Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiU Bundestagu će se po prvi put obratiti oštećeni od cjepiva

U Bundestagu će se po prvi put obratiti oštećeni od cjepiva

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Promjena narativa

Kako javlja Die Welt, po prvi put u njemačkom parlamentu Bundestagu, na poziv CDU-a, obratit će se osobe oštećene „cjepivom“.

Na prvu možda djeluje ohrabrujuće, no ovo je očito još jedan korak, da se sve katastrofalnije posljedice cijepljenja, koje se više ne mogu sakrivati, drže pod kontrolom. Drugim rjiečima, banda koja je za sve ovo odgovorna, sada tobože sve preispituje.

Očigledno je da nezavisni mediji, nezavisni aktivisti i nezavisni liječnici koji neumorno iznose iscrpne informacije, doprinose da istina sve više izlazi na vidjelo. S druge strane banda kulta i njihovi mainstream mediji, ne žele dopustiti da se stvari otmu kontroli bez njihovog utjecaja, pa sada tobože odjednom počinju voditi brigu o oštećenima od „cjepiva“.

Licemjerno, iz CDU-a su čak obećali i pomoć oštećenima od „cjepiva“. Jer ne treba zaboraviti da je CDU suodgovoran u masovnom zločinu, baš kao i SPD i Zeleni, koji su sada na vlasti u trojnoj koaliciji s liberalima. CDU i SPD su zajednički bili na vlasti i pod Merkelicom kao kancelarkom od jeseni 2017. do jeseni 2021. godine.

Dakle u prve 2 godine plandemije, Merkelica je bila kancelarka, dok je njezin ministar zdravlja bio Jens Spahn, učenik Klausa Schwaba, koji je sudjelovao i na skupu Bilderberga još prije plandemije.

Treba napomenuti da su pojedini pokrajinski čelnici iz redova CDU-a i sestrinskog mu bavarskog CSU-a, bili su među najgorima oštromjerašima i plandemičarima. Prije svih, bavarski premjer i samozvani šerif Markus Soeder, koji je za vrijeme plandemije u Bavarskoj uvijek prvi uvodio najstrože i najbesmislenije mjere i vršio pritisak na necijepljene. Soeder se počeo povlačiti još sredinom 2022. godine, kada je odjednom okrenuo ploču i počeo se protiviti produženjima mjera i počeo prvi u Bavarskoj ukidati postojeće mjere.

Novom razvoju događaja ide u prilog i činjenica da su ministra zdravlja Lauterbacha nedavno oštro uzeli u žrvanj i mainstream mediji, dok je on sam skrušeno priznao da su mnoge mjere iz tog vremena bile greška… posebno dugo zatvaranje škola i razne druge prisilne mjere protiv školske djece.

Ovaj očiti lobist farmaceutske industrije (Lauterbach) je 2020. i 2021. u vrijeme kada još nije imao nikakvu funkciju u vladi CDU-a i njegovog SPD-a, bio najžešći zagovornik oštrih mjera, koji je uvijek zahtijevao sve oštrije i oštrije mjere, nešto poput Đikića, Jonjića, Trobonjače, Sriće i ostalih plaćenika kulta koji su imali medijski prostor kod nas.

Lauterbach je nastavio sa svojom retorikom i nakon što je u listopadu 2021. godine postao ministar zdravlja. Međutim, negdje od sredine 2022., kola su pošla nizbrdo za Lauterbacha i postajao je sve slabiji.

Čelnik Liberala Kubicki, koji je prije nekoliko mjeseci zahtijevao obdukciju tijela svih onih koji su umrli ubrzo nakon „cjepiva“, sada zahtjeva od Lauterbacha da dade neopozivu ostavku… također sve glasniji su zahtjevi za osnivanje odbora za istragu grešaka cijele politike njemačke vlade za vrijeme protekle tri godine plandemije.

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Iviv

VEZANO

najnovije