako, da zmija na drvetu (onom drvetu iz priče o Adamu i Evi), vlada svijetom, a zna se koga simbolizita zmija.
  A da ne govorimo o masonskim simbolima na novčanicama dolara. Koji postoje oduvijek.

  Uzmimo samo vladavinu novcem i svjetskim financijama. Jednu od glavnih poluga vladavine svijetom.
  Zna se tko ih već stoljećima kontrolira i zna se tko je još u ratovima 18. i 19. stoljeća između tadašnjih europskih sila, uvijek financirao obje zaraćene strane u nekom sukobu.
  I postavimo si jednostavno pitanje? Kako to da kroz povijest nijedan od svih tih moćnih vladara, kneževa, kraljeva, careva… tim financijerima i štampačima novca, nije naprosto oduzeo sav njihov novac, njihove banke i zabranio im lihvarenje ?
  Zašto bi svi ti moćni vladari dozvoljavali da ih netko financira, da zavise od nekoga, zašto oni nisu financirali sami sebe, tojest svoju državu i svoju vojsku i sve ostalo? Tojest, zašto nisu uzeli kontrolu novca pod svoju vlast, tj pod vlast države?

  Isto pitanje možemo postaviti i danas u vezi sa SAD-om? Dakle,. zašto najmoćnija svjetska sila dopušta da mala skupina bankara, drži u svom privatnom vlasništvu “američku centralnui banku” FED, štampa dolare i daje zajmove samoj toj državi SAD? Koja se tako stalno zaduživa. FED je najveći vjerovnik države SAD, odnosno država SAD je najveći dužnik FED-u.
  U New Yorku na glavnom trgu ima postavljen displej sa cifrom tog duga SAD-a, koji stalno raste svake sekunde, i ne znam točno, danas je li već dostigao nekih 30.000 milijardi dolara. Veliku većina od te ogromne cifre, SAD je dakle dužan FED-u!!

  Zašto dakle država SAD, najveća svjetska sila, naprosto ne ukine privatni FED i ne preuzme štampanje novca i obveznica u ruke države? Zar to ne bi bilo sasvim lako, preuzeti FED u državnne ruke. Očigledo ne može, iz istog razloga, iz kojega to nisu mogli ni svi raniji moćni europski vladari u zadnjih nekoliko stoljeća. Jer vladare novca štiti neka okultna sila. Države i sile su nastajale propadale kroz povijest. Ali vladari novca su uvijek opstajali, uvijek ostali isti.
  I znamo kako je okončao, jedini američki predsjednik, koji im je pokušao oduzeti monopol nad novcem. Bilo je to taman prije 60 godina u Dallasu.
  A u zadnjih stotinjak i nešto godina, oni su očitio postali i vladari našega zdravlja, tojest zdravlja cijelog čovječanstva. Faktički postupnim preuzimanjem cijele takozvane službene medicine, uspostavljanjem religijskih dogmi u medicini, nametanjem jedino dopušenih narativa, koji se ne smiju preispitivati, preuzimanjenm cijele farmacije i istovremeno nasilnim ukidanjem i zabranom svake prirodne medicine. I danas smo tu gdje jesmo. Cijelo čovječanstvo u njihovom demonskom zagrljaju.

 2. Možda nam u susret sada dolazi slijedeća faza kaosa u režiji demonskog globalističkog kulta. A to je ponovno oživljavanje terorizma i moguće namjerno izazivanje velikih nemira i sukoba u Europi, sukoba između migranata i domicilnog stanovništva, Ponajviše, sukoba između muslimana i kršćana. Vrlo đavolski plan, za skretanje pažnje sa genocida u Gazi.

  Sada se radi o tome, da se izraelski genocid opravda u svjetskoj javnosti, poglavito u europskoj javnosti. Pošto se zna da Europa, ponajviše onaj sjeverozapadni dio, ima probleme sa valom migracije i probleme sa dijelom muslimanskih migranata. Probleme čiji je uzročnik opet ponajviše taj isti globalistički kult, odnosno Izrael.
  Ali po starimn principu kulta, da oni sami prave problem, pa se onda nude kao spasitelji, kao oni koji će riješiti taj problem,. tako oni očito žele postupiti i sada.

  To je se dalo isčitati nakon 7.10. i nakon početka pohoda izraelske armije u Gazi.

  Evo naprimjer nekoliko odlomaka iz izvještaja sa portala Jutarnjega i Indexa, sredinom listopada:

  “..Rađa se novi, nasilniji, nikad ekstremniji Hamas, Europa bi im mogla postati glavna meta!
  FBI je već naznačio da će aktualno nasilje u Gazi proizvesti najveću terorističku prijetnju u posljednjih nekoliko godina..”

  “…HAMASOV napad na Izrael inspirirat će najveću prijetnju terora u SAD-u od uspona Islamske države prije gotovo deset godina, upozorio je direktor FBI-a Christopher Wray na saslušanju u Kongresu. Wray je rekao da je od početka izraelsko-palestinskog sukoba u Gazi početkom ovog mjeseca nekoliko stranih terorističkih organizacija pozvalo na napade na Amerikance i Zapad, značajno povećavši prijetnju nasilnih američkih ekstremista…”

  “Djela Hamasa i njegovih saveznika bit će inspiracija onima koje nismo vidjeli otkako je Islamska država osnovala svoj tzv. kalifat prije nekoliko godina”, rekao je na saslušanju pred Odborom za domovinsku sigurnost američkog Senata posvećenom prijetnjama SAD-u.

  Ubrzo su se opet počeli javljati, ISIL-ovci. Prema izvještajima zaopadnih mainstream medija, krajem listopada, skupina Talai al-Ansar, jedna vrsta glasnogovornika za ISIL, objavila je poruku na internetu, gdje poziva na borbu protiv “zapada” i “križara”, Poziva muslimane da napadaju “križare” u Europi i “nevjernom Zapadu” sa bombama, vatrenim oružjem, noževima, autima, kamenjem ili udarcima”.
  Ali gle čuda, nisu pozivali na borbu protiv Izraela, već samo protiv “križara” i Zapada.

  ISIL i ostale “terorističke skupine” , netragom su bile nestale za vrijeme 3 godine plandemije. I izglda da su gospodari kaosa iz golobalističkog kulta, oni koji su ih stvorili, odlučili da ih sada opet ožive.
  Danas je već dobro poznato da se ISIL prije 6-7 godina, u Siriji i Iraku, borio faktički na strani Izraela i SAD-a. Ali da se ISIL nikada nije sukobio sa izraelskomm armijom. Naprotiv da je Izrael poamagao ISIL-u u borbi protiv Asada u Siriji i protiv šijitske vlastiu u Iraku , to neki izraelski političari i visoki armijski časnici nisu uopće ni krili.

  Sredinom studenoga, već su opet počele one vijesti, koje smo slušali skoro neprekidno nekih 19 godina, od 11. 9. 2001. do početka plandemije: da policija i obavještajne službe na Zapadu i Europi, stalno upozoravaju na moguće terorističke islamističke napade, i da su na vrijeme spriječeni teroristički napadi u toj i toj državi, u tom i u tom mjestu.

  Njemački mainstream mediji sredinom studenog su izvjestili da su njemačka policija i sigurnosne službe spriječili navodno planirane terorističke napade. Najprije u pokrajini Sjeverna Rajna-Vestaflija, gdje su uhićena dvojica tinejdžera, porijeklom iz Afganistana, koji su planirali izvesti teroristički napad na Božićnom sajmu u Leverusenu 1. prosimnca. I to tako, da se sa kamioniom zabiju u masu posjetitelja.
  Pa je nakon toga javljeno da je uhvaćen još jedan potencijalni terorist u pokrajini Brandenburg. Mladi Iračanin, koji je također planirao teroristički napad na neki Božićni sajam i to sa nožem.
  I ova dvojica tinjedžera i ovaj Iračanin su sve lijepo najprije bili najavili na internetu i sva trojica su naravno, tko bio to rekao, simpatizeri ISIL-a.
  Te informnacije o navodnim terorističkim planovima ove trijice, njemačkoj obavaještajno službi, dojavile su obavještajne službe iz SAD. Ma tko bi to rekao.

  Danas, kada se zna da su i ISIL, i Al Kaida i ostali nastali u laboratortijama CIA-e, Mosada i saudijske onbavještajne službe, i da su skoro svi veliki teroristički napadi, počevši od 11.9. 2001., pa do početka planedmije, kada su odjednom preko noći prestali, bili u režiji ovih režisera, nije teško uvidjeti, što se sada možda opet sprema.
  A sada je još pridodan i Hamas, na listu ovih organizacija, koje prijete sa terorističkim napadima po Europi. Hamas, koji dosada uopće nije igrao nikakvu ulogu u Europi, sada odjednom, po najavama zapadnih obavještajnih službi, također navodno prijeti terorizmom. Ali ako znamo da je i Hamas, stvoren od istih režisera, nije dakle čudo, da će Hamas odjednom možda također početi vršiti “terorističke napade” po Zapadu.

  Upadljivo je dakle, kako navodni ISIL-ovci i njihovi simpatizeri ne prijete Izraelu i ne pozivaju na borbu protiv Izraela i izraleskih ustanova u Europi i na Zapadu, već samo na borbu protiv “križara” i na napade i na Božićne sajmove sajmova ili atentate na crkve. Iako su i kršćani (koji su također Palestinci) u Gazi također ugroženi od strane Izraela kao i musliamni. Nedavno je bila vijest, koju su objavili i Index i drugi ms portali,m da je izraelska vojska razorila crkvu u Gazi i ubila više osoba. Ali ISIL, ne prijeti izraelskim ustanovama na Zapadu, već crkvama. Naravno da ne, kao što i svih onih godina krvavog rata u Iraku I Siriji, ISIL nije nikada zaprijetio Izraelu.

  Evo danas je stigla vijest, da su islamistički teroristi opet navodno planirali terorističke napade. I to na crkve u Njemačkoj, Austriji i Španjolskoj, baš uoči Božića.
  Sigurnosne službe u sve 3 države, opet su dobile informacije o mogućim terorističkim planovima od obavještajnioh službi izvana. Nije teško pogodoti od koga su dobili te informacije. Od SAD-a i Izraela.
  Njemački organi sigurnosti pretraživali su kelnsku kataedralu, na koju je bio planiran teroristički napad. U i u Beču i Madridu su pojačene mjere sigurnosti u velikim crkvama, kao u katedrali Sv. Stjepaa u Beču.
  I u sve tri države, vlasti i sigurnosne službe su najavili kontrolu crkava i ubuduće kontrolu svih posjetitelja, koji dolaze na mise.
  Nije teško naslutiti opet tri stvari, koje su se već bile usljedile nakon 11. 9. 2001.; dakle, sijanje straha i nesigurnosti , opet poooštravanje kontrole stanovništva u ime zaštite od terorizma i opet zatrovanje odnosa između muslimanskog Istoka i kršćanskog Zapada,. a sada posebno moguće dodatno zaoštravanje odnosa između muslimanskih migranata i diomicilnog stanovništva Europe.
  I nije teško pogoditi kome to najviše odgovara. Izraelu. Posebno, ako negdje pukne, na nekom Božićnom sajmu ili u nekoj crkvi. Što bi bilo kao kec na desetku za Izrael i cioniste. Koji ionako od početka, preko svoje moćne medijske propagande, Europljanima pokušavaju prodati priču da su Palestinci. dakle muslimani opasni fanatici i teroristi i da Izrael ima potpuno pravo što ih gazi bez milosti, I u toj se izraelskoj propagandi od početka pokušava skrenuti pažnja na problem sa muslimanskim migrantima na Zapadu. Tako da Izrael ispada kao neki zaštitnik kršćanske Europe.

  Ali ako onaj većinski dio neupućene i nezainteresirane javnosti, opet lako nasjedne na sve to o terorističkim napadima, kao što je nasjedao na sve to i u onih 20-ak godina do plandemije. Dok je terorizam bio glavna pošast za sijanje straha iz kuhinje tvoraca kaosa globalističkog kulta. I dok onda plandemija nije zamjenila terorizam. A sada izgleda da će, nakon 3 godine pauze, opet ubaciti terorizam u matrix.
  Taj isti dio javnosti, je nakon terorizma , onda lako nasjeo i na plandemiju. I sada opet prijeti da opet bude uhvaćen u slijedećem đavolskom matrixu.

 3. Čovek je oduvek svestan da ljudi nisu podjednako skloni dobru i zlu, da se čak rađaju sa različitim nivoom sklonosti prema dobru i zlu. Da li su ljudi “po difoltu” dobri a zli su opsedniti zlim entitetima? To je vrlo teško reći, ako pogledamo kako se neki dobri ljudi menjaju u zle i pogledamo obrasce tih promena videćemo jake psihološke uzročno-posledične veze a ne delovanje zlih entiteta.

  Tvrdnja da američka vlast “sarađuje sa zlim entitetima” je već smešna. Danas imamo po Africi mnogo brutalnije režime od američke vlasti, zašto nisu odabrali njih?
  ——————————-
  Živimo u vremenu kada AI može da kreira video i zvučni zapis po nečijoj želji, laserski hologrami mogu da bilo kakve slike projektuju na nebo (dakle ogromne, trodimenzionalne slike koje se teško mogu razlikovati od realnosti), vojska već ima psihotronsko oružje kojim može izvršiti uticaj na naš mozak na najrazličitije načine (Kinezi su objavili da mogu elektromagnetnim zračenjem da izazovu pospanost kod subjekta na koga deluju)… Još samo nedostaje izjava: ““Uskoro ćete saznati da se pakao otvara…”, da se svemu tome doda i religijska dimenzija i gotovo da neće biti čoveka koji neće poverovati u ono što nam budu plasirali!

VEZANO

najnovije