Petak, 24 svibnja, 2024
NaslovnicaTop komentar(VIDEO) Pogledajte unakrsno rešetanje predstavnice AstraZenece od strane EU parlamentaraca

(VIDEO) Pogledajte unakrsno rešetanje predstavnice AstraZenece od strane EU parlamentaraca

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Neugodnjak

Koliko jadna organizacija morate biti da pošaljete jednu ovako slabu, smušenu i nevještu osobu, pred EU zastupnike da je rešetaju s pitanjima o cjepivu. Doduše, Iskra Reić, „naše gore list“, članica je Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), pa je možda odabrana tim kanalom.

Naime, Iskra Reić je doktorica dentalne medicine sa Sveučilišta u Zagrebu, koja je u svijet Big Pharme ušla 2001. godine, kada se pridružila AstraZeneci u Hrvatskoj. Danas obavlja dužnost Izvršne potpredsjednice te firme za Europu i Kanadu.

Poslana je pred zastupnike EU parlamenta da odgovara na pitanja o njihovom „cjepivu“…

Nažalost po Iskru, nije sve baš dobro završilo, jer su je zastupnici, a prije svega njemačka zastupnica Christine Anderson i rumunjski Cristian Terhes verbalno „rastrgali“, tako da je Iskra ispala potpuno smušena, teško sastavljajući čitavu rečenicu bez zamuckivanja, što na trenutke izgleda kao govor osobe s ozbiljnom retardacijom.

Koliko ova farmaceutska tvrtka drži do 500 milijuna EU duša vidljivo je iz ovog 7-minutnog videa, a najtragičnije od svega je činjenica da im ne možete ništa ukoliko se vama ili članu vaše obitelji nešto dogodi zbog „cjepiva“, jer su se korumpirane vlade na čelu vaših zemalja pobrinule da ih zaštite posebnim ugovorima kojima se uklanja njihova odgovornost za oštećenja i smrti od „cjepiva“.

Izvor videa: SimunNewsRoom

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije