Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWEF smatra da će tzv. „Generacija Z“ prihvatiti CBDC

WEF smatra da će tzv. „Generacija Z“ prihvatiti CBDC

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Na mladima svijet ostaje

Svjetski ekonomski forum nedavno je objavio članak u kojem objašnjava kako banke mogu privući najmlađe članove globalne radne snage. Takozvana generacija Z (rođeni između 1997.-2012.) prva je generacija koja je odrastala uz internet. Mlađi milenijci imali su pristup, ali ne u tolikoj mjeri kao Gen Z koja se ne sjeća života prije pametnih telefona. WEF traži načine kako profitirati na njihovom povjerenju u digitalne proizvode.

U članku se spominje istraživanje Oliver Wyman Foruma koje je pokazalo da generacija Z ima povjerenja u tradicionalne poslovne banke, pri čemu 43% navodi da im fizičke lokacije daju “mir”. Otprilike 72% odraslih u toj demografskoj skupini koristi “neobanks” koje su samo online, ali imaju različite aplikacije i ažurirane značajke koje zapravo pojednostavljuju bankarstvo za mlade pojedince. WEF vjeruje da će spajanje to dvoje koristiti generaciji koja „neće posjedovati ništa i biti sretna“.

Govore kako je vjerojatnije da će generacija X od milenijalaca početi ulagati u dionice u mlađoj dobi, ali ne primjećuju da je to zato što nitko ne vjeruje državnim ulaganjima. Što se tiče mladih ulagača, obveznice i tradicionalna vozila su jednostavno dosadni. 

WEF također raspravlja o tome kako se Bitcoin i kriptovalute dopadaju mlađim ulagačima, ali da to “ne implicira nikakvo odbacivanje tradicionalnih izvora novca”, što je vrlo vjerovatno kriv zaključak.

„Međutim, kako bi izgradile trajne odnose s generacijom Z, banke moraju kombinirati svoju fizičku prisutnost s konkurentnom, uzbudljivom digitalnom ponudom – uključujući i metaverzum, gdje mnogi pripadnici ove generacije provode vrijeme. Banke također moraju pružati usluge koje zadovoljavaju zahtjeve generacije Z za praktičnošću, izborom, vrijednošću, održivošću i hiperpersonalizacijom.”

Vidite li kamo ovo vodi? 

WEF vjeruje da će generacija Z biti spremnija prihvatiti ideju digitalne valute. Oni će to reklamirati kao nešto “uzbudljivo” i jednostavno još jedan moderni tehnološki napredak. Oni znaju da sljedeća generacija nema životno iskustvo da shvati cijeli opseg onoga što se događa. Ne bi bilo iznenađenje da globalisti počnu plasirati digitalnu valutu prvo mlađoj publici, pogotovo prije nego što postane obvezna.

Provjeri/armstrongeconomics.com

Foto naslovnice: screenshoot thepulse.one

P O D I J E L I !

Slobodni Promatrač

1 KOMENTAR

 1. naravno da će generacija Z sve to prihvatiti- debilni mobi-telci ispranog mozga.. posebno ovi u zapadnim zemljama
  oni koji kao relgijski fanatici čekaju u 4 ujutro da se otvori trgovina Applea u velimi zapadnim gradovima, svaki put kada bi Apple na tržište izbacio novi i-phone, da bi mogli kao prvi kupiti najnoviji I-phone. Iako bi ga mogli kupiti sasvim mirno i dan kasnije, negdje popodne, bez ikakve gužve… ali ne, to to je toliko zadebilizirano, da će takvi primati i 150 bustera cjepiva i sve moguće digitalne čipove i digitalni novac i ostalo..
  to je najnovija genearcija, rezultata društveog inžinjeringa mašinerije globalističkog kulta…

  svaka nova generacije je uvijek bila još ispranija, jopš debilnija, još spremnija na samoropstvo, i na svaki idiotizam koji im se ponudi..

  prije te “generacije Z”, bila je ona tehno generacija, potpuni kreteni, koji bi se napumpali sintetičkim drogama i naprimjer slavili potpuni idiotluk u Berlinu zvani “love parade”, uz užasnu tehno glazbu, gdje se uvijek isti ton udarao po 1000 puta. I nakon svake te love parade po berlinskim ulicama, smetlari su morali, osim hrpe smeća, čistiti i hrpe bljuvotina, govana i čistiti popišanu travu po parkovima..

  prije njih, bila je i takozvana “generacija X”- oni koji su se namjerno oblačili kao klošari i slušali depresivni “grunge” rock… većinom djeca imućnih tatica, koji nisua imali drugog posla, već da si umisle, kako im je život jako, jako težak.

  pa su prije njih 80-ih bili generacije yuppija, i novih romantičara (iliti šminkera) .. i pankera.. koji su kofol bili suprotnost jedni drugima. šminkeri, sa frizurama pravljenim 3 sata u frizerskom salonu sa kilo spreja za kosu, a pankeri kofol buntovnici, protiv sistema i kapitalizma… i ljevičari… a tu su bili i darkeri, “gothic”, oni koji su kao navodno jako tužni, pa su se furali na sve što im a veze sa mrakom i smrću…
  i opet većinom razmažena djeca imućnih tatica

  pa su prije njih kasnih 60-ih i 70-ih bili hipici i šezdestosamši… koji su kofol bili za mir u svijetu i protiv vijetnamskog rata, (većinom uvijek napumpani hašišom ili LSD-om).. ali su istovrmeno bili obožavatelji masovnog ubojice Mao Cetunga (koji je inače bio veliki frend najvećeg kapitalista, Davida Rockefellera), i željeli su navodno promjeniti sistem, ali ne da napadaju šefove tog sistema, oligarhijsko-bankarsku mafiju globalističkog klulta, već su se okomili na obične normalne ljude (po njima, reakcionrane, zaostale i zatucane), na obitelj, djecu…itd, za rušenje svih normi, za “oslobađanje” os svih tabua, za seksualnu revoluciju itd.. ma baš sve ono što odgovara kultu, gle čuda..jer ih je netko zapišao u mozak, da vjeruju da je sve to progresivno, fa je samodestrukcija društva progres i dobrobit.

  ali generacija prije njih već je bila načeta sa rok en rolom, Elvisom, Beatlesima itd… ono kada su tisuće tinejdžerskih djevojaka vrištale, plakale i čupale si kosu na koncertima Elvisa ili Beatlesa..

  a ustvari iza svakog pop-glazbenog kulturalnog fenomena i pokreta, kao i iza svakog društvenog pokreta u zadnjih 6-7 desetljeća uvijek je konce iz pozadine vukla mašinerija društvenog inžinjeringa od strane globalističkog kulta… ali mase koje su desetljećima uhvaćene u tom matrixu, nisu to nikada skužili, da niti jedan pokret, bilo u glazbi, flmu, kulturi, politici, društvu, itd. nije došao sam od sebe, već je sve, manje ili više, bilo upravljano, kontrolirano od strane kulta..

  dakle, kada su djedovi i bake, kasnih 60-ih kao hipiji pušili droge, i vjerovali u svaki idiotizam kao “seksuialan revolucija”, a pri tome vjerovali da je najmaosvniji ubojica u povijesti, Mao Cetungm, neki guru za demokraciju i oslobađanje društva od starih, krutih normi… onda će njihovi unuci danas, naravno lako prihvatiti sve ono što dolazi od WEF-a, Gatesa, Švaba i ostalih iz kulta.

VEZANO

najnovije