Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiU Australiji naglo rastu plaćanja odšteta za ozljede od „cjepiva“, dok mediji...

U Australiji naglo rastu plaćanja odšteta za ozljede od „cjepiva“, dok mediji o svemu šute

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija

Eksperimentalno cjepivo protiv COVID-a bilo je obvezno u Australiji i ako ga niste dobili, bili ste otpušteni s posla i odbačeni od društva.

Sada, australska vlada plaća vaš pogreb ukoliko vas primljeno „cjepivo“ ubije. Ovo nije šala, zaista je tako.

Web stranica Services Australia sada ima upute i obrasce koje članovi obitelji trebaju ispuniti ako je prisilno eksperimentalno „cjepivo“ protiv COVID-a ubilo nekoga u vašoj obitelji.

Kako izvještava news.com.au, isplate za ozljede od „cjepiva“ protiv Covid-19 trebale bi eksplodirati za više od 80 puta, na gotovo 77 milijuna dolara do srpnja sljedeće godine, otkrivaju proračunski dokumenti od utorka.

Brojka je smišljeno sakrivena u izvješću o proračunu portfelja Services Australia, u tablici s pojedinostima o plaćanjima treće strane od agencije “u ime drugih subjekata”.

Tablica otkriva da je u razdoblju 2021.-2022., shema zahtjeva za „cjepivo“ protiv Covida isplatila samo 937.000 dolara, što bi odgovaralo isplati za oko 47 ljudi ukoliko su svi primili maksimalni iznos prve razine od 20.000 dolara.

Ali u 2022.-2023., procjenjuje se da će taj iznos narasti na 76,9 milijuna dolara, što je jednako 3845 potraživanja prve razine.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije