Subota, 15 lipnja, 2024
NaslovnicaVijestiU SREDIŠTU OLUJE – Kamo idu Hrvatska i svijet u 2024.?

U SREDIŠTU OLUJE – Kamo idu Hrvatska i svijet u 2024.?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Simpozij i konferencija

Svjedoci smo značajnih promjena od početka 2020. godine. Nakon pandemije virusa SARS-CoV-2, koja je predstavljala veliki izazov iz različitih perspektiva, Svjetska zdravstvena organizacija i globalne elite ubrzano pripremaju teren za daljnje snažno i učinkovito oblikovanje svjetske stvarnosti.

No, kao što obično biva, u svakom zlu postoji i neko dobro. Jedno od pozitivnih aspekata je to što se veliki broj ljudi diljem svijeta budi ili je već izašao iz hipnoze koju je sustav stvarao tijekom godina. U skladu s tim trendom, i u Hrvatskoj su započele diskusije, tribine i aktivnosti s ciljem probuđivanja uspavanih masa te utjecanja na različite političke aktere kako bi donosili ispravne odluke za sve, a ne samo za uski krug “odabranih”.

Konferencija koja će se održati u petak, 1. prosinca 2023., prvo u Hrvatskom saboru, a potom sljedeći dan u hotelu Westin, okupit će veliki broj svjesnih i priznatih stručnjaka iz različitih područja koji su se istaknuli tijekom protekle tri godine svojim djelovanjem u gore navedenom smjeru.

Naravno, od iznimne je važnosti podržati takvo djelovanje kako bi poruke i saznanja koja će biti iznesena doprinijela podizanju svijesti kod što većeg broja ljudi.

HRV-1.prosinac-2023-konferencija-final

Provjeri/dokumentarac.hr

Foto naslovnice: screenshot dokumentarac.hr

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije