Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiUN-ov plan za spajanje globalnog ID sustava i bankovnih računa

UN-ov plan za spajanje globalnog ID sustava i bankovnih računa

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Preuzimanje

Pripreme za univerzalnu valutu i digitalni identitet za sve su u tijeku.

Ujedinjeni narodi (UN) planiraju uvesti globalni digitalni identifikacijski sustav koji će biti povezan s bankovnim računima pojedinaca.

Njihov plan, koji je sličan sustavu koji je razvio Svjetski ekonomski forum (WEF), naveden je u tri nova sažetka politike pod nazivom “Globalni digitalni sporazum, reforme međunarodne financijske arhitekture i budućnost upravljanja svemirom”.

Cilj sažetaka je unaprijediti “viziju budućnosti” glavnog tajnika UN-a Antonia Guterresa.

Pod službenim nazivom Naš zajednički plan, Guterresova “vizija” trebala bi dobiti zeleno svjetlo u rujnu 2024. tijekom događaja nazvanog “Samit za budućnost”.

Iz izvještaja:

Digitalne osobne iskaznice povezane s bankovnim ili mobilnim novčanim računima mogu poboljšati pružanje pokrivenosti socijalnom zaštitom i poslužiti boljem dosezanju kvalificiranih korisnika.

Digitalne tehnologije mogu pomoći u smanjenju curenja, pogrešaka i troškova u izradi programa socijalne zaštite.

Za razliku od svojih neslužbenih kolega na WEF-u, UN također govori o načelnom reguliranju globalne digitalne budućnosti.

Neizabrana organizacija koristi izraze kao što su “međunarodna suradnja” i “mnogi dionici” koji će “unaprijediti načela, ciljeve i radnje” kako bi opisali ovaj globalistički plan.

UN opisuje ovaj cilj kao “otvorenu, besplatnu, sigurnu digitalnu budućnost usmjerenu na čovjeka”.

Međutim, digitalna budućnost, kakvu zamišljaju ove skupine, bit će sasvim suprotna od otvorene, besplatne ili usmjerene na ljude.

Što se UN-ove “vizije” budućeg globalnog financijskog sustava tiče, ona bi trebala biti usklađena s Agendom održivog razvoja do 2030. godine.

Njime bi upravljalo nešto što se zove “vršno tijelo“, koje tek treba biti postavljeno.

Ključni akteri ovdje bi bili šef UN-a, kao i Grupa 20, Ekonomsko i socijalno vijeće i “šefovi međunarodnih financijskih institucija”.

Unutar toga UN vidi “vizije” “Globalnog digitalnog sporazuma”.

U biti, cilj je imati ljude, uređaje i entitete, sve povezane u povezanu mrežu kojom bi se očito moglo središnje upravljati, naizgled od strane neizabranih birokrata.

Kada oni koji planiraju ovu buduću shemu ne ističu nikakav negativan učinak, već ga samo vide i prikazuju kao pozitivni potencijalni utjecaj za sve.

U međuvremenu, WEF je upravo sklopio partnerstvo s vodećom biometrijskom tvrtkom kako bi unaprijedio vlastitu agendu za digitalizaciju čovječanstva.

Švedska biometrijska tvrtka Fingerprint Cards napravila je veliki korak prema WEF-ovoj New Champions Community zajednici – skup poduzeća srednje veličine.

WEF želi promovirati biometrijske oblike digitalne osobne iskaznice i tvrdi da bi tehnologija služila kao upravitelj “društvenog uključivanja”.

Raspored New Champions zajednice uključuje sastanak u Tianjinu u Kini od 27. do 29. lipnja tijekom okupljanja WEF Summer Davos.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Sve je prorečeno i sve ide kako je pisano… Dopušteno im je da se popnu na vrh i povedu čovječanstvo u otvoreni rat protiv Stvoritelja(Otkrivenje 16:13-16)…u kojem će biti satrti i uništeni, a s njima i svi kukavice ,bezkičmenjaci i licemjeri koji ih slijede… Sve je to opisano na mnogim mjestima u Bibliji… A ti globalisti okupljeni oko UNa kroz proročanstva dobivaju niz imena koji razotkrivaju njihov karakter i namjere… Zvijer ( Otk.13) , Zvijer i 10 rogova(Otk. 17), Gadost ( Danijel 12), Gog od Magoga ( Ezekijel 38,39)…

    Otkrivenje 13:15-18
    15 bilo joj je dopušteno da udahne život kipu zvijeri, kako bi kip zvijeri mogao govoriti i zapovjediti da budu pobijeni svi koji mu se ne žele klanjati. 16 Prisiljavala je sve ljude – male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove – da prime žig na desnicu ili na čelo 17 kako nitko ne bi mogao kupovati ni prodavati osim onoga tko ima žig, bilo ime zvijeri bilo broj njenog imena. 18 Za ovo je potrebna mudrost: Neka onaj tko je razuman izračuna broj zvijeri, jer to je čovjekov broj. Njen je broj 666

VEZANO

najnovije