Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake up(VIDEO) „Pandemija koronavirusa SARS-CoV-2 pandemija je zmijskog otrova!“

(VIDEO) „Pandemija koronavirusa SARS-CoV-2 pandemija je zmijskog otrova!“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Vječna borba zla i dobra

Pogledajte ovaj fantastični intervju kojeg je Stew Peters odradio s dr. Bryan Ardisom.

Sve je počelo porukom: „Pozdrav dr. Ardis, da vas je ujela zvečarka, biste li otišli u bolnicu po protuotrov?“

Zašto je „lijek“ Remdesivir bio jedini odobreni lijek protiv Covid-19, za kojeg je dokazano da oštećuje unutarnje organe, prvenstveno bubrege?

Zašto nisu željeli da koristite Hidroksiklorokin, Ivermektin ili NAC (N-acetil cystein), stvari koje dokazano djeluju i sadrže monoklinska antitijela, koja su inače u sastavu većine zmijskih protuotrova?

Mislite li da je voda koju pijete sigurna?

Zašto su pušači najmanje zastupljeni bolesnici od covida?

Zašto je ovo najveći vjerski rat protiv čovjeka ikad?

Isusova poruka je da je on glavni iscjeljitelj i da vjera stvara čuda, a ne cjepiva. Zašto onda čovjek u bijelom ogrtaču koji sjedi na zlatnoj stolici usred Rima više vjeruje lijekovima i cjepivima, nego prirodi i Isusu?

Osnovna ideja je da se DNK personifikacije Sotone – zmije, unese u DNK Božje kreacije – čovjeka.

Obavezno pogledajte!

Provjeri/Bitchute (SimunNewsRoom)

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. kako još jedna teorija zavjere postaje stvarnost

  Kineski crveni fašistički, distopijski režim u službi globalističkog kulta je započeo cjepljenje takozvanom inhalacijom.
  Stanovnicima Šangaja se nudi besplatno da se cijepe. To jest, da pomoću nekog inhalacijskog aparata udišu paru, koja ide u nos i usta, i u toj pari se nalazi “zaštitno” cjepivo..

  Druga “nezavisna” sila, koja se bori protiv NWO-a (da pukneš od smijeha), Indija još je ljetos započela prva cjepljenje stanovništva sa nosnimn sprejevima, sličnim onima koji se upotrebljavaju za prehladu. I to, moš misliti, ponosno su rekli, da su sami proizveli to vlastito nosno cjepivo, da im ne trebaju zapadni i američki farma koncerni
  “Nezavisni” indijski predsjednik Modi je stari prijatelj Billa Gates. Koji mu je zimus osobno čestiitao na dobro sprovođennim mjerma plandemije i cjepljenja u Indiji.

  Inače, kako sam već napomenuo prije koji dan, Njemačka, koja pripada globalističkom Zapadu i koja se kofol bori protiv kofol nezavisne komunističke Kine,- prodaje dio hambušrke luke kineskom režimu. To je sada i službeno potvrđeno.
  Nakon lošeg igrokaza komedije više tjedana, u kojem su pojedini članovi njemačke vlade glumili kofol zabrinutost zbog planirane prodaje dijela luke, “autoriternom” režimu u Pekingu, i nakon što su isto glumili kofol kritičari, – njemačka vlada je donijela konačnu službenu odluku o prodaji dijela hamburške luke, druge najveće u Europu, kineskoj državnoj brodskoj špediciji Cusco. Ali su iz njemačkee vlade poručili, da im je Kina obećala, da kupovinom dijela luke, neće vršiti kontrolu lanaca opksrbe..
  Kineski crveni fašistički režim, inače namjerno uništava vlastitu ekonomiju i vlastitu veliku šangajsku luku sa stalnim zaključavanjima preko 2 godine, ali nema problema, imaju love da kupe dio velike hambuške luke.

VEZANO

najnovije