Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiUkoliko se ništa značajno ne promjeni, digitalne ID iskaznice uskoro postaju obavezne...

Ukoliko se ništa značajno ne promjeni, digitalne ID iskaznice uskoro postaju obavezne za sudjelovanje u društvu

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Digitalno ropstvo

Uz malu pomoć Zaklade Billa i Melinde Gates i Zaklade Rockefeller, Ujedinjeni narodi imaju planove koji će porobiti svako ljudsko biće na Zemlji do 2030.

Program UN-a za razvoj (UNDP) pokreće kampanju za ubrzanje uvođenja digitalne osobne iskaznice, digitalnog plaćanja i dijeljenja podataka u 50 zemalja pod okriljem digitalne javne infrastrukture (DPI) do 2028. godine.

Uvođenje svjetskih digitalnih osobnih iskaznica događa se upravo sada i doći će s bezgotovinskim potpuno digitalnim sustavom plaćanja i potpunim uništenjem iluzije slobode.

U srijedu, 8. studenog 2023., planirano je održavanje virtualnog pokretanja za ono što se naziva programom “50-u-5”. Ujedinjeni narodi, Zaklada Billa i Melinde Gates i partneri Zaklade Rockefeller pokreću kampanju za ubrzanje uvođenja digitalne identifikacije, digitalnog plaćanja i dijeljenja podataka u 50 zemalja pod okriljem digitalne javne infrastrukture (DPI) do 2028.

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) najavio je planove za uvođenje “digitalnih osobnih iskaznica” u cijelom svijetu do 2030. godine, a bit će obvezne za ljude koji žele sudjelovati u društvu.

EU daleko dogurala s planovima za digitalni ID

U priopćenju za javnost od 8. studenog 2023. godine, Europsko vijeće EU-a objavilo je slijedeće:

„S ciljem osiguravanja pouzdanog i sigurnog digitalnog identiteta za sve Europljane, predsjedništvo Vijeća i predstavnici Europskog parlamenta postigli su danas privremeni dogovor o novom okviru za europski digitalni identitet (eID).

Odobrenjem europske uredbe o digitalnom identitetu poduzimamo temeljni korak kako bi građani mogli imati jedinstven i siguran europski digitalni identitet. Ovo je ključni napredak za Europsku uniju da bude globalna referenca u digitalnom polju, štiteći naša demokratska prava i vrijednosti.“

Revidirana uredba predstavlja jasnu promjenu paradigme za digitalni identitet u Europi s ciljem „osiguravanja univerzalnog pristupa za ljude i tvrtke sigurnoj i pouzdanoj elektroničkoj identifikaciji i autentifikaciji.“

Prema novom zakonu, države članice ponudit će građanima i tvrtkama digitalne novčanike koji će moći povezati njihove nacionalne digitalne identitete s dokazom drugih osobnih atributa (npr. vozačka dozvola, diplome, bankovni račun). Građani će moći dokazati svoj identitet i dijeliti elektroničke dokumente iz svojih digitalnih novčanika pritiskom na gumb na svom mobilnom telefonu.

U pripremi za ovu trajnu agendu digitalnog ropstva, mjeseci priprema i proračun od približno 6,8 milijuna dolara izdvojeni su za pokretanje ovog biometrijski podržanog mehanizma digitalne identifikacije.

Moralna ljudska bića počela su dovoditi u pitanje ne samo sustav digitalne osobne iskaznice, već i sustav u kojem vladajuća klasa lomi sve ispod sebe. Ono što bi moglo zaustaviti ili onemogućiti porobljavanje čovječanstva, je da ljudi konačno shvate da su robovi. Nažalost, iako je najteži, ta spoznaja je tek prvi korak ka oslobađanju.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv/consilium.europa.eu

Foto naslovnice: unsplash.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije