Utorak, 21 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upU pet godina za 50% skočio broj slučajeva autizma među djecom

U pet godina za 50% skočio broj slučajeva autizma među djecom

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Sustavno uništavanje budućnosti

Novo istraživanje objavljeno u časopisu JAMA Pediatrics otkriva da je u posljednjih pet godina broj djece s dijagnosticiranim autizmom porastao za 50%.

Jedno od 30 djece u SAD-u sada pati od poremećaja iz autističnog spektra (ASD), što je znatan porast u odnosu na 2009. godinu kada je omjer bio 1 od 91.

Procjenjuje se da je između 2017. i 2020. godine došlo do porasta dijagnoza ASD-a među djecom i adolescentima za 52%, pri čemu je oko 2,46% djece i adolescenata u SAD-u tada imalo dijagnozu ASD-a.

Studija JAMA Pediatrics ne uključuje nikakva nagađanja o uzroku ovog povećanja, iako bi povećana svijest javnosti mogla biti jedan od čimbenika.

Među ostalim mogućim čimbenicima samo ćemo nabaciti neke pojmove…golemo povećanje kemijskog onečišćenja, uključujući glifosat herbicid koji se raspršuje na prehrambene usjeve, nezaobilazna cjepiva za djecu čiji se broj dramatično povećava iz godine u godinu, chemtrails, GMO, zračenje mobitela i baznih stanica, WiFi zračenja u domovima, prerađena hrana puna kemikalija, umjetno obojeni bomboni s puno šećera, neurotoksin aspartam iz dijetalnih gaziranih pića…

Ništa ne tvrdimo, vi sami zaključite…

Foto naslovnice: unsplash.com

Provjeri/naturalnews.com

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije