Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijesti(VIDEO) Intervju Tuckera Carlsona s Vladimirom Putinom

(VIDEO) Intervju Tuckera Carlsona s Vladimirom Putinom

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Druga verzija priče

Budite sigurni da će se o ovom intervjuu govoriti slijedećih dana i mjeseci…

U Europskoj uniji postoji tolika bojazan da bi javnost mogla saznati istinu, pa su Tuckeru Carlsonu prijetili i sankcijama. 

“Kako je Putin ratni zločinac i EU sankcionira sve koji mu pomažu u tom nastojanju, čini se logičnim da Služba za vanjsko djelovanje također ispita njegov slučaj”, predložio je član Europskog parlamenta Guy Verhofstadt. 

“Tucker Carlson više nije novinar, već propagator najgnusnijeg režima na europskom tlu i onog koji je najopasniji za naš mir i sigurnost”, reako je bivši europarlamentarac Luis Garicano.

“Carlson želi dati platformu nekome tko je optužen za zločine genocida – to je pogrešno. Ako Putin ima nešto za reći, mora to reći pred ICC-om”, izjavio je zastupnik u Europskom parlamentu Urmas Paet.

Novinarstvo koje nije u skladu s uskim narativom smatra se propagandom, stoga vlade postrožuju propise o slobodi govora. Oni ne žele da javnost zna da je ovaj rat njihovo “maslo”, te da su CIA i globalisti obmanuli javnost iskrivljenom verzijom novije povijesti…

U nastavku je video na engleskom bez prijevoda… za video s prijevodom kliknite OVDJE.

Provjeri/twitter Tucker Carlson

Foto naslovnice: web screenshot

Provjeri

6 KOMENTARI

 1. “Neočekivano”, tzv. intervju ne sadrži nikakve reference na pitanje bankarskog sustava, WEF i tzv. Veliki reset, PLandemiju, Agendu 2030, toksična “cjepiva”, digitalne valute CBDC… Nema referenci na činjenicu da satanistički, bankarski Židovi vode Vašington i Kijev. Taker nije postavio nijedno od ovih gorućih pitanja… Uglavnom mlaćenje prazne “geopolitičke” slame. Neki čitaoci su na pojedinim portalima slali slike Karlsona i Putina sa crvenim koncem Kabale na zglobu ruke, komentirajući: „sve je to lutkarsko kazalište“.

  “Čudi” da Taker Karlson nije postavio sljedeća pitanja Putinu i npr. ovako vodio “intervju”:

  Gospon Putin, evo uskoro će 2 godine od početka “specijalne operacije”. Kako komentirate nedavnu pogibiju većeg broja civila na pijaci u Donjecku usled dejstva ukrajinske artiljerije? Zašto nakon skoro 2 godine sukoba ruska vojska modernim oružjem i regrutiranjem čak 300 000 novih vojnika nije bila u mogućnosti eliminirati ili odbaciti ukrajinske snage na recimo 100 km od Donjecka?

  Zašto hipersoničnim oružjem visoke preciznosti nisu uništeni centri “odlučivanja” u Kijevu, mostovi i infrastruktura kojom se doprema oružje sa zapada i omogućuje neometano kretanje ukrajinskih trupa? Kako komentirate pisanje pojedinih portala da se ukrajinska borbena vozila pokreću ruskim gorivom (Lukoil)?

  Posljedice ovakvog dosadašnjeg toka “specijalne operacije” su stotine tisuća mrtvih Slavena, milijuni ukrajinskih i ruskih izbjeglica, razaranje energetske infrastrukture, kao i uništenje europskog gospodarstva uzajamnim sankcijama. Dugotrajni rat je opasan i za Rusiju jer može izazvati ozbiljne ekonomske probleme i krize. Zašto je Rusija počela vojnu intervenciju u veljači 2022, a ne 2014 i kome odgovara dugotrajan rat?

  Prisjetio sam se izjave vašeg starog prijatelja, predsjedavajućeg WEF, koju je dao još za vrijeme pLandemije tzv. kovida najavljujući tzv. Veliki reset, Klausa Švaba: “Još uvijek ne znamo puni raspon sustavnih i strukturnih promjena koje će se dogoditi, međutim znamo da će globalni energetski sustav, hranidbeni sustav i lanci opskrbe biti duboko pogođeni”. Koliko se ovakav razvoj ukrajinske krize uklapa u ovaj scenario?

  Švab, kojeg ste ugostili u S. Peterburgu 27.11.2019., tvrdi da ste bili dio programa WEF-globalni “lideri” sutrašnjice. Da li je ova Švabova tvrdnja točna?

  Izjasnite se o “pandemiji” kovida i uporabi “cjepiva” za suzbijanje iste?

  Recite nešto o uvođenju vještačke inteligencije i digitalnih inovacija u Rusiji koje sprovodi vlada Ruske Federacije u suradnji sa Centralnom bankom i čelnikom Sber banke Hermanom Grefom, vašim prijateljem koji je napisao predgovor za knjigu Četvrtoj industrijskoj revoluciji Klausa Švaba na ruskom jeziku, kao i o uvođenju digitalne rublje, zbog čega ne mali broj građana Rusije strahuje da će završiti u elektronskom logoru. Da li su njihovi strahovi opravdani?

  Praksa koju prate i odgovarajući zakoni u svakoj zemlji svijeta potvrđuje da nijedna politička vlada nema kontrolu nad emisijom kreditnog novca tj. nema pravo da se miješa u rad centralnih banaka kao neovisnih struktura, kao ni u rad “međunarodnih” financijskih institucija poput MMF i Svjetske banke. Da li to znači da možemo govoriti o unipolarnom, globalnom monetarnom poretku i da u svakom ratu između država/blokova profitira neovisni bankarski sektor? Ili, da li su “američke” FED i Bank “Rosij” u vlasništvu iste grupe ljudi i da li ste ikada razmišljali o nacionalizaciji centralne banke “Rusije”…?

  P.S. Da talmud-židovski gospodari novca/medija/lutaka nisu planirali/dozvolili, ovaj “intervju” ne bi bio ni objavljen. Sve je dakle, lutkarska predstava u režiji “izabranih”. Priče o “uvođenju sankcija” lutki Karlsonu, njegovoj “izdaji” tzv. Zapada, “cenzuri” i skorom “uklanjanju” tzv. intervjua su samo žvaka za gojime-vječno maloljetnu djecu kratke pameti u očima “izabranih”.

  • Majko mila, kakva katastrofa. tucker (s malim “t”) je ispao prava kamilica. A Putin je bio odličan: kakva mila pitanja – takvi “odlučni” odgovori. E, moj carlsone!?!

   Slijedeći put bi trebalo poslati protikoli24 na intervju, ali je pitanje bi li se s tim svojim pitanjima vratio iz Moskve. Svaka čast protikoli24 – to su prava pitanja. A mi još uvijek znatiželjno čekamo odgovore na njih.

   Jao, jao, tuckeru moj 🙁
   Vrati se u taj svoj USrAtistan i pokrij se ušima.

  • Vrlo logična i izuzetno potrebna pitanja!

   A imalo bi se još što šta pitati, poput:

   👉 – ŠTA je konačni cilj tzv SMO – (tzv “specijalne vojne operacije” tj masovnog ISTREBLJENJA SLOVENA sa tog prostora koji je Khazarska banda namjerila za pravljenje “Novog Jeruzalema”)… Prije dvije godine se taj “cilj” mijenja praktično iz mjeseca u mjesec, tako da je recimo onaj budalaš “Saker” morao prestati objavljivati pro-putinovski idiotizam (jer ga je svako normalan provalio kao papka, osim onih idiota “geopolitike”)… Sad već više NIKO i ne pita o CILJU – a govnjivi “šahista” izigrava “istoričara” i za budalaste gojime drži sat vremena čas LAŽNE (jezuitsko-ćifutarske) “istorije” koja se “izučava” po Debilanama…
   👉 – Kako će nakon stotina hiljada UBIJENIH Slovena, čak i da sutra masovna klanica STANE – taj narod ikada moći zaliječiti rane i živjeti normalno na tom prostoru… Uz to, kako je “ruska vojska” (a o tome u sljedećoj tački) – prvo “oslobodila” OOOGROMNE oblasti (Harkov & Kherson) uz obećanje JAVNO tim stanovnicima na tom prostoru da su oni sada “dio “RUSKE FEDERACIJE” i da nema vraćanja na staro, a onda u 3 dana – bježite noge posra vas guzica – pobjegli (po naređenju “šahiste” i njegovih ćifutara) ostavljajući taj narod na milost i nemilost tzv “nacistima Ukrajine” kojima je vrhovni komandant GRAĐANIN IZRAELA, kao i cjelokupna klika koja kontrolira tu tzv Ukrajinu ali i tzv Rusiju… SVE goli ćifutar do ćifutara među 10 najbogatijih “rusa i ukrajinaca”… (a šupak-ćifutarski “5d šahista” je još čak i ispričao pričicu o “Ukrajincima” koji su izginuli kao “Rusi”… U sebi se to govno garant – grohotom smijalo …)
   👉 – kako je moguće da ZLOČINAC “minstar odbrane” (Sergej Šojgu) – ima VLASTITU PRIVATNU VOJSKU koju po potrebi šalje na “zadatke u Ukrajinu”…? Dakle ministar tzv “Vojske RF” – ima također i SVOJU LIČNU PRIVATNU vojsku – i zarađuje ogroman novac upravo na ovom ratu??? Govnjivi “5d šahista” nema pojma o tome…??? Čak i kad je u sukobu VLASNIKA PRIVATNIH “vojski” (plaćeničkih bandi) nekadašnji pajdo “5d šahiste” Prigozin – (navodno) ubijen – raketom ispaljenom sa “nepoznatog” područja Moskve, gdje je nekadašnji ulični prodavač kobasica iz Petrovgrada, a onda i “ugladni ugostitelj i prijatelj šahiste” – bio na nekakvim “pregovorima” sa kriminalcem i Tulskim (ćifutarskim) zločincem Sergej Šojguom…
   👉 – Kako je moguće da je FSB – (“federalna služba bezbjednosti” tj ćifutarski MOSAD koji kontrolira i “rusku” kao i sve osltae tzv “tajne službe”) – masovno (dakle MASOVNO!!!) terorizirao i pljačkao (naivne) ruske dobrovoljce, koji su dolazili u Rostov na Donu da se priključe “ruskoj strani u borbi protiv nacista”… I ne samo da su njih pljačkali i terorizirali (DOKUMENTOVANO) – nego je svaku u stanju (pa čak i govnjivi TC i “šahista”) – vidjeti bukvalno BRRRRDDDAA BAČENE odjeće i stvari koje su stanovnici RUSIJE slali u Dombas – želeći na neki način pomoći tom narodu… Dakle “tajne službe” (FSB=MOSAD=Chabad) su bukvalno otimali i PRODAVALI napaćenom narodu Dombasa – ono što su im Rusi iz Rusije SLALI kao pomoć… (Apsolutno ista stvar se dešavala i u ratovima na Balkanu!)


   A pitanja ima jos podosta osim ovih što je Protokol i na naveo…
   More jedno PITANJA – na koje “5d šahista” ZNA odgovor, ali neće odgovoriti, tj ako “odgovori” moraće onda i ubiti sugovornika koji je čuo “odgovore”…

   Naravno – TC je obični klown i jedini mu je zadatak da izigrava “donosioca istine”…
   A to je očito slučaj sa 99% “konzervativne alternativne medije” i kojekakvih papaka poput TC…
   Putin – sa druge strane – ne samo da je klovn – postavljen BUKVALNO od Rockfellera tj od Chabada, nego je upravo PRVI KRIMINAL (protiv ruskog naroda) i napravio 3 dana nakon što je postao “premijer” – time što je zločincu sotonjarskog kulta Chabad-Lubawitsch (Barel Lazaru) – PROTIVZAKONITO dao “rusko dršavljanstvo” jer je Chabad žurio da preuzmme “religiozno židovstvo” (naravno LAŽNO “židovstvo”nekadašnjih računovođa Horde)…

   Svako razuman će momentalno odbaciti idiotizam ćifutarsko-jezuitske “istorije” koju je govnjivi “5d šahista” ispljuvao u prvih sat vremerna…
   Tu se očito radi o totalnom pravljenju lažnog Narativa – za glupog gojima…
   Samo TIH satak vremena njegovog sranja – zaslužuje razbijanje činjenicama od nekol.iko sati uz masovnu dokumentaciju…

   Međutim, govnjivi ćifutar “5d šahista” – (i vjerovatno budući “Mošijah”) – ne govori NIŠTA o STVARNOM “Novom Svjetskom Poretku” kojeg su i planirali i JAVNO objavli sve njegove tačke još u 50-tim prošlog vijeka “filantropi” Rockfelleri i njihov sotonjarski pedofil Kissinger (inače odličan prijatelj “šahiste”)…
   A radi se o JAVNIM DOKUMENTIMA – gdje se jasno vidi da su upravo Rockfelleri (ili sotonjarski KULT iza njih) – još prije skoro 70 godina stvarali “MULTIPOLARNI Novi Svjetski Poredak”…
   Dakle Rockfelleri su stvarali ovaj posrani BRICKS!
   en.wikipedia.org/wiki/Special_Studies_Project
   http://www.rbf.org/about/our-history/timeline/special-studies-project

   Evo ovdje Cijela KNJIGA sa dokumentacijom iz ovog Rockfellerovog “projekta” – upravo sa njegove “filantropske biblioteke”…
   (Nekad prije se mogla skinuti, ali su ćifutari to u međuvremenu ONEMNOGUĆILI mladim idiotiziranim “istraživačima” – pa je sad samo dostupna ovako preko arhiva… Koliko još? KO zna… Koliko se idiotizirani gojim interesuje za budućnost svoju i svojih unuka – vjerovatno “filantrope” onda i boli qurac… Gluplje od nepismenog gojima – može biti samo nadobudni “visokoobrazovani” gojim koji smatra da je “nešto” naučio u ćifutarskoj Debilani… (i možda postao čak i “doktor nauke” 🤣 a nikad nije ni čuo sa Special_Studies_Project)…
   archive.org/details/prospect-for-america-the-rockefeller-panel-reports-rockefeller-brothers-fund-1961_202301/page/163/mode/2up

   Naime, ljudska priča u ovom Terarijumu (materijalnom matriksu) izgleda poprilično jednostavno…
   Šta više sotonjare-ćifutari. koji su bukvalno vlasnici :

   SVIH tzv “Centralnih-banaka” preko BIS-banke (dakle nečeg što mi gojimi zovemo “novac” iz NIČEGA)…
   a time i tzv “država”…
   a time i “tajnih službi” …
   a time i tzv “religije i nauke”…
   a time i “vojno industrijskog kompleksa”…
   a time i potpunog NARATIVA i PERCEPCIJE idiotiziranog gojima …

   … se u opšte više i ne mogu sakriti – iza ogromnog brda govana i laži…
   I NE kriju se!
   Međutim, gojimsko (ponajviše “visoko-školovano”) govedo je toliko zaglupljeno NARATIVOM i ŠEKELIMA – da ništa od dokaza o tome ne vide…
   A da ne pričamo o “logici” gojima i tikvana “geopolitike”… 😉

   Dakle, ćifutarski-sotonjarski KULT (ili ti koji stoje iza njega) – bukvalno već stolječima JAVNO daju do znanja da su “prosvijetljeni (iluminirani) više od prosječnog gojimskog goveda”…

   A da li je baš tako…?
   I koliko je svaki IDIOT koji pristupa sotonjarskom-ćifutarskom kultu tzv “masona” – je priča za sebe…

   Sami ćifutari u onim Rotschildovim “Protokolima cionskih mudraca” – jasno daju do znanja da su tzv “iluminirani masoni” – samo OBIČNI IDIOTI – koji služe ćifutarskom kultu da ostvari tzv Novi Svjetski Poredak…

   I pored ovog OGAVNOG-LAŽNOG kvazi-intervjua, gdje dva klovna ćifutarska prave NOVI NARATIV za idiotiziranog gojima, praktično se u zadnjih par vijekova svako malo javljaju JAVNE građevine, gdje se IDIOTI “masoni” sami javljaju i objavljuju kako su “ilumninirani” (čak i pored dokumenata)…

   Recimo Astana (anagram Satana) glavni grad Kazahstana (kakve veze ima sa “istorijskim Kazanom” tj sa Khazarskim kaganatom…?):
   http://www.youtube.com/watch?v=gK0RP7LcvDk
   ili recimo zgrada Federalne uprave u Marilandu:
   tlc76.com/wish-to-know-more/whatever1/
   …gdje jasno – gojimu daju do znanja da “we the people” u “crnilu” (ne znamju) ISPOD onog “bijelog” (iluminiranog) VRHA Piramide ZLA… A i lijeva-desna ruka (na bijelom-crnom postolju) su izuzetno bitne, jer ćifutari se otvoreno seru u usta gojimu, a “visokoobrazovani” idioti iz Debilane – sve to “objašnjavaju na svoj način”…
   Uz to gojim nema baš niti puno vremena da istraži svo ovo ZLO koje je ćifutarski sistem PIRAMIDE ustrojio ljudima svijeta…

   Dakle evo…
   Ova skulptura prikazuje Lijevi Put i Desni Put tzv ćifutarske “okultne duhovnosti” tj – SUŠTINU OBMANE.
   Kao što možete vidjeti, Lijeva Ruka (koja stoji na crnoj podlozi) uperena je prema otvorenoj Desnoj Ruci (koja stoji na bijeloj podlozi).
   To odražava praksu ćifutarske “okultne duhovnosti” korištenja Lijeve Ruke (“tamna strana”, koja donosi uništenje i haos) kako bi uplašila ljude i usmjerila ih prema otvorenoj, dobrodošloj Desnoj Ruci (“svjetla strana”, koja donosi izgradnju i red).

   Ako pogledamo svjetsku situaciju danas (a i u zadnjih nekoliko vijekova, čak i po “zvaničnoj” jazuitsko-sotonjarskoj tzv “istoriji”) – možemo lako primijetiti da je u stvari:

   anglo-američka (“zapadna”) grana – predstavljena da djeluje kao Lijeva Ruka (donoseći teror, rat i krađu koja uništava postojeći svjetski poredak i uplašuje čovječanstvo prema nečemu novom)…
   dok grana BRICS-a (“istočna”) – predstavljena da djeluje kao Desna Ruka (“suprotstavljajući se” djelovanju anglo-američke osovine i dočekujući čovječanstvo u “miroljubiv, pravedan” novi svjetski poredak koji grade).

   Međutim, jasno je da su OBJE RUKE pod kontzrolom ISTOG “bića” – tj te Dvije Ruke zajedno kontroliraju svijet – što odjedanput otvara perspektivu za logično shvatanje SVOG SRANJA I ZLA koje se dešavaju oko nas a čifutarske sluge poput TC i Putina – još nam pokućavaju nabiti sva ta sotonjarska govana – duboko u grlo – kao “neprikjosnovenu istinu”…
   Smiješno…
   Šta više, oni koji su studirali Debilanu zvanu “filozofski fakultet” (ili ako se neko još sjeća tzv “marksizma” iz debilana SFRJ) – tu se spominje nešto kao “Hegelijanska dialektika”…
   A tu su ćifutari (i njihovo masonsko govno Hegel) – javno se srali gojimu 19 stoljeća u usta “objašnjenjem dinamike događanja” u 3 stepenice.

   TEZA – (Problem)…
   ANTITEZA – (Reakcija)…
   SINTEZA – (Rješenje)…

   Dinamiku događanja – NARAVNO – uzrokuju i kontroliraju “izabrani” sa Vrha one govnjive Piramide ZLA…

   Dakle, da bi ljudi-gojimi prihvatili ovaj (uvijek-ćifutarski-sotonjarski) tzv Novi svjetski poredak – oni ga moraju ga vidjeti kao RJEŠENJE za svoje probleme, a ne IZVOR svojih problema.
   Dakle gojim mora vidjeti-percipitari čak i NAJVEĆE ćifutarsko-sotonjarsko ZLO – kao “sintezu”…
   A sotonjarski KULT kamatara-ćifutara već vijekovima vježba kako to gojimu percipirati…

   I evo nas opet kod smrdljivog masončine i idiota Hegela:

   Korak 1 = TEZA = Problem: Globalisti su pustili zapadne pse na sve nas, i oni nas razdiru krađom, potlačenjem i ratovima…
   Korak 2 = ANTITEZA = Reakcija: Imali su svoje lažne istinoljupce / kontrolirane opozicione medije kako bi vikali svima da psi dolaze prema nama kako bismo se uplašili i tražili sigurnost.
   Korak 3 = SINTEZA = Rješenje: Njihovi sljedbenici iz BRICS-a dolaze nam u pomoć protiv pasa. Dobrodošli, spasitelji! 🤣

   I tako završavamo u NWO-u.

   Ovo čini mi se da definitivno – nije teško shvatiti – čak i za one “školovane” gojime…
   Međutim, biše šta bude, tj što mora biti…
   Mislim da dovoljan broj ljudi sve ovo JASNO VIDI – tako da neće biti obmanuti ćifutarskom “okultnom dinamikom” – koja nam se odvija pred nosem…

   Dolaze zanimljiva vremena…

 2. ovaj intervju je iz iste one kategorije za slijepu publiku; “tresla se brda, rodio se miš”.
  dakle, najprije se napravi umjetni “potres”, uz pratnju gromoglasne grmljavine i bubnjanja mainstream medija, kao da će se desiti nešto veliko, neka velika promjena na štetu globalističkog kulta, ali na kraju se uvijek rodi “miš”, bude veliko ništa i stvari ostaju kakve jesu.

  iz iste kategorije “tresla se brda rodio se miš”, bilo je i ona umjetna frka, umjetni “potres”, oko onog filma Jima Caviezelela, prije nekolikom mjeseci. Ma taj će film navodno raskrinkati pedofilni lanac globalističkog kulta, ma uzdrmat će im temelje, ma sve će se razotkriti, ,ma Hollywood je protiv tog filma, mainstream mediji napadaju taj film, ljevičari i LGBT grupe ga napadju..itd…
  I film bude snimljen i prikazan. I što se dogodilo? Ništa. Nula.
  Film je danas već odavno zaboravljen. Film se navodno temelji na istinim događajaima istragama tog nekog agenta, koji je lovio kriminalne lance pedofila i otimača djece, ustvari je film obična holivudska fiktivna priča, obični kriminalistički film, koja nikomu ne šteti, nikoga konkretno ne optužuje, nikomu nije stao na žulj.

  Da su Caviezel i producenti tog filma zaista otkrili neka imena iz vrhova globalistčkog kulta, da su naveli neke konkretne potatke, onih koji vrše sotonistička žrtvovanja djece i andrenokrom,- da su rekli popu pop, a bobu bob, bili bi odmah likvidirani, Tojest taj film uopće nikada ne bi ni mogao biti snimljemn. A kamoli da bude prikazivan po svim svjetskim kinima. Kako to dakle, da su Holywood i mainstream mediji u službi kulta, galamili protiv tog filma, ali film je ipak lijepo dobio dozvolu da igra u svim kinima širom Europe, Zapada i svijeta?

  E tako i ovaj napuhani intervju, u kojem nije rečeno ništa posebno, osim jeftinog trolanja za slijepu publiku geopolitike. Ali fenovi geopolitike, tojest oni koji još vjeruju da postoje neke razlike između Istoka i Zapada, da potsoji sukob Istok-Zapad i da je moguće promjenuti nešto unutar sistema, i da će nas spasiti neki političar iz tog sistema, i oni koji vjeruju da se Putin i Rusija u tamo nekom Bahmutu i tamo nekoj Avdivijki, na daljinsko upravljanje bore protiv gospodara globalističkog kulta, udaljenih nekih 8000 km u New Yorku, i da besmisleno raketiranje Kijeva iz daljine i besmisleno razaranje i pogibanje nevinih, da to šteti SAD-u i vlasnicima FED-a u New Yorku- takvi će i dalje biti oduševljeni Putinom.

  I ovde malo zdravog razuma i činjenica:
  Carlson je ranije bio u Fox Newsu. Koji pripada mreži velikih mainstream medija u mreži kulta, bez obzira, što tu i tamo ima nekih kritičnih priloga. Vlasnik FN-a je milijarder i “filantrop” Rupert Murdoch, koji j član CFR-a, glavnog centra mafije kulta, kao i sve ostale velike zvjerke; Rockefeleri, Gates, Soros, Larry Fink (šef Black Rocka), Lloyd Blankfein (šef Goldman Sachsa), Jerome Powell (predsjednik FED-a) i mnogi, mnogi drugi, cijela vrhovna elita.
  I Carlson je dobio otkaz u FN-u. I kamo je onda otišao? U neki mali nezavisni medij, alternativni portal? Ne već u X, tojest bivši Twiter. U još veći mediji nego što je FN. Jer FN je ipak samo američki mediji, iako je poznat i izvan SAD-a, ali X (tviter) je cjelosvjestki medij. To jest svjetska socijalna mreža. Čiji je vlasnik Elon Musk, jedan od največih milijardera, i također član mreže globalističkog kulta. Koji glumi nekakvu oporbu uunutar tog kulta i tog sistema. A logo njegove firme Tesla, ono čudno šiljasto slovo T, je ustvari stilizirana glava jarca (bafometa), koju je Musk, u pravom punom obliku, pokazao lani na svojoj jakni na nekoj fešti za Helloween.
  Musk, koji ima 4 djece, koje nijedno nije sam pravio, već su sva rođena, na umjetni način peko in vitro, ili surogat majke. prvom djetetu je nadjenuo ime X Æ A-12
  Musk koji kao od zabave šalje satelite po svemiru… Da je imalo neovistan, ne bi mu dali ni Teslu, ni Tviter, a kamoli da ispucavca satelite za buduću digitalnu kontrolu
  Da je Carlson novinar izvan sistema, on uopće ne bi imao pristup Putinu, tojest Putin uopće ne bi nikad pristao da razgovara sa njim, jer bi neki stvarni neovisni novinar mu postavljao temeljna pitanja o plandeiji, planovima digtalne i vakcinske kontrole, prevare sa klimatskom agendom, o vlasništtvu FED.-a ,. BIS-a, BlackRocka, i ostalim, stvarima.
  Ovako, mafijaški sistem kulta i ovdje ostaje uvijek potpuno netaknut.
  Već više od 10 godina, imamo ovakve razne napuhane dogđaje, gdje se najprije napravi “umjetni potres”, i na kraju bude uvijek ono “tresla se brda rodio se miš'”. Stvari se ne mijenjaju ni za pedalj, globalistički kult ostaje neokrznut.

  A ono što je jedino važno; činjenice:
  Rusija nije istupila iz WHO-a , nije istupila niti iz privatnog mafijaškog Rokefelerovog kluba G20, gdje lijepo i udobno sjedi sa svim kofol neprijateljima, SAD-om, Britanijom, EU-om i ostalima. i lijepo je sudjelovala na skupovima G20 i u obje zadnje ratne godine, 2022. i 2023. i tamo lijepo potpisala sve odluke o planovima cjepljenja, cjepovnih putivnica, digitalne kontrole, itd.. Rusija je sudjelovala i na zadnjen klimatskom skupu COP28 krajem prošle godine u Abu Dabiju, u UAE. I tamo je ruska delegacij spadala u 30 država, koji su imale najbrojnije i najveće delegacije,. (od ukuopno nekih 194 države, koju su sudjelovale tamo),

  Nitko, tko je u okviru sistema, neće rušiti taj sistem. Niti ga može srušiti, I nikakve promjene se ne mogu desiti navodnom korekcijom tog sitema, hoće li biti unipolarni, multipolarni, bipolarni i tko-zna-koji-polarni svijet.. potpuno nebitno,. I prije svega, ovo; nikakvim ratom, se neće naškoditi tom sistemu, Svi ratovi, država protiv države, narod protiv naroda su u jedino u interesu sotonista iz kulta, I oni ih potiču i potpiruju.
  Jedino potpuno rušenje cijelog sistema, donosi stvarne promjene za ljude, tojest donosi spas za čovječanstvo.
  sve osdtalo je iluzija.
  A to mogu postići jedino ljudi sami, nikakvi političari, nikakve vođe.

 3. A i ćifutarska-masonska govna od “političara” su se plaho uzmurepali 🤣🤣

  Dakle ovdje smradina masonska njuška – “republikanac-konzervativac” Roger Wicker – (naravno teški ćifutar-cionist tj lažni “židov” porijeklo računovođa Horde) – ponovo izlazi na scenu sa pričom iz PLANdemije, preko mlađahnog, ali izuzetno glupog-pokvarenog-korumpiranog ćifutara Adam Kinzingera… 😉

  https://twitter.com/MaxEvansUMP/status/1756088026210468167

  A u ovdje je TC bio aktivan u plašenju gojimskih masa 🤣
  Ono – “lijeva-desna ruka” itd….. 🤣

  Razumljivo – plaše idiotiziranog “modernog gojima” – tobožnjim “Prvim atomskim udarom”… 🤣🤣🤣
  (ovo je govorio na početku Kurtona PLANdemije – a izgleda da ćifutarija nema više šta pametnije postaviti 🤣🤣

  E taj “udar” se može desiti – ISKLJUČIVO – u idiotiziranom tikvama glupih “školovanih-modernih” – gojima… 🤣🤣🤣

  NIKAD se nikakav “atomski udar” – NIJE DESIO – u stvarnosti, bez obzira što smo po Debilanama o tome učili, a idioti “atomski fizičari” tzv “političari” – i ostala neinteligentna lobotomirana gojimska masa – o tome drlila već desetljećima!

  I NEĆE se NIKAD niti dogoditi…
  Naprosto zato – jer tzv “atomske bombe” – NEMA!
  To je samo još jedna u nizu bekonačnih OBMANA ćifutarskog KULTA obožavaoca YHWHa…

  Da me sad ne bi spopali idioti sa glupom pričom o “atomskoj energiji i atomskim centralama” (koje su oni vidjeli vlastitim očima ili čak i radili u njima) – još jednom da ponovim:

  Tzv “Atomske bombe” – NEMA!… i nikada je nije niti bilo!!!!… (naprosto zato, jer NEMA “nekontrolirane atomske reakcije” koja izaziva momentalnu eksploziju)…
  Stvarne “Atomske energije”- NARAVNO IMA – i vjerovatno je i najjeftinija i najzdravija energija koja nam je dostupna u ogromnim količinama… to što idioti “naučnici” zovu “kontrolirana atomska reakcija” – je JEDINO STANJE – koje gojimi mogu izazvati kod radioaktivnih materijala – i nista drugo… A to je u stvari bezopasna velika toplina, koja se koristi – za pokretanje obične parne mašine tj “Atomske centrale”…

Prethodni članak
Sljedeći članak
VEZANO

najnovije