Nedjelja, 19 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiUzgaja li Ukrajina djecu za elitne pedofile?

Uzgaja li Ukrajina djecu za elitne pedofile?

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Stravično otkriće

Ruski vojnici tvrde da su došli do užasnog otkrića u Ukrajini, da se djeca u dobi od 2 do 7 godina odgajaju u uvjetima tvorničkih farmi prije nego što se prodaju kao seksualno roblje elitnim pedofilima. Oni koji ne nađu kupce budu “izrezani kao odbačeni otpad” dok se njihovi organi vade i prodaju za upotrebu u europskim i izraelskim transplantacijskim centrima.

U video snimci s prve crte rusko-ukrajinskog rata, vidno emotivni ruski časnik opisuje djecu koju njihovi ukrajinski otmičari tretiraju kao da su “stoka, praščići ili zečevi” oko grada Iziuma, gdje je otkriven veliki pogon za vađenje dječjih organa.

“Uzeli su organe od djece”, objašnjava ruski časnik i dodaje: “Nisam mogao vjerovatiDok se sve ovo ne vidi vlastitim očima, čovjek to ne može shvatiti. Ali kad to vidiš, ne možeš zaboraviti.”

Ranije je bilo više uznemirujućih tvrdnji o ukrajinskoj djeci uzgojenoj u tvornicama koje je iznijela Rusija. Prema Kremlju, kijevski režim zarađuje stotine milijuna dolara godišnje odgajajući djecu u ponižavajućim uvjetima na farmama i prodajući ih najboljem ponuditelju na međunarodnom tržištu. Razumije se da su većina kupaca bogati pedofili s vezama u eliti. Kako ta djeca nemaju identitete niti službene papire ona su san pedofila jer u pravnom smislu ne postoje.

Zapadni mediji i obavještajne službe brzo su odbacili ruske tvrdnje o ukrajinskim dječjim tvorničkim farmama kao najnoviju “rusku kampanju dezinformiranja”.

Čini se da su i ukrajinski i zapadni medijski mediji upali u zagrljaj medijske industrije koju financira elita, uključujući provjerivače činjenica koji vrijedno rade kako bi uvjerili svakoga tko želi slušati da su sve tvrdnje iz Rusije lažne vijesti.

Kao što je Putin nedavno rekao o američkim medijima, “ili ne razumiju štetu koju nanose vlastitoj zemlji, u kojem su slučaju jednostavno glupi, ili razumiju sve, u kojem slučaju su opasni i korumpirani”.

Radi li se o još jednom slučaju tzv. „Otkivenja metoda“ od strane globalne elite?

Michael Hoffman je u svojoj knjizi Secret Societies and Psychological Warfare objasnio zašto nam elita voli mazati lice:

„Alkemijsko načelo Otkrivenja metode ima kao svoju glavnu komponentu klaunovsko, nacereno ismijavanje žrtve(a) kao pokazivanje moći i jezive arogancije. Kada se to izvodi na prikriven način popraćeno određenim okultnim znakovima i simboličnim riječima i ne izaziva nikakav smislen odgovor protivljenja ili otpora mete(a), to je jedna od najučinkovitijih tehnika psihološkog ratovanja i silovanja uma.“

Kako je globalistička elita posljednjih godina dobivala na utjecaju, Otkrivenje Metode postalo je sve očitije. Dok je u prošlosti elita djelovala u potpunoj tajnosti, sada nastoji djelovati naočigled.

U Novom Zelandu, kojeg potpuno kontrolira WEF, sudac je proglasio da 12-godišnja djeca mogu pristati na seks s odraslima. Dobro ste pročitali. U predmetu se radilo o 45-godišnjaku čija se obrana temeljila na tvrdnji da je njegova 12-godišnja žrtva “to htjela”. Prema riječima sredovječnog muškarca, 12-godišnja djevojčica ga je prisiljavala na seks.

Novi Zeland je pao. Ali nisu jedini.

Emmanuel Macron ponovno je izabran za predsjednika Francuske na izborima koje su mnogi smatrali sumnjivima. Možda nije iznenađenje da je on također jedan od mladih globalnih vođa Klausa Schwaba, a Francuska također normalizira pedofiliju.

Vlada predsjednika Macrona glasala je protiv dobne granice za pristanak u Francuskoj 2018., postavši jedna od prvih nacija koja je popustila pod pritiskom međunarodne kabale koja je odlučna dekriminalizirati seks s djecom diljem svijeta.

Poput Jacinde Ardern, nedavno svrgnute premijerke Novog Zelanda, Macron je jedan od mladih globalnih vođa Klausa Schwaba. Svi su oni vraški spremni ratovati protiv naše djece.

Ruski predsjednik Vladimir Putin nas je prije nekoliko godina upozorio da globalna elita planira normalizirati pedofiliju na Zapadu. Prema Putinu, globalna elita obožava Sotonu. “Radi kako hoćeš” njihov je moto. Čini se da je bio u pravu.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

  1. Uzgaja li Ukrajina djecu za elitne pedofile? DA

    Boli me K što se dešava s vašim parama koje ste pogrešno “investirali”. Ali me zato smeta, do bola, da se to dešava s djecom.

    Ti monstrumi zaslužuju metak u potiljak, na licu mjesta. Metak u čelo je previše humanistički. Zapravo zaslužuju turski “kolac”, ali tko će normalan time prljati ruke.

VEZANO

najnovije