Utorak, 23 travnja, 2024
NaslovnicaVijestiVrši se lov na izrađivače lažnih covid-potvrda, a nitko ne propitkuje zašto...

Vrši se lov na izrađivače lažnih covid-potvrda, a nitko ne propitkuje zašto je uopće postojao interes za time

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Glava u pijesak

Kako donosi Jutarnji list, policija i USKOK su danas ujutro krenuli u akciju uhićenja, koja se prvenstveno provodi na zagrebačkom području kojom je obuhvaćen veći broj osoba.

Naime, meta istražitelja navodno je organizirana skupina koja je tijekom pandemije izrađivala lažne covid potvrde, a izvršen je pretres njihovih domova.

Prema prvim informacijama, sumnja se da je najmanje jedna osoba iz zdravstvenog sustava zajedno sa svojim pomagačima na temelju krivotvorenih podataka organizirala izdavanje stotina lažnih covid potvrda zainteresiranim građanima, a za što su im ti građani plaćali određene novčane iznose.

Detalji ove akcije se ne znaju, no prema svemu sudeći vrlo je teško povjerovati da će se ikada i saznati.

Pitanje koje nitko ne postavlja je zašto su ovi ljudi, koji su plaćali za izradu „lažnih“ covid potvrda, uopće to i radili?

Razum kaže da se ne radi o „kratkotrajnim“ covid-potvrdama, koje su se izdavale na 48 i 72 sata, na osnovu PCR ili BAT testova na SARS-Cov-2, nego o onim „dugotrajnijim“ na osnovu potvrde o cijepljenju. Naravno, to se u tekstu, kao niti u bilo kojem drugom izvješću, ne spominje…

Zašto bi netko riskirao da bude uhvaćen i kriminalno tretiran, a samo je trebao primiti sadržaj injekcije? „Zar se boje igle?“, pitao bi premijer jedne zemlje.

Očigledno je puno veći broj onih koji shvaćaju o čemu je ovdje riječ po pitanju „cjepiva“, a u isto vrijeme i puno manji broj onih koji su stvarno primili „spasonosnu dozu“.

Sve ovo je samo „pokazna vježba“ da vam nekad u budućnosti, ako ne daj Bože, ponovo bude trebala covid-potvrda, ne padne na pamet da izbjegavate iglu.

Uostalom, prediktivno programiranje na ovu temu već je odrađeno u filmu Songbird (2020.) o covidu-23…bacite oko…

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. Njemački kancelar Olaf Scholz zarazio se s koronom. On je imao pozitivan test, ima “blage simptome prehlade” i zbog toga je otišao u karantenu, tojest samoizolaciju u kancelarski stan u okviru kancelarskog ureda i cijeli ovaj tjedan, svoju kancelarsku dužnost neće vršiti izravno, već samo “virtulano”. Dakle, preko interneta i videa prisustvovati će od ranije planiranom sastanku njemačke vlade i pokrajinskih premjera i na taj način će obavljati ostale planirane termine i konferencije za tisak.
  Također i njegova ministrica za unutrašnje poslove. Nancy Faeser iz stranke Zelenih, također je zaražena. I ona se nalazi u karanteni.
  Ovo su objavili svi vodeći njemački mainstream mediji u ponedjeljak.

  Kao, prvi i drugi kanal državne televizije, ARD i ZDF:
  https://www.tagesschau.de/inland/bundeskanzler-scholz-corona-101.html

  https://www.zdf.de/nachrichten/politik/scholz-corona-infektion-100.html

  Kao i t-online, portal njemačkog telekoma, koji je vlasnik i hrvatskog telekoma, a tako i vlasnik hrvatskog portala, tportal.
  https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/innenpolitik/id_100058100/kanzler-olaf-scholz-hat-corona.html

  Dakle, dobili su koronu, iako su i Scholz i ministrica Faeser četiri puta cjepljeni, kao i svi ostali članovi vlade.

  U svim ovim prvim vijestima kod svih mainstrema medija, kaže se dakle, da je kancelar “testiran pozitivno” i “zaražen”.
  Međutim, dan kasnije i dva dana kasnije, upada u oči, da se u vijestima o kancelaru, sada kaže da je obolio od korone. Sada se govori o oboljenju (“erkränkung”).

  na portalu ZDF-a, dan kasnije (utorak), u naslovu članka kaže se:
  “Scholzovo oboljenje od korone: sastanak na vrhu zbog energetske krize odgođen”
  https://www.zdf.de/nachrichten/politik/spitzentreffen-laender-scholz-100.html

  kao i ovdje, na portalu MDR-a, regionalnog državnog kanala, u utorak:
  “Zbog oboljenja od korone kancelara Olafa Scholza planirani sastanak između vlade i pokrajina odgođen je za 4. listopada”
  https://www.mdr.de/nachrichten/deutschland/politik/treffen-ministerpraesidenten-scholz-corona-wuest-100.html

  I ovdje na portalu tjednika Wirtschaftswoche:
  https://www.wiwo.de/politik/deutschland/bundeskanzler-scholz-verbringt-gesamte-corona-isolation-im-kanzleramt/28710040.html

  U ovom članku se kaže se Scholz nalazi u karanteni i da infekcija protiče blago i da na savjet svojih liječnika uzima lijek paxlovid.

  Također i 2 dana kasnije, srijeda, 28. 9. u vijestima o Scholzu, govori se o “oboljenju”.

  Kao ovdje na portalu televizije NTV ( u vlasništvu koncerna Bertelsmann kao i RTL):
  https://www.n-tv.de/politik/Scholz-warnt-Kreml-vor-Atomwaffen-Einsatz-article23615930.html

  Ispod slike piše: “kancelar Scholz trenutno se nalazi u izolaciji zbog oboljenja od korone”.

  i ovdje na portalu dnevnog lista Frankfurter Rundschau:
  “Zbog oboljenja od korone: Premjeri raspravljaju o paketu (mjera) za rasterećenje bez kancelara”

  https://www.fr.de/politik/wegen-coronaerkrankung-ministerpraesidenten-beraten-ohne-kanzler-ueber-entlastungspaket-zr-91817165.html

  Dakle: u prvim vijestima, u ponedjeljak, posvuda je javljeno da je kancelar Scholz “pozitvan na test” i “zaražen (inficiran)”
  Međutim, već dan kasnije, infekcija je postala “oboljenje”. I kaže se da kancelar, na savjet svojih liječnika pije lijek paxlovid. Hm, ali kad se sjetimo plandemijskih propagandnih drekača u Njemačkoj i drugim državama, kao i kod nas u Hrvatskoj, koji su u zadnje dvije godine drečali, da je jedino cjepivo sigurna zaštita i da nikakavi lijekovi tu ne dolaze u obzir.
  I gle sada, četversotruko cjepljeni njemački kancelar i njegova ministrica unutršanjih poslova su se zarazili koronom, tojest “oboljeli”.
  I još što upada u oči: planirani sastanak kancelara i vlade sa pokrajinskim prremjerima je odgođen, iako je u prvim vijestima bilo rečeno, da će kancelar to obavljati “virtualno”, da će virtulano, dakle preko videa prisustvovati tom sastanku.

  Ali to nije sve. Još jedna ministrica iz Scholzove vlade zarazila se koronom. Vijest na portalu t-online.
  Ministrica za graditeljstvo, Klara Geywitz, također iz SPD-a. Tojest i ovdje se kaže da je ona “oboljela od korone”. I ovdje se također spominje Scholzovo “oboljenje”.

  https://www.t-online.de/nachrichten/deutschland/innenpolitik/id_100059096/dritter-coronfall-in-der-ampel-auch-bauministerin-klare-geywitz-hat-corona.html

VEZANO

najnovije