Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeU Velikoj Britaniji izlazi na vidjelo da je sve ipak bila jedna...

U Velikoj Britaniji izlazi na vidjelo da je sve ipak bila jedna velika prevara

U jučerašnjem izdanju portala Daily maila objavljen je članak pod nazivom „Je li vrijeme da prestanemo biti opsjednuti Covid brojkama? Statistika otkriva da virus NIJE najveći ubojica – srčane bolesti, demencija i rak odnesu prosječno četiri puta više života svakog mjeseca“.

Člankom se preispituje opravdanost daljnjeg besmislenog svakodnevnog brojanja i objava razno raznih brojki kojim se kontinurano zastrašuje narod već više od godinu i po dana. „To su brojke koje su vladale našim životima posljednjih 18 mjeseci, koje su odlučivale o našim slobodama i produbljivale naše strahove“, kaže se u tekstu članka, te se nastavlja: „S obzirom da je gotovo 8 od 10 Britanaca zaštićeno od ozbiljnog razboljevanja zbog Covid cjepiva, jesu li nam ove brojke i dalje potrebne?“

Dakle, sada nakon što se ljude putem širenja straha i panike natjeralo u željenom smjeru i kada je postignut željeni postotak cijepljenih, naglo dolazi do promijene paradigme. Sada odjednom Covid više ne predstavlja nikakvu opasnost, praktički manju od opasnosti koja vreba od prehlade i gripe. Naravno, ovakav obrat se u tekstu članka pripisuje „svemogućem“ cjepivu.

“Unatoč prevladavajućem fokusu na opasnosti od Covida, on ubija vrlo malo ljudi u usporedbi s drugim smrtonosnim bolestima”, Dailymail.co.uk

No, je li moguće da stvarna istina ipak leži u lažno prikazivanoj statistici, kojom su se smrti od drugih bolesti prikazivale kao smrti od Covida? Nisu li se smrti nesretnih ljudi, a koji su zapravo umirali od drugih smrtonosnih bolesti, kao što su rak i srčane bolesti i bili pozitivni dokazano lažnim PCR testom, pribrojavali u rubriku smrti od Covida? Nije li čitavo vrijeme plandemije, ovaj „pie chart“ zapravo cijelo vrijeme bio isti?

Zašto se sada mijenja ova paradigma? Vrlo je izvjesno da se opća histerija koja je vladala proteklih godinu i po dana više ne može održati jer se pokazala kao iznimno destruktivnom za čitavo društvo u svim njegovim segmentima. S druge strane, očigledno je postignut „zadovoljavajući“ postotak cijepljenih odraslih osoba, pa se sada težište zastrašivanja prebacuje na mlade i djecu. „Bolnice se sada uglavnom bave zdravim mlađim ljudima, koji su ili necijepljeni ili djelomično cijepljeni“, rekao je stručnjak za viruse profesor Lawrence Young sa Sveučilišta Warwick.

Tu su, naravno, i sve veći i masovniji prosvjedi protiv covid fašizma…

I što reći na kraju svega? S jedne strane možemo biti i dalje krajnje ogorčeni zbog toga što smo kao društvo dopustili da se uopće razvije jedan ovakav fašistoidni inženjering, ali opet činjenica da neke zemlje, poput Velike Britanije prednjače u tome, nama „malima“ može biti slamka spasa. Naime, činjenica da se „velikima“ žuri u postizanju ciljeva Velikog reseta, zemljama koje zaostaju u provedbi planova može doprinijeti da njeni stanovnici progledaju u nešto većem postotku i da shvate da se zapravo radi o jednoj velikoj svjetskoj prevari.

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije