Ponedjeljak, 22 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiUN-ova „Zvijer“ čisti konzervativce s interneta

UN-ova „Zvijer“ čisti konzervativce s interneta

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

AI u službi globalista

Ujedinjeni narodi pokrenuli su novi sustav provjere činjenica kojim upravlja umjetna inteligencija (AI) koji će se koristiti za potpuno čišćenje konzervativaca i neovisnih glasila s interneta.

Pod nadimkom „Zvijer“, AI za provjeru činjenica će cenzurirati korisnike u stvarnom vremenu ako šire bilo što što AI smatra „dezinformacijama“ ili „govorom mržnje“.

UN je razvio „The Beast“ ili „iVerify“ u suradnji s AlexomSorosom, ultraradikalnim nasljednikom Georgea Sorosa, prema izvješću Breitbarta:

„Ujedinjeni narodi predstavili su “automatiziranu” uslugu provjere činjenica za suzbijanje takozvanih dezinformacija i govora mržnje na internetu u projektu u suradnji s organizacijama koje financira Big-Tech i Soros.

Kao odgovor na ono što nazivaju “online informacijskim zagađenjem”, za što tvrde da je “globalni izazov”, Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) pokrenuo je svoju platformu iVerify za suzbijanje navodnih dezinformacija i govora mržnje na internetu.

“Automatizirani alat za provjeru činjenica” globalnog tijela razvijen je u partnerstvu s Međunarodnim računalnim centrom Ujedinjenih naroda (UNICC), Meedanom, provjerivačem činjenica koji financiraju Facebook i Google, CrowdTangleom u vlasništvu Meta i International Fact-Checkingom koji financira Soros mreža (IFCN).“

Nije potrebno dodatno naglašavati kako će se ovaj alat koristiti za razbijanje stajališta s kojima se Big Tech i George Soros slažu, odnosno za slamanje onih koji odluče biti neovisni mislioci, a to bi nas sve trebalo jako zabrinuti.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: screenshot thepeoplesvoice.tv

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. Novopečeni njemački reprezentativac Felix Nmecha, je na udaru kritika, jer se izjasnio protiv LGBT družina i rodne ideologije.
  Uoči početka ovog mjeseca lipnja, koje je u njemačkoj mjesec “pride”-a, dakle za parade ponosa i ostale manifestaacije LGBT družine, Nmecha je na internetu djelio video kršćanske inicijative “reformedbychrist”, u kojem se osuđuju parade ponosa kao đavolska. Već nekoliko mjeseci ranije, Nmecha je dijelio i lajkao post Matta Walsha, koji je kritizirao propagnadu sa kojom se već i djeca čine da budu transrodna.. Nmecha je također osobno osudio transrodnu propagnadu za djecu.. već tada su ga bili napali, ali on je odgovorio: “Ja još uvijek vjerujem da je Biblija riječ Božja i da svatko može pronaći svoj stvarni identitet kroz odnos sa Bogom”

  22-godišnji Nmecha je dosada bio standardni repreentativac njemačke U21 repreznetacije i prije nekoliko mjeseci, odigrao je svoju 1. utakmicu za A reprezentaciju.. Nakon toga je napisao na društvenim mrežama: “Ovo je zaista trenutak kojega nikad neću zaboraviti. Posvećujem Isusu svu čast”
  Međutim, nakon ovih kritika protiv LGBT družine, Nmecha nije bio pozvan za 3 prijateljske tekme, koje je njemačka reprezentacije u zadnjih 10-ak dana odigrala protiv Ukrajine, Poljske i Kolumbije. Njemački nogometni savez DFB najavio je da će pozvati Nmechu na “informativni razgovor”…
  To je slično, ono kao kada su za vrijeme komunizama se pozivali, na takve “razgovore”, oni koji bi nešto kritično izlanuli protiv socijalizma i partije..
  Vjerojatno će DFB inkvizicijski zahtjevati od Nmeche, da povuče svoje stavove i podrži LGBT družinu inače ga više neće zvati u reprezentaciju…

  Nmecha i stariji brat mu Lukas, igraju za VfL Wolsburg, čiji je trener Niko Kovač.
  Otac braće Nmecha je Nigerijanac, a majka Njemica.
  Wolfsburg je klub korporacije multinacionalnog auto koncerna Volkswagen i to je klub koji u bundesligi baš najviše propagira LGBT i šarenu družinu duginih boja.
  Nmecha je u pregovorima sa Borussiom Dortmund… kao nasljednik za engleskog reprezentativca Bellinghama, koji je nedavno prešao u Real Madrid..
  međutim,… i Borussia je “napredan” klub,… to jest vodstvo Borussie Dortmund (koja je ustvari službeno kao neki koncern, jer je klub zastupljne na burzi), podržava LGBT družinu i sada je pitanje… što će biti.. hoće li i vodsvo Borussije izvršiti “inkvizicijski” pritisak na Nmechu?

VEZANO

najnovije