Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWEF poručuje da „klimatske promjene“ uzrokuju iznenadne srčane udare

WEF poručuje da „klimatske promjene“ uzrokuju iznenadne srčane udare

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Ne „cjepivo“…

Svjetski ekonomski forum objavio je novu studiju u kojoj se tvrdi da je nagli skok smrtonosnih srčanih i moždanih udara uzrokovan „klimatskim promjenama koje je uzrokovao čovjek“.

Udruga UPenn koju financira WEF, a financira i Bill Gates, objavila je rezultate svoje studije u Journal of the American Heart Association (JAHA).

Tim znanstvenika WEF-a, predvođen Sameedom Ahmedom M. Khatanom, zaključio je da “klimatske promjene uzrokuju povećanje ekstremnih vrućina”, tvrdeći da one pokreću “smrtonosni val kardiovaskularnih bolesti u SAD-u”.

Prema Khatani i njegovom timu koji financira Bill Gates, smrtnost od kardiovaskularnih bolesti povezana s ekstremnim vrućinama mogla bi se utrostručiti na gotovo 5500 dodatnih smrtnih slučajeva godišnje do 2050. godine.

Znanstvenici inzistiraju na tome da bi sadašnje djelovanje za rješavanje takozvane “klimatske krize” moglo pomoći u smanjenju broja smrtnih slučajeva uzrokovanih sve većim brojem srčanih i moždanih udara.

Međutim, oni priznaju da će se kardiovaskularne smrti povezane s vrućinom udvostručiti na 4300 dodatnih smrtnih slučajeva godišnje, čak i ako SAD ostanu na trenutnom planiranom putu smanjenja emisija iz zelene agende.

Istraživači upozoravaju da se mora učiniti još više kako bi se ubrzali WEF-ovi ciljevi “Net Zero” kako bi se usporile navodne smrti povezane s vrućinom.

Khatana, kardiolog i asistent profesora na Medicinskom fakultetu Perelman Sveučilišta u Pennsylvaniji, tvrdi da su najranjiviji oni koji žive na marginama društva, poput afroamerikanaca.

Tim je prethodno modelirao odnos između trenutnih smrtnih slučajeva od srčanog i moždanog udara i sve većeg broja “dana ekstremne vrućine” (definiranih kao indeks topline—mjera prividne temperature koja je proizvod temperature okoline i relativne vlažnosti—na ili iznad 32°C).

Koristeći podatke iz 3108 okruga u SAD-u između 2008. i 2017., otkrili su rastuće stope kardiovaskularnih smrti zajedno s trendom povećanja broja dana s ekstremnom vrućinom.

Do 2019., rekli su, bilo je 54 dana ekstremne vrućine godišnje, a 1651 osoba umrla je godišnje od posljedica.

Međutim, unatoč tvrdnjama koje povezuju smrt s “klimatskim promjenama”, podaci o smrtnosti od srčanog i moždanog udara zabilježeni su tek posljednjih godina, dok se podaci o umjerenoj klimi bilježe mnogo dulje i pokazuju da nedavne ljetne vrućine nisu ništa neobično.

Podaci o prosječnim temperaturama bilježe se tek otprilike 150 godina i još uvijek pokazuju da su prošla ljeta bila daleko toplija. Na primjer, ljetni toplinski val 1936. godine bio je jači u odnosu na ovogodišnje temperature, koje su bile prilično normalne.

Štoviše, temperaturni zapisi za Sjevernu Ameriku ne postoje prije 19. stoljeća, tako da nije bilo moguće napraviti adekvatnu i pouzdanu usporedbu podataka o “ekstremnoj vrućini”.

Toliko puta smo već izvještavali kako su kardiovaskularne smrti u velikom su porastu, gledano globalno, od 2021. godine. Da podsjetimo, ta godina je godina kada su se masovno počele primjenjivati mRNA injekcije protiv covida… iako su neke (plaćene) studije pokušale progurati narativ da se to događa zbog navodne bolesti covid-19.  

Poznati kardiolog dr. Peter McCullough komentirao je navode iz jedne takve studije, tvrdeći da bi rezultati “trebali biti čavao u lijesu isključivanja bolesti COVID-19 kao uzroka fatalnog miokarditisa, jer unatoč tome što je virus pronađen u srčanom tkivu, on nije uzrokovao značajnu upalu.”

McCullough tvrdi da su upravo mRNA injnekcije odgovorne za sve veći broj smrtnih slučajeva od srčanog udara: “Jedini novi dokazani uzrok oštećenja srca u ljudskoj populaciji je cijepljenje protiv COVID-19”.

Provjeri/thepeoplesvoice.tv

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Provjeri

1 KOMENTAR

 1. Bivši nizozemski reperezentativac i bivši igrač bundeslige, sada prvotimac nizozemskog prvoligaša AZ Alkmaara, Bas Dost, srušio se, prije 10-ak dana, na prvenstvenoj utakmici nizozemskog prvenstva, između AZ-a i NEC Nijemegena. Utakmica je odmah prekinuta, Dostu se ukazivala pomoć, reanimacija i umjetno disanje. I onda ga je hitna odvezla u bolnicu. Slično kao slučaj danskog reprezentativca Eriksena na EP-u 2021.

  Dost je u bolnici i u nedavnoj vijesti sa portala Index, kaže se:

  “Obavio sam dosta pretraga zadnjih dana i pokazalo se da imam upalu srčanog mišića, miokarditis. Razlozi mogu biti razni zbog čega dolazi do upale srčanog mišića i posljedice mogu biti prilično ozbiljne, ali ja sam imao sreću da sam na terenu uspješno reanimiran. Ne mogu dovoljno naglasiti koliko sam zahvalan liječnicima NEC-a i AZ-a na njihovoj adekvatnoj izvedbi na terenu”, kazao je Dost za klupsku stranicu…”

  ..dakle, opet miokarditis– poznata masovna pojava cjepiva protiv takozvane bolesti kovid

  3 igrača FC Bayerna, također su imali srčane probleme i sva trojica su bili operirani: kanadski reprezentativac Alfonso Davis lani u lipnju, francuski reprezentativac Kingsley Coman, lani u rujnu i marokanski reprezentativac Mazrioui, krajem prošle godine, nakon SP-a u Kataru..

  također i prvotimac Borussije Dortmund i novi njemački reprezentativc Marius Wolf. Lani krajem listopadu otkriveno je da ima srčane smetnje. To je bilo negdje uoči početka nogometnog SP-a u Kataru , tako da je predstojila dvomjesečna pauza, zbog SP-a i Božićnih blagdana- pa je Wolf vjerojatno u dogovoru sa čelništvom kluba, najprije sakrio to. Oni su u javnosti rekli, da je Wolf ozlijeđen, meniskus ili nešto slično i da zato mora pauzirati par mjeseci..
  Tek početkom 2023. godine krajem siječnja, uoči početka nastavka prvenstva bundeslige, Wolf i klub su u javnosti rekli istinu- da Wold ustavri nije bio ozlijeđen , već je imao srčane smetnje i da se morao operirati.

  i evo još jedne najnovije vijesti:

  Ganac Raphael Dwamena, prvotimac albasnkog kluba Engatia srušio se na utakmici albanskog prvenstva i umro…

  radiosarajevo.ba/sport/nogomet/uznemirujuci-snimak-srusio-se-nogometas-tokom-utakmice-u-albaniji-preminuo-je/520655

VEZANO

najnovije