Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiUznemirujući dokaz da WEF i UN polako „brišu“ Internet

Uznemirujući dokaz da WEF i UN polako „brišu“ Internet

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Posjeduju znanost?!

Tijekom panela Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) prošlog tjedna, predstavnica UN-a objavila je da oni “posjeduju znanost” kad je riječ o njihovom partnerstvu s Googleom oko “informacija o klimi”.

Ovakvom izjavom, kojom stavljaju znanost u svoj posjed, predstavnica UN-a priznaje da su se uz pomoć Big Tech-a pozicionirali na mjesto Orwellovog Ministarstva istine, koje ima moć kreiranja službenog narativa i moć proglašavanja „dezinformacijom“ svih koji se s njim ne slažu, pa i moć njihovog kažnjavanja.

Dakle, oni su se pobrinuli kako bi vam osigurali da dobijete upravo one informacije koje oni žele da ih vi vidite kao „istinu“.

Na sastanku Svjetskog ekonomskog foruma , pod nazivom „Sastanak o utjecaju na održivi razvoj“, sudionici iz UN-a, CNN-a i Sveučilišta Brown raspravljali su o najboljim praksama u “kontroliranju narativa” u sklopu panela “Suzbijanje dezinformacija”.

Zamjenica glavnog tajnika UN-a za globalne komunikacije, Melissa Fleming, spomenula je njihovo partnerstvo s velikim tehnološkim tvrtkama, uključujući TikTok i Google, koje doprinose kontroli narativa.

Prema Fleming, internet se već čisti od informacija koje se suprotstavljaju njihovoj priči. Na primjer, rezultati Google pretraživanja sada daju prioritet poveznicama UN-a.

“Udružili smo se s Googleom”, rekla je Fleming, te dodala: “na primjer, ako guglate ‘klimatske promjene’, na vrhu pretraživanja dobit ćete sve vrste resursa UN-a.”

“Ovo partnerstvo smo započeli nakon što smo ostali šokirani kada smo vidjeli guglanjem pojma ‘klimatske promjene’, dobivamo nevjerojatno iskrivljene informacije na samom vrhu”, rekla je Fleming, prije nego što je „preuzela vlasništvo“ nad znanošću.

“Postajemo mnogo pro aktivniji. Mi posjedujemo znanost i mislimo da bi je svijet trebao znati, kao i same platforme također”, rekla je Fleming.

Ovo priznanje UN-a i WEF-a ne bi trebalo biti iznenađenje. Svatko tko je nedavno obratio pozornost primijetit će da je internet u posljednje vrijeme ozbiljno ugrožen.

Kontroliranjem protoka informacija i guranjem u „zapećak“ bilo koga ili bilo čega što se suprotstavlja njihovom narativu, elite jačaju svoj smrtonosni stisak nad čovječanstvom, što je vrlo uznemirujući podatak.

Internet je mjesto na kojem se akumulira ljudsko znanje. Namjerno uzimanje značajki s weba, brisanje ljudskog znanja, polaganje prava na dijelove weba kao korporativno vlasništvo, izbacivanje povijesti van mreže, sve su to strašne zlouporabe onoga što internet čini velikim.

Internet je mjesto za ljude, poput parkova, knjižnica, muzeja i povijesnih mjesta. Globalistička elita mora biti zaustavljena u svojoj misiji da čovječanstvu otme ovo vrijedno mjesto.

Provjeri/newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije