Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeU ime „klimatskih promjena“ bit će zatvorene sve zračne luke, zabranjena govedina...

U ime „klimatskih promjena“ bit će zatvorene sve zračne luke, zabranjena govedina i janjetina, te gradnja novih zgrada

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Plan porobljavanja

Prema zastrašujućem Izvješću Vlade Ujedinjenog Kraljevstva za 2019. godinu, a kojeg su izradili Sveučilište Oxford i Imperial College London, svim će se zračnim lukama narediti zatvaranje, govedina i janjetina će biti zabranjene za jelo, a gradnja novih zgrada neće biti dopuštena kako bi se ispunila zakonska obveza nulte emisije do 2050. godine.

U izvješću, pod naslovom „Apsolutna nula“ navodi da se sve zračne luke moraju zatvoriti između 2020. i 2029. osim zračnih luka Heathrow, Glasgow i Belfast, koje mogu ostati otvorene samo pod uvjetom da se transferi do i od zračne luke obavljaju željeznicom. Ali i one se moraju zatvoriti do 2050., te će građani Ujedinjenog Kraljevstva morati “prestati koristiti zrakoplove” na značajno vremensko razdoblje.

Osim toga, u izvješću se navodi da javnost mora prestati sa svim aktivnostima koje uzrokuju emisije bez obzira na izvor energije kako bi se poštivao Zakon o klimatskim promjenama. Prema izvješću, to će zahtijevati od javnosti da nikad više ne jede govedinu ili janjetinu.

Također, Izvješće govori i o tome da se gradnja novih zgrada mora prekinuti do 2050. godine:

„Temeljna je točka da će svaka imovina koja koristi ugljik imati praktički nultu vrijednost 2050.godine. To bi zauzvrat moglo potaknuti veću upotrebu u razdoblju do 2050. – na primjer, podizanje novih zgrada puno bržom stopom u sljedećih 30 godina, znajući da gradnja tada mora stati.“

Iako se ovi planovi čine distopijskim, vremenski slijed događaja mogao bi se znatno ubrzati jer je Vlada Ujedinjenog Kraljevstva u travnju 2021. u zakon ugradila novi cilj za smanjenje emisija za 78% do 2035. godine.

Kad pročitate čitavo Izvješće „Apsolutna nula“, izrađeno od strane dvaju sveučilišta koja ujedno stoje i iza „pronalaska“ prvog „cjepiva protiv“ Covid-19, bit će vam potpuno jasno da su protekle dvije i po godine samo dio puno zlokobnijeg plana koji je tek započeo.

Absolute-Zero-online

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije