Ponedjeljak, 27 svibnja, 2024
NaslovnicaVijestiWEF tvrdi da može čitati misli: „Možemo dekodirati lica iz vaših misli,...

WEF tvrdi da može čitati misli: „Možemo dekodirati lica iz vaših misli, vaš PIN bankovnog računa…“

Zapratite nas na Telegramu: https://t.me/provjeri_hr

Hackable animals

Mala pričica prije početka…

Zavaljen u kauč jednog subotnjeg popodneva pregledavao sam facebook objave na svom mobitelu. I kako to obično biva, iako je subota za mene neradni dan, čovjek se nekako ipak ne može u potpunosti opustiti od svojih poslovnih, ali i privatnih obveza. Mozak i dalje radi u nekoj trećoj, možda čak i četvrtoj brzini i prebrojava obveze za naredni tjedan… što sve treba odraditi, što sve napisati…

I tako prelistavajući virtualni kalendar obveza u svojoj glavi, upalio mi se podsjetnik kako bi trebao napraviti dugo odgađani servis na svom automobilu. A samo da napomenem i vrlo je važna napomena, kako nisam pričao s nikim o tome, niti s kolegama i prijateljima, niti s ukućanima, niti sam guglao išta vezano za to.

Gurajući „feedove“ prema gore, odjednom mi se pojavi reklama servisa proizvođača mog vozila s naslovom: „Dogovorite termin za servis svojeg Proizvođač – Model auta!“ Moram priznati da ispočetka nisam bio toliko zaprepašten, ali što sam više razmišljao o viđenom, sve više me je prolazila jeza. Naime, nikad do tada nisam vidio niti jednu sličnu reklamu za servis bilo koje marke vozila na facebooku. Hm?! Jeste li i vi imali slična iskustva?

A sada priča… povezana…

Kako donosi newspunch.com, globalisti WEF-a vrlo blizu su da nam oduzmu slobodu govora, ali tu neće zaustaviti svoje bolesne ambicije i slijedeći korak bi mogao biti oduzimanje slobode mišljenja.

Na ovogodišnjem sastanku Svjetskog ekonomskog foruma (WEF), globalistica Nita Farahany vodila je sesiju pod nazivom “Ready for Brain Transparency?” koji je raspravljao o sljedećoj globalističkoj zavjeri za dekodiranje i kontrolu ljudskih misli hakiranjem moždanih valova.

Farahany je predstavila hipotetski scenarij u kojem bi poslodavac mogao špijunirati misli zaposlenika kako bi odredio njihov učinak na radnom mjestu, kao i identificirati bilo koju potencijalnu nezakonitu aktivnost u koju bi mogli biti uključeni.

“Možemo pokupiti i dekodirati lica koja vidite u svom umu – pojedinačne oblike, brojeve, vaš PIN broj na bankovnom računu”, izjavila je Farahany pred svojom globalističkom publikom.

“Umjetna inteligencija omogućila je napredak u dekodiranju aktivnosti mozga na načine za koje nikada prije nismo mislili da su mogući”, rekla je Farahany tijekom sesije.

Kada ljudski mozgovi više nisu autonomni, scenarij koji je predstavila Farahany potpuno je moguć – kao i mnogi drugi distopijski scenariji. To je ono što ovi ljudi žele za vas i vašu obitelj – da budete potpuno kontrolirani i nadzirani u svakom trenutku.

“Što mislite, što osjećate – sve su to samo podaci – podaci koji se u velikim uzorcima mogu dekodirati pomoću umjetne inteligencije”, dodala je Farahany o tehnologiji koju ona i njezino pleme razvijaju.

Takva tehnologija već postoji u obliku stvari poput nosivog Fitbita. Zapravo, Farahany je ono što je sljedeće na dnevnom redu za hakiranje ljudskog mozga nazvala “Fitbit za vaš mozak”.

“Ne govorimo o implantiranim uređajima budućnosti, govorim o nosivim uređajima koji su poput Fitbita za vaš mozak”, objasnila je Farahany.

“Ovo su trake za glavu, kape koje imaju senzore koji mogu uhvatiti vašu aktivnost moždanih valova, slušalice, malene tetovaže koje možete nositi iza uha – možemo uhvatiti emocionalna stanja – kao što je jeste li sretni ili tužni ili ljuti.”

Farahany je tijekom sesije nastavila uživati ​​u “nadzoru ljudskog mozga”, za koji je priznala da se može “iskoristiti za iskorištavanje i iznošenje na površinu naših najintimnijih i najtajnijih stvari”.

Njezine izjave samo su parafrazirane riječi njezinog jezivog kolege Yuvala Noaha Hararija, koji je godinama govorio na WEF-ovim sastancima da “više nismo misteriozne duše”, već “životinje koje se mogu hakirati” i koje se iskorištavaju za rad, profit i perverzno uzbuđenje zlostavljanja od strane globalističkih gmazova, od kojih su mnogi pedofilski demoni prekriveni ljudskim mesom.

“Da biste hakirali ljudska bića, potrebno vam je mnogo biološkog znanja, mnogo računalne snage, a posebno mnogo podataka”, nedavno je izjavio Harari.

“Ako imate dovoljno podataka o meni i dovoljno računalne snage i biološkog znanja, možete hakirati moje tijelo, moj mozak, moj život. Možeš doći do točke u kojoj me poznaješ bolje nego što ja sebe poznajem.”

Poput Farahanyja, Harari zamišlja budućnost u kojoj su svi njegovi ljudski subjekti prisiljeni “nositi biometrijsku narukvicu, koja neprestano prati aktivnost vašeg mozga 24 sata dnevno.”

“Slušaš na radiju govor ‘Velikog vođe’ i oni znaju što zapravo osjećaš – možeš pljeskati rukama i smiješiti se, ali ako si ljut, oni znaju i sutra ujutro ćeš biti u gulagu.”

A ja i dalje, nakon napisanog članka, razmišljam o tome jesu li sve ovo o čemu govore već počeli primjenjivati?

Provjeri/newspunch.com

Foto naslovnice: pixabay.com

P O D I J E L I !

Conscious Pilat

1 KOMENTAR

VEZANO

najnovije