Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaWake up(VIDEO) Tajne UN-a – Agenda 2030 ili Schwabovim rječnikom - Veliki reset

(VIDEO) Tajne UN-a – Agenda 2030 ili Schwabovim rječnikom – Veliki reset

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Što bi svi trebali znati

Ujedinjeni narodi trenutno uvode Agendu 2030, s ozloglašenim “ciljevima održivosti”. 

U preambuli Agende 2030 stoji:

“Ova agenda je plan djelovanja za ljude, planet i prosperitet. Također nastoji ojačati univerzalni mir u većoj slobodi. 

Svjesni smo da je iskorjenjivanje siromaštva u svim njegovim oblicima i dimenzijama, uključujući ekstremno siromaštvo, najveći globalni izazov i neizostavan uvjet za održivi razvoj. 

Sve zemlje i svi dionici, djelujući u zajedničkom partnerstvu, provodit će ovaj plan.

Odlučni smo osloboditi ljudsku rasu od tiranije siromaštva i oskudice te izliječiti i osigurati naš planet. 

Odlučni smo poduzeti hrabre i transformativne korake koji su hitno potrebni kako bismo svijet preusmjerili na održiv i otporan put. 

Dok krećemo na ovo zajedničko putovanje, obećavamo da nitko neće biti ostavljen. 

17 ciljeva održivog razvoja i 169 ciljeva koje danas objavljujemo pokazuju razmjere i ambicije ove nove univerzalne agende. Nastoje graditi na milenijskim razvojnim ciljevima i dovršiti ono što ovi nisu postigli. Nastoje ostvariti ljudska prava svih i postići ravnopravnost spolova i osnaživanje svih žena i djevojčica. Oni su integrirani i nedjeljivi te uravnotežuju tri dimenzije održivog razvoja: ekonomsku, društvenu i ekološku.”

U pozadini se priča odvija u potpunosti onako kako je prezentira i propagira osnivač Svjetskog ekonomskog foruma (WEF) Klaus Schwab u svojoj knjizi “Veliki reset”.

Vezano: „Veliki reset“ – operacija preuzimanja kontrole nad nacijama i centralizacije moći i bogatstva

Ovaj svjetski projekt ima za cilj potpuno transformirati svaki aspekt ljudskog postojanja: hranu, seksualnost, obitelj, posao, financije, zdravlje, obrazovanje, sve! 

To će navodno stati na kraj siromaštvu, gladi, nejednakosti, bolesti i drugim lošim stvarima. 

Bivši izvršni direktor koji je dva desetljeća radio u UN-u priča drugačiju priču. Objašnjava da UN kontroliraju kriminalci koji ga koriste za svoje bogaćenje i porobljavanje čovječanstva.

Pogledajte i podijelite ovaj video, koji bi svakome trebao otvoriti oči.

Provjeri/Odysee(InfoTeam)

Foto naslovnice: screenshot

P O D I J E L I !

Provjeri

2 KOMENTARI

  1. 2.000 godina imali su vremena za “iskorjenjivanje siromaštva u svim njegovim oblicima i dimenzijama, uključujući ekstremno siromaštvo, najveći globalni izazov i neizostavan uvjet za održivi razvoj”.

    A šta su radili? Najprije su ubili Isusa Krista, mog najvećeg idola – a nisam vjernik. Ali njega nosim u sebi – On je sa mnom, cijelo vrijeme mog putovanja ovom planetom.

    Pa su onda radili takve podlosti da ti pamet stane. I sad su se “sjetili”. Čak i kad bi bila istina – malo prekasno dečki moji. Mućo prekasno. A nije istina. već notorna laž – skupine teških mafijaša.

    A boje nas se – majke ti, kako nas se boje. Gledajte kako samo hodaju po tim svojim idejama – kao po jajima – da se ne okliznu na tom brvnu – a ispod stoji masa 8 milijardi onih koji će ih dočekati kao Novak Đoković onu lopticu.

    Nek samo sanjaju. Buđenje će biti brutalno i bez milosti. Kao što je ni sami nisu dijelili svih tih 2.000 godina. Nek izvuku fotografije Mussolinija – da se malo podsjete – kako će sve to završiti.

VEZANO

najnovije