Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake upVaše tijelo vaš zatvor – 3 načina za postizanje besmrtnosti prema Yuval...

Vaše tijelo vaš zatvor – 3 načina za postizanje besmrtnosti prema Yuval Harariju

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Čovjek 2.0

Yuval Harari, jedan od glavnih savjetnika i vizionara Klausa Schwaba u ovom videu govori o besmrtnosti, onakvoj kakvom je vide tehnokrate; biološki inženjering, cyborg inženjering i stvaranje anorganskih oblika “života”. Upravo se ovom temom gostujući u emisiji London Real opširnije prije nekoliko dana pozabavio David Icke, istaknuvši kako klika ima za cilj intervencijom u našu biologiju i fiziologiju, od naših tijela stvoriti savršeni zatvor.

U suštini, oni nas na fizičkoj razini, kako kažu, žele učiniti besmrtnima, barem naša tijela, dok smo mi u svojoj biti i prirodi vječni. Mi nismo ovo tijelo već svijest, tijelo je samo vozilo.

Za usporedbu, vampire iz filmova mogli bismo nazvati besmrtnima, ali kako bi zadržali svoju besmrtnost moraju piti krv. I robote možemo nazvati besmrtnima, ali im je potrebna energija, dok je naša bit, dakle svijest dovoljna sama sebi, vječna. Uočavate li razliku. Ovo je put ka manjem, ne većem iako manji nikada ne možemo postati samo možemo biti zavedeni i u to vjerovati.

Prema Ickeu upravo takvi besmrtni entiteti (vampiri) iz drugih dimenzija manipuliraju ovom stvarnošću i nema kako bi im služili kao energija (hrana). Druga stvar, da li biste stvarno u ovoj i ovakvoj stvarnosti koja naginje tome da postane još brutalnijom uistinu željeli biti besmrtni? Zarobljeni u biološkom ili anorganskom sintetičkom tijelu kojem oni iza vela mogu sa lakoćom upravljati?

Pogledajte i predavanje Yuval Noaha Hararija pod nazivom “Hoće li budućnost biti ljudska?” Ako se pita njih, neće. Ali na svu sreću mi smo energija koja pokreće i oblikuje ovaj svijet, samo toga moramo postati svjesni.

Provjeri/2012-transformacijasvijesti.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije