Nedjelja, 16 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiU šokantnom videu Bill Gates se hvali da je zaustavio Trumpa da...

U šokantnom videu Bill Gates se hvali da je zaustavio Trumpa da ne istraži cjepivo protiv Covida

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Egzekutor No.1

U nikad prije viđenoj snimci, „filantrop“ Bill Gates se hvali kako je rekao predsjedniku Trumpu da zaustavi sve istrage o potencijalnim opasnostima cjepiva protiv mRNA Covid-19 u 2020., rekavši mu “da bi to bilo loše, nemoj to činiti”.

U videu Gates priznaje da je osoblje Zaklade Gates lobiralo kod Trumpa protiv njegovog  projekta istraživanja sigurnosti cjepiva.

“Na oba ta dva sastanka (s Donaldom Trumpom), pitao me nisu li cjepiva loša stvar, jer je razmišljao o komisiji koja bi ispitala loše učinke cjepiva, a netko mu je u to vrijeme…mislim da se radi o Robertu Kennedyju Jr.-u savjetovao da cjepiva uzrokuju loše stvari, a ja sam rekao: ‘Ne, to je slijepa ulica… to bi bilo loša stvar, nemoj to raditi.’“

Donald Trump, koji je u prošlosti javno dovodio u pitanje učestalost rasporeda cijepljenja djece, nije bio posve jasan o tome namjerava li nastaviti s povjerenstvom za sigurnost cjepiva tijekom razvoja cjepiva protiv Covida-19. Međutim, prema Gatesu u to vrijeme, nije bilo šanse da dopusti američkoj vladi da istraži cjepiva. “Kruži glasina da će učiniti nešto na tom području, ali možda ćemo ga ja i drugi uvjeriti da se to ne isplati”, rekao je Gates 2020. godine.

Ono što sada podiže obrve je činjenica zašto bi čovjek koji je toliki zagovornik cjepiva i potpuno uvjeren u njihovu učinkovitost i sigurnost, poput Gatesa, sabotirao njihovo ispitivanje. Zar to ne bi bilo u njegovom interesu i interesu cijele farmacijske industrije, da se pokaže da su zaista učinkovita i sigurna? Zar na taj način ne bi ušutkao sve prozivnike cjepiva? Tko bi normalan bio protiv toga? Ili je Gates otpočetka svjestan da sa cjepivima nešto „nije u redu“?

To što Gates govori o ispitivanju cjepiva kao o „slijepoj ulici“ potpuno otkriva njegovu involviranost u čitavu priču oko smrtonosnih injekcija. Dakle, drugim riječima, znao je!!! Znao je sve!!!

Ništa ovo nije čudno ni iznenađujuće, jer je Gates još 2010. godine tijekom govora na TED-u, o pitanju rasta stanovništva izjavio da su cjepiva učinkovita metoda za njegovo smanjenje:

“Svjetska populacija danas broji 6,8 milijardi ljudi, što se kreće do otprilike 9 milijardi. Sada, ako napravimo stvarno dobar posao na novim cjepivima, zdravstvenoj skrbi i uslugama reproduktivnog zdravlja, možemo smanjiti svjetsku populaciju za 10-15%.“

Sve potpuno jasno, barem onima koji želi čuti brutalnu istinu…

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije