Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWEF angažira necijepljene pilote da ih dovezu u Davos: “Sigurnost naših članova...

WEF angažira necijepljene pilote da ih dovezu u Davos: “Sigurnost naših članova je prioritet broj 1”

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne vjeruju „cjepivu“

Klaus Schwab zabranio je cijepljenim pilotima prijevoz članova Svjetskog ekonomskog foruma u i iz Davosa zbog sigurnosnog rizika koji predstavljaju.

Prema izvješćima, članove WEF-a prevoze isključivo necijepljeni piloti na konferenciju 2023. u Davosu u Švicarskoj.

Josh Yoder, voditelj US Freedom Flyersa, skupine pilota protiv cijepljenja, rekao je pilotu Alanu Dani da prima upite od elite iz Davosa zainteresirane za zapošljavanje necijepljenih pilota da lete na njihovim poslovnim putovanjima.

“Sada prima pozive od bogatih poslovnih ljudi i kompanija da voze svoje direktore u poslovnim zrakoplovima s necijepljenom posadom”, rekla je Dana za “Maria Zeee Uncensored” ovaj tjedan.

Kako izvještava infowars.com: “Oni imaju luksuz mogućnosti biranja, jer još uvijek postoji velika količina posade koja je dostupna u SAD-u i koja nije cijepljena jer tvrtke za koje rade to nisu naložile.”

“Ovi bogati poslovni ljudi  zahtijevaju  necijepljenu posadu na svojim poslovnim putovanjima“, rekla je Dana, te dodala: “Putnici zrakoplovne kompanije koji su kupili kartu nemaju taj luksuz.”

Dana, bivša pilotkinja JetStara, singapurskog zračnog prijevoznika, primijetila je da takvi upiti nisu dolazili toliko u australski ogranak Freedom Flyers jer ne postoji tako dugo i nije tako „dobro povezan.”

Gotovo sve glavne zrakoplovne tvrtke u SAD-u izdale su pilotima i posadi 2021. obvezu primanja eksperimentalnog „cjepiva“ protiv COVID-a, što je dovelo do toga da piloti koji se ne slažu formiraju US Freedom Flyers.

Dvije godine kasnije, podaci koji se pojavljuju i porast dokumentiranih incidenata pojedinaca koji su “iznenada umrli” nakon što su primili mRNA cjepivo protiv COVID-19 čini se da elitu tjeraju na zahtjeve za necijepljenim pilotima.

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: screenshot newspunch.com

P O D I J E L I !

Provjeri

VEZANO

najnovije