Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaWake upVi ste ugljik kojeg žele reducirati!

Vi ste ugljik kojeg žele reducirati!

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Tko je shvatio, shvatio…

“Ljudska je osobina, koja je bogato iskorištena u svakom razdoblju, da dok nada u opstanak još uvijek postoji u čovjeku, dok on još vjeruje da će njegove nevolje imati povoljan ishod, i dok još ima priliku raskrinkati izdaju ili spasiti nekog drugog žrtvujući se, on se i dalje drži jadnih ostataka udobnosti i ostaje tih i pokoran. Kad je odveden i uništen, kad više nema što izgubiti, i kad je, kao posljedica toga, spreman i željan herojske akcije, njegov zakašnjeli bijes može se potrošiti samo uz kamene zidove samice. Ili ga dah smrtne osude čini ravnodušnim prema zemaljskim stvarima.” – Aleksandar Solženjicin, Prvi krug.

Riječi koje je ispisao ruski književnik čine se tako ispravne za izgovoriti u trenutku u kojem se nalazimo. One potpuno opisuju stanje svijesti koje i danas vlada ljudskom populacijom kao kolektivom, ali i otkrivaju puno više o naravi jednog, nekad velikog i moćnog, bića. To biće je kroz svoju povijest prolazilo kroz brojne kalvarije, a sve zbog nekolicine drugih, čovjeku samo sličnih, bića koje opsjedaju zli entiteti.

A zapravo ništa u tim drugim bićima nije nalik čovjeku. Oni nisu humani, u njima nema trunke empatije ni ljubavi…njima vlada Zlo.

S druge strane, ljudi, lakovjerni kakvi jesu, u nevjerojatnom obimu vjeruju tim bićima, odnosno entitetima, ne prepoznavajući valjda činjenicu da to nisu bića kao oni.

Doduše, priče koje nam serviraju ti entiteti su ukrašene „sjajnim vrpcama“ i potkrijepljene „znanošću“ s jedinim jedinim ciljem, a to je da „nas učine sretnijim i prosperitetnijim“. Oni ne misle na sebe i svi su redom filantropi, altruistički nastrojeni i predani pomaganju slabijima…

Zato se postavlja pitanje kako je uopće došlo do toga da se, pogotovo intenzivno u posljednje dvije ipo godine, okupe mase tih čudnih ljudi koji imaju drskosti propitkivati očigledno „dobronamjerne“ planove ovih entiteta. Nezavisnom provjerom činjenica, ove mase se etiketiraju kao anti…i sve ih je više.

Ali „uzalud vam trud (fact-check) svirači“, ovaj pokret ne možete više zaustaviti, bez obzira koliko novčanih jedinica stiglo na vaše bankovne račune. Istina je oslobođena i ne možete je više vratiti u kavez!

A istina će doći do ušiju svih onih koji žele čuti. Istina o tome da smo Mi taj ugljik kojeg zli entiteti žele reducirati!

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

VEZANO

najnovije