Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiU proizvodima najpopularnijih lanaca brze prehrane pronađena KONTRACEPCIJSKA SREDSTVA i antibiotici za...

U proizvodima najpopularnijih lanaca brze prehrane pronađena KONTRACEPCIJSKA SREDSTVA i antibiotici za životinje

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Depopulacija a la carte

Prema izvješću Moms Across America (MAA) o veterinarskim lijekovima i hormonima, djeca koja konzumiraju proizvode najpopularnijih lanaca brze hrane nesvjesno konzumiraju životinjsku kontracepciju.

U rujnu je MAA predala uzorke hrane iz 10 popularnih američkih prehrambenih lanaca Health Research Instituteu, neprofitnom laboratoriju sa sjedištem u Iowi koji testira hranu na prehrambenu vrijednost, biofunkcionalnost, kontaminante i toksine. Zatražili su da laboratorij testira uzorke na više od 100 uobičajenih veterinarskih lijekova, uključujući antibiotike i hormone.

Rezultati su pokazali da sendvič s piletinom Chick-fil-A sadrži nicarbazin – antiparazitik koji također djeluje kao kontracepcijsko sredstvo za ptice.

Šezdeset posto uzoraka iz 10 najpopularnijih lanaca brze hrane u SAD-u također je sadržavalo antibiotik monenzin, koji može uzrokovati ozbiljne štete kod ljudi i još uvijek nije odobren za ljudsku upotrebu od strane američke Uprave za hranu i lijekove (FDA).

Zen Honeycutt, osnivačica i izvršna direktorica MAA-e, nazvala je rezultate “šokantnim i uznemirujućim”, posebno zato što neki lanci brze hrane opskrbljuju škole užinom za djecu.

“Trideset milijuna školskih obroka poslužuje se našoj djeci svaki dan, a za milijune siromašne djece ti su otrovni obroci jedini pristup prehrani”, rekla je Honeycutt, te dodala:

“Utjecaj milijuna Amerikanaca, posebno djece i mladih, koji svakodnevno konzumiraju poznata životinjska kontracepcijska sredstva je zabrinjavajući. Uz porast problema s neplodnošću, reproduktivno zdravlje ove generacije za nas je u prvom planu, u svjetlu ovih rezultata.”

Komentirajući MAA-inu inicijativu testiranja brze hrane, odvjetnik Michael Baum iz odvjetničkog društva koje je dobilo milijarde dolara u slučajevima prijevare potrošača i odgovornosti za proizvode protiv velikih farmaceutskih i bioloških tvrtki (Bayer Corp. – bivši Monsanto, Eli Lilly, Forest Labs, GlaxoSmithKlinePfizer i drugi), rekao je:

“Otrovi poput onih koje je testiranje Moms Across America otkrilo u glavnim brzim jelima ne pripadaju ničijoj hrani, pogotovo dječjoj.

Ponavljano izlaganje njima može se nakupiti i uzrokovati neočekivane štete – svaka čast mamama diljem Amerike što su provele i objavile ovo testiranje.

Ove tvrtke brze hrane sada bi trebale poduzeti korake za uklanjanje toksina iz onoga što nude djeci i odraslima za jelo.”

Institut za istraživanje zdravlja testirao je uzorke Taco Bella, Chipotlea, Dunkin’a, Wendy’sa, Domina, Burger Kinga, Subwaya, Starbucksa, Chick-fil-A i McDonald’sa.

Samo proizvodi iz Chipotlea i Subwaya nisu imali mjerljive razine veterinarskih lijekova i hormona.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Isto tako čitam da su u SAD-u zagađene čokolade. U čokoladama širom SAD-a su otkrivene velike količine teških metala, olova, kadmija…
    Očigledno sustavno trovanje hranom široke upotrebe. Zmijska organizacija polagano dozirano truje narod

VEZANO

najnovije