Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeU Izraelu bez treće doze nema više zdravstvene propusnice

U Izraelu bez treće doze nema više zdravstvene propusnice

I dok u Hrvatskoj traju prosvjedi zdravstvenih djelatnika, podržani brojnim drugim slobodnomislećim ljudima, zbog uvođenja obavezne covid potvrde za dolazak na posao, u Izraelu od jučer (3.10.2021.) tzv. „Green Pass“ vrijedi samo šest mjeseci nakon drugog cijepljenja. Nakon toga, za produženje valjanosti ove fašističke propusnice biti će potrebno primiti i treću injekciju – tzv. „booster“. Čak i oni koji su pozitivni na koronavirus moraju se cijepiti najkasnije šest mjeseci nakon toga.

Inače, u Izraelu u kojem je, prema podacima izraelskog Ministarstva zdravlja, cijepljeno oko 61% od 9,4 milijuna stanovnika s dvije doze i oko 37% s tri, sada je već gotovo nemoguće naći područje života u kojem se ne zahtijevaju ove propusnice i to za sve osobe u dobi od tri i više godina.

Dakle, sve osobe starije od tri godine moraju dokazati da su cijepljene, preboljele ili imaju negativan test ako žele prisustvovati sportskim ili kulturnim događajima, ući u fitness klub, muzej, restoran, sveučilište ili na konferencije. Djeca do dvanaest godina mogu se besplatno testirati. Od svoje dvanaeste godine morate sami platiti troškove.

Hoće li ovaj podatak doći do glava cijepljenih? Je li vam jasno da jednom kada uđete u ovaj sustav cijepljenja, cijepljenju neće biti kraja!

Pozivamo vas sve, CIJEPLJENE I NECIJEPLJENE, stanimo zajedno u ovoj borbi protiv zajedničkog neprijatelja, koji nas želi podijeliti i uništiti!

Danas je bio prvi dan otpora i širom Hrvatske ljudi su pokazali solidarnost sa zdravstvenim osobljem koje ne želi pristati na ucjene covid potvrdama kako bi ostvarili vlastito ustavno pravo na rad!

Danas su oni na meti, sutra ćete biti svi vi!

Pozivamo vas da se sutra odazovete još u većem broju i da svi zajedno pokažemo vladajućima srednji prst uz uzvik DOSTA JE!!!   

Foto: Screenshot focus.de

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije