Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024
NaslovnicaNajnovijeUN najavljuje „zamjensku migraciju“ kao spasonosno rješenje za mnoge europske zemlje

UN najavljuje „zamjensku migraciju“ kao spasonosno rješenje za mnoge europske zemlje

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Svoj na svom

Tijekom sljedećih 50 godina stanovništvo gotovo svih europskih zemalja, ali i Japana, suočit će se s ozbiljnim starenjem i padom broja stanovništva. A rješenje je, kažu Ujedinjeni narodi, “zamjenska migracija”.

To se, naravno, već događa godinama jer migranti nastavljaju preplavljivati ​dosad pretežno bjelačke zemlje i nadomještati domaće stanovništvo. Prema UN-u, to je nešto što treba cijeniti i poticati.

“Novi izazovi opadanja i starenja stanovništva zahtijevat će sveobuhvatnu ponovnu procjenu mnogih uspostavljenih politika i programa, uključujući one koji se odnose na međunarodne migracije”, stoji u dokumentu UN-a pod naslovom “Zamjenska migracija: Je li to rješenje za opadanje i starenje stanovništva?”

Fokusirajući se na ova dva kritična populacijska trenda, izvješće razmatra zamjensku migraciju za osam zemalja s niskom stopom nataliteta (Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Republika Koreja, Ruska Federacija, Ujedinjeno Kraljevstvo i Sjedinjene Države) i dvije regije (Europa i Europska Unija). Zamjenska migracija odnosi se na međunarodnu migraciju kojom bi zemlja trebala nadoknaditi pad broja stanovništva i starenje stanovništva kao posljedicu niske stope nataliteta i visoke stope smrtnosti.

Dakle, veleumnici iz sotonskog gnijezda, umjesto da potiču domaće stanovništvo na veći natalitet, poticanjem društvenih i ekonomskih uvjeta, pokušavaju izbrisati postojanje „bijele boje“.

UN-ov “Odjel za stanovništvo”, kako ga nazivaju, “kontinuirano prati trendove plodnosti, smrtnosti i migracija za sve zemlje svijeta, kao osnovu za izradu službenih procjena i projekcija stanovništva Ujedinjenih naroda”, objašnjava se u izvješću, te se nadodaje: “Među demografskim trendovima koje otkrivaju te brojke, dva su posebno istaknuta: pad stanovništva i starenje stanovništva.”

UN pokušava dokazati kako je još više migranata potrebno otpremiti u „bijele zemlje“ kako bi se riješio problem starenja i pada broja stanovništva. Zamjenska migracija, tvrdi globalističko tijelo, “potrebna je da se nadoknadi pad broja stanovništva i radno sposobnog stanovništva, kao i da se nadoknadi sveukupno starenje stanovništva”.

Drugim riječima, elita se boji da uskoro više neće biti robova koji će održavati njihov korumpirani sustav, pa moraju smisliti nove načine kako nadopuniti umiruće ljudske resurse. Koliko god vam sve ovo zvučalo morbidno, to je stvarnost koju su stvorili globalisti i koju moraju održati pod svaku cijenu ako žele ostati na vrhu piramide.

UN to otvoreno priznaje u novom izvješću, objašnjavajući da će zamjenska migracija pomoći u rješavanju problema, ali ne u potpunosti jer je pad ukupnog i radno sposobnog stanovništva jednostavno prevelik.

Sve se počinje slagati, baš poput lego kockica…virus, cjepivo, umiranje, rat, migranti, BLM, ne „bijelome“…

Foto naslovnice: screenshot naturalnews.com

Slobodni Promatrač

VEZANO

najnovije