Četvrtak, 23 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upU susret summitu G20 - „Geopolitika“ je samo lažna predstava za mase

U susret summitu G20 – „Geopolitika“ je samo lažna predstava za mase

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Rješavanje „beskorisnih izjelica“

Evo još jednog dokaza da je takozvana geopolitika samo inscenirana lažna predstava za mase, da je to lažni „level“, matrix, Truman show, ili kako god to nazvali. A da je stvarni “level“, kako je to nazivam, level Velikog reseta, pandemije, digitalne kontrole… ili ukratko rečeno, tihi rat elite globalističkog okultnog kulta protiv cijelog čovječanstva, protiv svih običnih ljudi u svim državama svijeta.

Dok su u “levelu” geopolitike, koji služi samo kao dimna zavjesa, svi međusobno sukobljeni, dotle su u „levelu“ Velikog reseta svi i sve države baš sinkronizirane i složne.

Tako su svih 197 država (ukjučujući i Vatikan) sinkronizirane i složne u planovima “spašavanja klime”, što također spada u agendu Velikog reseta. Pod plaštom brige za Zemlju, „valja“ se „rješenje za “beskorisne izjelice”.

Još se nije ni okončao skup COP27 o klimi, a uskoro je već na redu njihov slijedeći pod okriljem i upravom globalističkog kulta, Summit G20, koji se 15. i 16. studenoga održava u Indoneziji, točnije na otoku Bali. I opet su globalisti izabrali oazu – lijepo mjesto za bančenje i žderačinu, na kojoj će onako usput i dalje planirati naše porobljenje.

Sama skupina G20 je ustvari dovoljan dokaz za inscenirane sukobe geopolitike, u kojima ne stradavaju oni – „elita“, već samo obični puk – „beskorisne izjelice“.

Jer članice G20 su zajedno i članice navodno suprotstvaljenih skupina, zapadnog G7 i navodno nezavisnog BRICS-a (Brazil, Rusija, Indija, Kina i Južna Afrika). Osim tih 12 država članica (G7+BRICS), tu su članice još i: Turska, Indonezija, Meksiko, Saudijska Arabija, Argentina, Velika Britanija, Južna Koreja, te Europska Unija, kao dvadesti član.

Ali, već prije službenog početka samita G20, ministri zdravlja svih 20 članica G20 (19 država + EU), unaprijed su jučer održali sastanak u mjestu Nusa Dua na Baliju. I odlučili osnovati FOND ZA BORBU PROTIV PANDEMIJE COVID-19. Svih 20 članica su se složile za osnivanje tog fonda u kojeg su sve članice „usule“ ukupno 1,4 milijardu dolara. To je saopćio domaćin sastanka, indonezijska vlada.

Dakle, svih 20 država članica; i SAD, i Rusija, i Kina, i Indija… i sve ostale koje su u “levelu” geopolitike navodno totalno međusobno sukobljene i suprotstavljene, ovdje su zajednički dale ogromne novce za borbu protiv lažne pandemije – čitaj za daljnju borbu protiv „beskorisnih izjelica“.

Osim 20 država članica, dio novca za taj fond dale su i “tri dobrotvorne organizacije”, bar je tako pisalo u svim službenim izvještajima zapadnih mainstream medija. Međutim nigdje u tim izvještajima nema podataka koje su to “tri dobrotvorne organizacije”.

Ali zato su taj podatak objavili indonezijski i drugi azijski mediji.

Te tri “dobrotvorne organizacije” koje su, dakle, zajedno sa 20 država članica G20 dale ukupno 1 milijardu i 400 milijuna dolara su: Zaklada Billa i Melinde Gates, Zaklada Rockefeller i Zaklada Wellcome Trust.

Znači, poznate organizacije, koje su uključene i u financiranje WHO-a, farmaceutskih koncerna i cijepljenja, te raznih drugih „mućki“, poput pandemijskih vježbi… Pandemijsku vježbu za koronavirus u listopadu 2019. , kao i vježbu pandemije majmunskih boginja negdje početkom 2021.

Ali, WHO i Svjetska banka saopćili su da je ovih 1,4 milijarde dolara nedovoljno, da treba više od 10 milijardi.

No, nije to sve što su ministri zdravstva 20 članica G20 jučer odlučili.

Oni su također odlučili da se poboljša, već prije 2 godine stvoreni, međunarodni program “Access to Covid-19 Tools Accelerator” (ACT-A), koji dosad nije funkcionirao kako je mafija to željela. ACT-A je program za “pravednu raspodjelu cjepiva u cijelom svijetu”, svim državama. Sjetimo se kako su, Gatesov osobni prijatelj na čelu WHO-a Tedros Gebresius, a i vatikanska „zmija“ papa Bergoglio, lani trkeljali o istoj materiji – kako raspodjela cjepiva nije pravedna i da samo bogate države dobivaju dovoljno cjepiva, ali siromašne ne.

Dakle, opet se otvoreno pokazuje, da kada je u pitanju problematika kako naškoditi “beskorisnim izjelicama”, da onda ustvari nema nikakvih nesloga i sukoba među velikim silama i ostalim državama ili narodski rečeno – svi pišaju u istu tikvu.

Ovo je dakle bio tek uvod u summit G20 koji službeno počinje tek za koji dan, a na koji će doći najviši predstavnici svih 20 članica, također i Lavrov u ime Rusije. Na njemu je planiran i susret “ljutih neprijatelja”, Bidena i Xi Jinpinga.

Bit će zanimljivih vijesti za nas “beskorisne izjelice” narednih dana…

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Iviv

1 KOMENTAR

 1. Andersa Tegnella se sjećate kao jednog od rijetkih vodećih ličnosti koji nije želio igrati korona igru početkom 2020te.
  Švedski Državni institut, Fölkhälsomyndighet, čiji je šef bio sve do marta ove godine, aktivno se protivio mjerama zatvaranja, nošenja maski i ostalim mjerama koje je cijeli Svijet, sa časnim izuzetcima, propagirao. Nakon nekih pola godine-godinu na redovnim konferencijama za štampu, umjesto njega dolaze političari i tada počinju mjere, još uvijek blaže nego drugdje. Ali ipak mjere koje je ovaj narod, ispran kakav već jeste prihvatio bez pogovora. Prihvatili bi oni australske ili kanadske da su im naredili.
  Zašto nisu, ne znam.
  Kako god, Andersa više nema u prvom planu.
  Početkom ove godine, Fölkhälsomyndighet izlazi u javnost sa obavještenjem da Anders završava sa poslom kod njih.
  “Ubuduće će Anders Tegnell biti dio nove skupine koja će koordinirati rad između Svjetske zdravstvene organizacije WHO, UN-ovog Dječjeg fonda Unicefa i organizacije za cjepiva Gavi, navodi se u priopćenju za javnost. Misija je, između ostalog, učiniti dostupnim cjepivo protiv covida-19 zemljama koje ga nisu mogle same kupiti.”
  Prvo sam pomislio da se prodao, pod pritiscima ili za lovu, svejedno.
  Medjutim, sada se saznaje da Andersa nisu zaposlili jer se nisu mogli, ko biva, dogovoriti i da je ponuda bila samo “dio procesa”.
  Andersa su, u medjuvremenu, morali ponovo zaposliti u Fölkhälsomyndighet, ali kao neko ljevo pomagalo. Prevrće papire negdje u nekom podrumu.

VEZANO

najnovije