Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiU Kaliforniji otkriven tajni kineski biolaboratorij

U Kaliforniji otkriven tajni kineski biolaboratorij

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Radio u dosluhu s vladom?

Rat tehnokracije protiv čovječanstva uglavnom je temeljen na biološkom oružju, a ne na oružju, puškama i mecima. Nakon što je kineski Institut za virusologiju Wuhan ušao u legendu, sada je navodno otkriven i tajni biolaboratorij kojim upravljaju Kinezi usred Kalifornije? Koliko dugo je u funkciji? Koliko drugih tajnih laboratorija postoji u SAD-u?

Grad u središnjoj Kaliforniji uznemiren je nakon što se pokazalo da je neugledno skladište ilegalni laboratorij sa smrtonosnim patogenima, uključujući koronavirusHIV i malariju. Bez obzira radi li se zaista o patogenima ili samo o raznim otrovima koji se prikazuju kao različiti virusi, priča je zanimljiva.

Da nije bilo zalutalog crijeva koje je virilo iz stražnjeg dijela skladišta prošlog proljeća, gradske vlasti ne bi znale da je sumnjiva biotehnološka tvrtka s kineskim vezama tamo otvorila trgovinu, napunivši je industrijskim zamrzivačima, stotinama bočica virusa, te oko 1000 mrtvih i umirućih laboratorijskih miševa.

Vladini istražitelji također su pronašli dijagnostičke testove za Covid i testove za trudnoću u podzemnom postrojenju za testiranje za koje su vjerovali da se tamo razvijaju, uz najmanje 20 pohranjenih zaraznih agenasa, uključujući koronavirus, HIV, hepatitis i herpes.

Laboratorijem je upravljala tvrtka pod nazivom Prestige Biotech bez dozvole za poslovanje u Kaliforniji, čiji je predsjednik Xiuquin Yao rekao da je nasljednik sada nepostojeće tvrtke Universal Meditech Inc. Međutim, službenici poslani na adrese povezane s tvrtkama pojavili su se u praznim poslovnim zgradama ili adrese u Kini koje nije bilo moguće provjeriti.

Višemjesečna istraga rezultirala je početkom srpnja pravilnim zbrinjavanjem svih opasnih kemikalija i tvari, označenih i neoznačenih, a dok tamošnji dužnosnici napominju da je istraga o podrijetlu laboratorija u tijeku, tvrde da su ljudi u okolici sigurni .

Dok dužnosnici kažu da je neposredna opasnost riješena i da je struja prekinuta u zgradi, i dalje će postojati zabrinutost zbog moguće kontaminacije u području zbog nepravilnog odlaganja otpada i curenja opasnih bakterija i virusa koji bi mogli predstavljati opasnost po zdravlje stanovnika Reedleyja.

Laboratorij tipa crnog tržišta koji djeluje u uspavanom gradiću Reedleyu u Kaliforniji službeno je privučen pozornosti početkom ožujka kada je službenik za provedbu kodeksa, vozeći se ulicom, primijetio vrtno crijevo kako viri iz zgrade gdje nije smjelo biti.

Ovaj sretni ulov pokrenuo je kombiniranu državnu, lokalnu i saveznu istragu kakvu gradska upraviteljica Reedleyja Nicole Zieba nikada prije nije vidjela:

„Ovo je neobična situacija. U vladi sam 25 godina. Nikada nisam vidjela nešto ovako.“

Nalog izdan ubrzo nakon što je dužnosnik prekršio kodeks omogućio je onima u vladi da pretraže neuglednu zgradu, gdje su bili šokirani onim što su pronašli.

U jednoj sobi bilo je oko 1000 nehumano pohranjenih bijelih laboratorijskih miševa, od kojih je otprilike 200 već bilo mrtvo. Prema riječima pomoćnika ravnatelja odjela za javno zdravstvo okruga Fresno Joea Prada, laboratorij je provodio testove na miševima koji bi pomogli u razvoju kompleta za testiranje na Covid koji se nalaze na licu mjesta.

G. Prado je rekao: „Koristili su laboratorijske miševe kako bi vidjeli testiraju li kompleti za testiranje na Covid zapravo ili ne. Dakle, to je bila svrha laboratorijskih miševa na licu mjesta.“

Također, pronašli su široku lepezu bočica koje sadrže biomaterijale uključujući krv i tkivo, kao i mnoge druge neoznačene kemikalije, od kojih je za neke otkriveno da sadrže koronavirus, kao i bakterijske i virusne patogene uključujući HIV, klamidiju, E. Coli, streptokok upala pluća, hepatitis B i C, herpes 1 i 5, rubeola i malarija.

Provjeri/technocracy.news

Foto naslovnice: screenshot technocracy.news

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije